По боргу кредит каси телефонує Адвокатське об'єднання Стимул

Тетяна21

Форумчанин
Дописи
30
Реакції
6
Бали
283
Тетяна21 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Просрочка місяць.Спочатку був продзвон,потім адвокатське об'єднання стимул.Тепер терор з боку адвокатського об'єднання на моїх рідних.Скільки часу триває обдзвон рідних.Сьогодні дзвонили що документи до суду на фінальній стадії. Що тепер робити якщо в мене немає повної суми.Яку заяву можна написати щоб припинити обдзвон.

Просрочка місяць.Спочатку був продзвон,потім адвокатське об'єднання стимул.Тепер терор з боку адвокатського об'єднання на моїх рідних.Скільки часу триває обдзвон рідних.Сьогодні дзвонили що документи до суду на фінальній стадії. Що тепер робити якщо в мене немає повної суми.Яку заяву можна написати щоб припинити обдзвон.
Пофіг їм на Ваші заяви. Коли заплатите їхні забаганки,тоді дзвонити перестануть.

Можливо знаєте чи довго відбувається обдзвон.
Мені дзвонять і зараз ))
Майже п"ять років минуло)

А третім особам - без поняття. Я відразу кого вважав за потрібне в курс поклав що можуть підвальні шахраї телефонувати.
Може кого і бомбили, я не знаю. Мені ніхто нічого не казав. Батько пару раз щось казав, але я не пам"ятаю вже чи то каса чи інша г1мноконтора

Мені дзвонять і зараз ))
Майже п"ять років минуло)

А третім особам - без поняття. Я відразу кого вважав за потрібне в курс поклав що можуть підвальні шахраї телефонувати.
Може кого і бомбили, я не знаю. Мені ніхто нічого не казав. Батько пару раз щось казав, але я не пам"ятаю вже чи то каса чи інша г1мноконтора
Мені теж, мамі телефонують

Юридичний стимул - это не коллекторы. Поэтому все заявления до одного места. Но вот управу на них не мешало бы найти...
Адвокатское объединение... Позор, бл, а не объединения

Не треба Вам реструктуризація. Будете платити всі їхні вигадані проценти, а раптом пропустите один платіж все повернеться як і було
Але погоджуються? Бо мені категорично відмовили.
Юридичний стимул - это не коллекторы. Поэтому все заявления до одного места. Но вот управу на них не мешало бы найти...
Адвокатское объединение... Позор, бл, а не объединения
Можуть дійсно в суд подати за місяць часу?

Можуть дійсно в суд подати за місяць часу?
Могут.
По кредит кассе уже есть положительные решения

Але погоджуються? Бо мені категорично відмовили.
Не треба вона Вам!
В суді нема нічого страшного
Почитайте вігуки про форумних юристів і періодично моніторте себе. Сайт Судова Влада Судова влада України
Якщо є КЕП, то Електронний суд Електронний суд.

Могут.
Могут.
[URL то unfurl="true"]https://anticollector.ua/threads/ukr-kredit-finans-dogovir-na-300-dniv-rishennja-sudu.42697/[/URL]
Могут.
Мені теж потрібно шукати юриста? В мене борг 5000 тіла і 8000 процентів.Що робити?
Не треба вона Вам!
В суді нема нічого страшного
Почитайте вігуки про форумних юристів і періодично моніторте себе. Сайт Судова Влада Судова влада України
Якщо є КЕП, то Електронний суд Електронний суд.
Дякую

Перестати панікувати і шукати реструктуризацію. Нічого страшного не сталось
Я не дуже панікую,але неприємно ко комусь дзвонять.Мені особисто всеод.хай хоч ці лий день дзвонять

Назад
Угорі