Пів року в боргах мфо)

• Автор теми Автор теми Love
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 181
  • Перегляди Перегляди 13K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А я хотела взять кредит под залог квартиры, чтобы рассчитаться со всеми этими чм*шниками, Слава Богу, хватило мозгов не делать этого, вовремя нашла Форум!

А я хотела взять кредит под залог квартиры, чтобы рассчитаться со всеми этими чм*шниками, Слава Богу, хватило мозгов не делать этого, вовремя нашла Форум!
Ого, оце б вляпалися! Одвело, слава богу.

Ой ребятки у меня скоро год..письма иногда,я на них забила и отдаю себя полностью деткам..держимся против этих говнюков

Привіт. От і пройшло 5-6 місяців прострочок. Нічого страшного несталося. Може ще попереду хз.
Таке дивне відчуття зараз.
Коли тільки починалися прострочки панікувала і думала тільки далиб закрити саме тіло. А зараз майже всі навіть каали деякі пропонують оплатити лиш тіло. А в мене бажання пропало. Вже нешарахаюсь від всього. І живу з думкою що нікому нічого невинна)
Може ще прийде моя муза і почну закривати їх по тілу)
А покищо пішла вибирати собі нову каблучку)
Новачки тримайтеся, непереймайтеся все мине.!
Такие же! С марта все мфо просрочки
Платить не намерены

5 місяців прострочення ? забив на всіх,номер ☎️ змінив . Одне,що дістають близьких та дзвонять деколи на бувшу роботу...

5 місяців прострочення ? забив на всіх,номер ☎ змінив . Одне,що дістають близьких та дзвонять деколи на бувшу роботу...
Аналогічно, земляк ;)
Контактні і близькі давно на морозі.
Роботу не знайшли.
Правда знайшли товарищів з бувшої роботи.Але там де сіли там же й злізли.
Номер не міняв.ЧС = один-два звінка в день, буває взагалі без дзвінків.
Лякали і судом і приїздом і виконавчою ... всім, окрім хіба магії Вуду))

Так держать))

Дякую,що затронули цю тему і нагадали))))
Я-----воставшая из пепла))))))))
Напрямок-----ще 6м -і. Рік.
Через 6м те саме напишу)))))))
У меня уже год и два месяца временами кто-то о себе напоминает и конечно письма от кредит капитал и звонки на работу но я сними не розговариваю поставила програму труколер и так живем потихоньку без нервов и вздрагивания

В мой список не попали)) может знаете ещё какие конторы могут такое исполнять?
Думаю Ваша готівочка. У мене були, після того, як попросила договір. А можливо хтось інші.

У меня уже год и два месяца временами кто-то о себе напоминает и конечно письма от кредит капитал и звонки на работу но я сними не розговариваю поставила програму труколер и так живем потихоньку без нервов и вздрагивания
На работе не психуют

На работе не психуют
Поначалу секретарь меня доставала иди с ними поговори а то они меня достали,потом просто пошла к директору обьяснила свою ситуацию и попросила чтоб сказали что меня нет или меня уволили и теперь секретарь им говорит звоните ей на мобильний и ложит трубку

Думаю Ваша готівочка. У мене були, після того, як попросила договір. А можливо хтось інші.
Е-Кеш таким балуется. У меня был пока один (и надеюсь и останется)
И этих нету. Хоть где-то повезло. Оно конечно не смертельно, но не приятно быть в таком замешаным

Привіт. От і пройшло 5-6 місяців прострочок. Нічого страшного несталося. Може ще попереду хз.
Таке дивне відчуття зараз.
Коли тільки починалися прострочки панікувала і думала тільки далиб закрити саме тіло. А зараз майже всі навіть каали деякі пропонують оплатити лиш тіло. А в мене бажання пропало. Вже нешарахаюсь від всього. І живу з думкою що нікому нічого невинна)
Може ще прийде моя муза і почну закривати їх по тілу)
А покищо пішла вибирати собі нову каблучку)
Новачки тримайтеся, непереймайтеся все мине.!
спасибо, правда. Когда всё это начинается, так необходимо такое услышать

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі