Катя 1021
Форумчанин
- Дописи
- 216
- Реакції
- 213
- Бали
- 343
Катя 1021 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дякую, Ваш чоловік правельно говорить мій теперішній чоловік теж так каже: що я парюсь головне щоб здорові були а там все розрулим) але ж жаба душить що гадина та заблокувала пенсію дитини ото вже заципила мене за живе( Вона щей землячка моя (Дорошкевич) бо я сама з Білоіі Церкви, там я народилась, навчалась, працювала. Люди там тоді були привітні, добрі й щирі, місто добра казали а найшлась коза та щей мене з нею доля звела!)Боже, життя у Вас дійсно складне. Проблеми роблять нас сильнішими. Ви - молодець, бо не зламалися. У Вас усе життя попереду. Діти - це наше все. Потрібно жити заради них! Бо крім нас, вони нікому не потрібні. Треба надіятися на краще. Чоловік мені вчора сказав, щоб не переживала, що не пощастило в цьому, пощастить в іншому.
ситуація у всіх така!Думаєте ми не переживаємо за рідних?! Тримаємося! Я з чоловіком 26.05.2020 розлучаюся! Свекруха моїх батьків заїпала в смерть! Нічого, мама нервувала, кричала, а потім заспокоїлася, так, плаче інколи, але не при мені( знає, що мені гірше за всіх) І, да, мені соромно, хочеться просто "провалитися крізь землю", але вже як є) Але я твердо вирішила більше кормить не буду! Дякую форуму і форумчанам)