План, як загнобити МФО

• Автор теми Автор теми Irinagh
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 214
  • Перегляди Перегляди 12K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
согласна полностью
месяц людей по-нормальному просили, не доходило
пусть теперь за собственную глупость платят из кармана

бо с такими темпами вечность по домам сидеть будем
пока всех естественный отбор не выкосит
І я за такі штрафи,бо частіше їх порушують люди,які,,понти ,,включають.А я і багато,як я сиджу без роботи ,дітей мариную вдома,хоч і на вулиці погода супер...

согласна полностью
месяц людей по-нормальному просили, не доходило
пусть теперь за собственную глупость платят из кармана

бо с такими темпами вечность по домам сидеть будем
пока всех естественный отбор не выкосит
а он и так выкосит. сиди дома или не сиди. даже после карантина каждый из нас встретится с этим вирусом

І я за такі штрафи,бо частіше їх порушують люди,які,,понти ,,включають.А я і багато,як я сиджу без роботи ,дітей мариную вдома,хоч і на вулиці погода супер...
В Чехии сказали-всем одеть маски-ВСЕ одели маски, сказали-50 процентов в автобусе-ВСЕ исполняют! За весь карантин было выписано 5 штрафов-что удивительно ,2 словакам и три полякам...

Мне 6 пункт очень нравится
100%
Доброго ранку, я новачок. Сама слава Богу не виспалась, але маю сестру яка мала 26 МФО, на разі 8. Трохи дивний мабуть план, але ж все таки.
1.Закидаєиюмо НАЦКОМФІН ТА УРЯДОВУ жалобами.
2. На їхні дзвінки відповідаєш холодно. Тобто нема договору без печатки і підписа-допобачення.
3. Ні в якому разі не платимо.
4. Ставимо антиколектор.
5. Робимо тему про шахрайство- тобто дзвінки про вимагання кредитів( це для родичів)
6. Пишемо до всіх депутатів.
Хто по яких пунктах може ,щось сказати?
як на мене то єдиний реальний спосіб їх загнобити то суд. Отож шукаєм кваліфікованого адвокада в цій сфері і готуємось до суду або просто з допомогою адвоката який буде вести від вашого імені всі справи з МФО. Бо тільки він зможе грамотно скласти всі "прохання" щоб потім не приколпались. А все решта то повна фігня. НАцком і урядова присилають стандартні відписки або пишуть що порушень не виявлено. Якщо і виявлено то МФО на них чхати з високої колокольні. Змусити їх виконати приписи НАЦКОМУ просто неможливо хіба в суді буде доках того що вони не усунули порушень. На дзвінки відповідати холодно Як на мее то краще взагалі не відповідати я не папугай щоб 100 разів їм повторювати що давайте договір, вони його навіть при офіційному запиті юриста вам не пришлють а якщо й прийлють то після кілометрової піврічної переписки. Ну антиколектор поставити можна хоча можна і без нього через півроку прострочки сам стаєш "антиколектором". Стосовно шахрайства то скажу так і без ваших наполегливих переконань люди з часом самі зрозуміють що то шахраї, після того як кілька разів поговорять зі звонарями по душах. Зі свого досвіду скажу що чим більше намагалась людям пояснити що то шахраї щоб не брали трубку тим більше вони сумнівалися. Багато хто так і казали. Як поспілкувалися парочку разів з дуже ввічливими то самі зробили такі всновки як потрібно. Ну а пунктом про депутатів взагалі насмішили. То суто моя думка. Можете її поділяти або не поділяти. Але якщо хочете розібратись з МФО по закону шукайте юриста якщо самостійно включіть повний ігнор і чекайте та терпіть але я особисто думаю що навіть через 10 років прострочки вони від нас не відчепляться поки не отримають хоч щось тіло кредиту чи хоча б його частину

Останнє редагування:
Питицию не подписала, но на почту Тимошенко, Зеленского, 1545, и нац ком. (все в копии были) написала питицию как положено со скринами угроз и т. д
[/QUOTE
І куди направили Ваше звернення? Не відповіли?
Чому не допомагає? З 5000 тис перерахувати 977
А що Ви їм таке говорили, що так подіяло?

Останнє редагування:
Здравствуйте@vetal050, знаете результата может и не быть ,но почему бы и не попробовать . Ничего ни с кем не случится если они напишут такого плана обращение!
Нужно всем отправить такие письма, завалить их этими письмами, может пошевелятся

Я теж писала на урядовий сайт,пише що відправлено в національну поліцію України,ще зверталася в кіберполіцію
Полиция пригласит вас в отделении для дачи показаний,либо же как в моём случае приедет домой

Звернення до Президента України від потерпілих від дій МФО! Шановний Володимир Олександровичу! Просимо Вас звернути увагу на те,що відбувається з жителями України! Із звичайним життям українців. Я прошу і пишу Вам, не тільки від свого імені, але і від імені сотен тисяч жителів нашої країни! Мова про Мікрофінансові організації(МФО) та дії Факторингових (Колекторських)компаній. Люди беруть займи,зацікавлені рекламою. Беруть не від гарного життя,не за для поїздок на Мальдіви ,чи на красиве тимчасове життя. Вони беруть займи через безвихідь!Тому що приходить момент,коли більше немає до кого можна звернутися!І саме в той час,коли людина бере займ,вона попадає в глибоку яму. Просимо скоригувати дії МФО згідно чинному законодавству,та способи повернення боргів.В першу чергу,категорочно заборонити незаконні дії Факторингових компаній ,та прискорити процесс прийняття закона номер 2133! Колектори незаконними шляхами вимагають гроші від людей,через погрози до самих боржників та їз знайомих. Багато людей не витримують тиску зі сторони колекторів,та коють суїциди! А в літніх людях просто не витримує серце і відбуваються серцеві напади!Бувають таки випадки,що на час повернення боргу ,людина в силу обставин (похорон,лікарня,звільнення з роботи ,тощо) ,не має чим платити,людина просить дати відстрочку,або призупинити нарахування відсотків,або розбити борг на частини, але зазвичай вони чують категоричну відмову!Більш того ще й починаються погрози ,наприклад : «Якщо ти не повернеш борг у 17000 тисяч гривень до вечора,то будеш поруч із померлим у гробу лежать!» Або, «Приїдуть таджики та будуть гвалтувати тебе на очах твоїх дітей!» Або звонять до людей похилого віку та кажуть: «Передай мамке своей ,что там приедут к ней,пусть сегодня спать не ложится,будут ее подушкой душить.Я сниму это все на видео и тебе отправлю,может тогда ты быстрее деньги вернешь!»Скажіть,Пане Президент,у якій правовій державі,таки методи є законними?Колектора ,щоб повернути борг,роблять Фотоколлажи на боржників,на знайомих тих самих боржників,на роботодавців,на дітей та на голов сільскрад,якщо людина проживає у невеличкому місті ,або в селі.Як після цоьго дивитися людям в очі?Як бути,коли по всьому місті,району,селу, вісять оголошення ,на якому фото боржника,з паспортними даними ,з номером .
Давайте группу в телеге или вайберере создадим, договоримся о дате отправления такого письма и все дружно отправим? службы и депутаты, от такого количества писем на одну тему должны будут этим заняться и хоть что-то сделать ? ещё ТВ подключить к этому и журналистов из газет, тогда МФО мне кажется, быстро прикроются. А вообще одно оставить можно мфо. Это для того, чтоб и в правду взять денег на случай форс мажора, максимальную суму, чтоб установили не свыше 3000 грн и звонилок чтоб убрали??

Давайте группу в телеге или вайберере создадим, договоримся о дате отправления такого письма и все дружно отправим? службы и депутаты, от такого количества писем на одну тему должны будут этим заняться и хоть что-то сделать ? ещё ТВ подключить к этому и журналистов из газет, тогда МФО мне кажется, быстро прикроются. А вообще одно оставить можно мфо. Это для того, чтоб и в правду взять денег на случай форс мажора, максимальную суму, чтоб установили не свыше 3000 грн и звонилок чтоб убрали??
Да, да, да, вот прям так все и будет, не иначе

Если банки будут давать кредиты под реальные 10-20% в год без комиссий в 30-50% никакие МФО не выживут,но это не выгодно власть имущим

Звернення до Президента України від потерпілих від дій МФО! Шановний Володимир Олександровичу! Просимо Вас звернути увагу на те,що відбувається з жителями України! Із звичайним життям українців. Я прошу і пишу Вам, не тільки від свого імені, але і від імені сотен тисяч жителів нашої країни! Мова про Мікрофінансові організації(МФО) та дії Факторингових (Колекторських)компаній. Люди беруть займи,зацікавлені рекламою. Беруть не від гарного життя,не за для поїздок на Мальдіви ,чи на красиве тимчасове життя. Вони беруть займи через безвихідь!Тому що приходить момент,коли більше немає до кого можна звернутися!І саме в той час,коли людина бере займ,вона попадає в глибоку яму. Просимо скоригувати дії МФО згідно чинному законодавству,та способи повернення боргів.В першу чергу,категорочно заборонити незаконні дії Факторингових компаній ,та прискорити процесс прийняття закона номер 2133! Колектори незаконними шляхами вимагають гроші від людей,через погрози до самих боржників та їз знайомих. Багато людей не витримують тиску зі сторони колекторів,та коють суїциди! А в літніх людях просто не витримує серце і відбуваються серцеві напади!Бувають таки випадки,що на час повернення боргу ,людина в силу обставин (похорон,лікарня,звільнення з роботи ,тощо) ,не має чим платити,людина просить дати відстрочку,або призупинити нарахування відсотків,або розбити борг на частини, але зазвичай вони чують категоричну відмову!Більш того ще й починаються погрози ,наприклад : «Якщо ти не повернеш борг у 17000 тисяч гривень до вечора,то будеш поруч із померлим у гробу лежать!» Або, «Приїдуть таджики та будуть гвалтувати тебе на очах твоїх дітей!» Або звонять до людей похилого віку та кажуть: «Передай мамке своей ,что там приедут к ней,пусть сегодня спать не ложится,будут ее подушкой душить.Я сниму это все на видео и тебе отправлю,может тогда ты быстрее деньги вернешь!»Скажіть,Пане Президент,у якій правовій державі,таки методи є законними?Колектора ,щоб повернути борг,роблять Фотоколлажи на боржників,на знайомих тих самих боржників,на роботодавців,на дітей та на голов сільскрад,якщо людина проживає у невеличкому місті ,або в селі.Як після цоьго дивитися людям в очі?Як бути,коли по всьому місті,району,селу, вісять оголошення ,на якому фото боржника,з паспортними даними ,з номером .
Ще пропоную в листі кожному вказати мфо ,з якими особисто стикнулись,щоб було трішки більше конкретики.

Вот прям сейчас отправлю письмо электронкой. Со всех своих почтовых ящиков. за**..ли уже они, со своей позицией, "а нам похрен на законы"

Присоединюсь к флешмобу!

Так это надо написать куда то. Это хорошо написано. А куда бы ещё помимо этих почт? Может ему на фейсбук?)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі