Щоденник План капкан, або 30 мфо

• Автор теми Автор теми dk.7
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 98
  • Перегляди Перегляди 14K
А що говорить адвокат?
Запустити діалог, писати фізичні листи щодо реструктуризації з проханням розбити тіло на 12 місяців (12 не факт що вийде, будем торгуватися по умовам), обов'язково просити гарантійні листи від МФО щодо узгоджених умов, сплачувати вчасно по узгодженим умовам.

Запустити діалог, писати фізичні листи щодо реструктуризації з проханням розбити тіло на 12 місяців (12 не факт що вийде, будем торгуватися по умовам), обов'язково просити гарантійні листи від МФО щодо узгоджених умов, сплачувати вчасно по узгодженим умовам.
Консультація адвоката безкоштовна?
Адвокат з Вашого міста? Чи ж допоміжних організацій?

Де Ви такого мудрого адвоката знайшли?

700 грн. Денис Пузін. Не з мого міста. Знайшов на ютубі.
Я ж не питала прізвище. Таке вже мелькало на форумі. Шахрай
Jean-Paul Sartre, коли почнете виходить на діалог,писати листи на ємейл,Вас будуть дуже діставати дзвінками,і ніхто не піде на Ваші умови. Тому що Ви перші починаєте контактувати.
Ви,звичайно будете зв'язуватись з ДП.
І будете в блоці,в кращому випадку,або ж з Вас будуть тягнуть гроші.

Останнє редагування:
Я ж не питала прізвище. Таке вже мелькало на форумі. Шахрай
Jean-Paul Sartre, коли почнете виходить на діалог,писати листи на ємейл,Вас будуть дуже діставати дзвінками,і ніхто не піде на Ваші умови. Тому що Ви перші починаєте контактувати.
Ви,звичайно будете зв'язуватись з ДП.
І будете в блоці,в кращому випадку,або ж з Вас будуть тягнуть гроші.

А як ви б рекомендували? Ігнорити допоки вони самі не прийдуть з умовами?

А як ви б рекомендували? Ігнорити допоки вони самі не прийдуть з умовами?
Так. Якщо маєте намір закрити за тіло,то ігнорьте місяців три,не менше.
На цьому терміні починають надходити пропозиції. Але ж і на адвоката потрібно трішки грошей мать. Якщо суд. Адвокат потрібен тількі коли позов до суду буде. Адвокат не з ютуб і тік ток,а той що розуміється саме на кредитних правовідносинах позичальника з банками та МФО. Тут,на форумі є такі
І ще почитайте форум...

Останнє редагування:
У Вас прострочення з 12.07 у бітів? Оточення турбують уже?
Так)
В мене схожа ситуація.
Теж 30+ МФО, певно там є всі які зазначені в тебе.
Загальна сума по тілу під 400 тис.
Прострочки по половині пішли.
Кожну хвилину дзвінки.
Також маю достатній заробіток для закриття протягом 3 місяців (по тілу).

План наступний:
- зв'язався з адвокатом
- писатиму на цьому тижні фізичні листи в кожну контору з проханням реструктуризації на 12 місяців (побачимо на які умови зійдемось)
- вестиму комунікацію виключно через окремо створену пошту
- обговорювати будь-що більше за тіло та +10-20% не збираюсь
Побачимо що з цього вийде.

Бажаю і тобі успіху у вирішенні твоїх проблем!

Також був би радий поспілкуватися окремо, бо бачу багато спільного.
Ось моя пошта - [email protected]
Бажаю вам успіхів!

Новини
Залишились одні біти…)
Готовий хоч завтра закрити їх за тіло/1.5 тіла(більше немає зараз), і зробити перемогу хех) 1000юсдт тіло
Що порадите? Писати перестали, тільки спам дзвінки мені і рідним, як з ними домовитись? Щоб закрити і забути все…

Новини
Залишились одні біти…)
Готовий хоч завтра закрити їх за тіло/1.5 тіла(більше немає зараз), і зробити перемогу хех) 1000юсдт тіло
Що порадите? Писати перестали, тільки спам дзвінки мені і рідним, як з ними домовитись? Щоб закрити і забути все…
Скажіть хай все ваше оточення рідні і сусіди візьмуть в них кожен ще по 1000 баксів і не віддавайте і так далі ще їхнє оточення) ламайте їх:diablo:

Скажіть хай все ваше оточення рідні і сусіди візьмуть в них кожен ще по 1000 баксів і не віддавайте і так далі ще їхнє оточення) ламайте їх:diablo:
Хех, та вже хочеться віддати останній, і поставити крапку, як до ціх «людей» би підʼїхати, це питання)

Хех, та вже хочеться віддати останній, і поставити крапку, як до ціх «людей» би підʼїхати, це питання)
ну до таких людей треба під'їхати тільки з монтіровкою а ще краще з пістолетом)
але вся ця сволота сидить в підвалах як щурі)

Зайшов подивитися скільки нарахували, з тіла 1000 вже майже 3000) напишу піду сам запропоную сьогодні тіло/1.5, якщо ні, хай гуляють)

Зайшов подивитися скільки нарахували, з тіла 1000 вже майже 3000) напишу піду сам запропоную сьогодні тіло/1.5, якщо ні, хай гуляють)
та не пишіть, хай самі клянчать
ви ж як пишете їм то вони відчувають вашу слабкість і будуть більше давити

та не пишіть, хай самі клянчать
ви ж як пишете їм то вони відчувають вашу слабкість і будуть більше давити
Зацікавленість ,а якщо людина зацікавлена ,то можна вичавлювати всі проценти і забаганки

Назад
Угорі