CreditKasa Чи може Укркредитфінанс (Кредит каса) звернутися до Адвокатське об'єднання "Юридичний Стимул"?

• Автор теми Автор теми Vanig
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 3K
У мене по ним біля 3х років просрочка.Навіть колекторам не продаюсь,тільки дебфорту на прозвон іноді дають,потім типу "вертають").Останній раз пропонували закрити за пів тіла(4500 із 9).Закрив би,були б вільні кошти.
То просто у Вас" старий "договір... :( по "новим" вони бігають у суди

Ну й добре,бо через виконавця закривати буде дорогувато(+судові витрати і йому на хліб).:)
В сестри був у них договір ,нарахували дуже багато ,через рік за тіло хоча б закрийте просять.

В сестри був у них договір ,нарахували дуже багато ,через рік за тіло хоча б закрийте просять.
Мене за пів тіла дебфорт просив.Обіцяють навіть гарантійку.Ну закрию-побачим,але я не спішу.Може спишуть як єгроші)

Мене за пів тіла дебфорт просив.Обіцяють навіть гарантійку.Ну закрию-побачим,але я не спішу.Може спишуть як єгроші)
А я з е-грошами борюсь,продали ,а ті ніяк не хочуть йти на мої умови :(

А я з е-грошами борюсь,продали ,а ті ніяк не хочуть йти на мої умови :(
У мене продавали кому хочеш(прем актів і т.д). Нарахували 100+ тисяч з 8500,якщо не помиляюсь.Я теж думав може колись закрию за тіло,але 3й колектор його просто списав(в БКІ не числиться як просрочений,перевіряв). Навіть кредит пропонують знову,настирні одначе,мало видно було)

Ага, то есть шансы на полтела есть. Отлично. Пока предложили 85% от тела, но хочу 50 или даже 30%.

Ага, то есть шансы на полтела есть. Отлично. Пока предложили 85% от тела, но хочу 50 или даже 30%.
[POSTS=500]Цілком реально по старих кредитах)
Мені досі їхня підстилка фінколект пропонує якщо перерахувати точно,
то за 28,5% :beach:
Це вже 5.5 рочків минуло а вони досі шото хотять :hang2:
[/POSTS]

Дзвонив сьогодні юридичний стимул.Говорять документи на позов готові,а оскільки кінець місяця передадуть до кінця дня і зареєструють.З 30 тисяч тіла,хочуть майже 54

Дзвонив сьогодні юридичний стимул.Говорять документи на позов готові,а оскільки кінець місяця передадуть до кінця дня і зареєструють.З 30 тисяч тіла,хочуть майже 54
Это ещё по божески) готовы морально к суду?

IMG_20240731_093529.webp

Ось таке мені надіслали після 2.5 місяців протермінування, якби [я плюю на ваши правила] як можуть, але намагаються.

IMG_20240731_093529.jpg

Ось таке мені надіслали після 2.5 місяців протермінування, якби [я плюю на ваши правила] як можуть, але намагаються.
И правильно не обращайте внимания обычный спам

Назад
Угорі