Після суду з ЄАПБ наклали арешт на все майно

• Автор теми Автор теми олена 1269
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 147
  • Перегляди Перегляди 11K
Який в цьому сенс?
А що не піде на оплату ?
Я не можу знайти реквізити в дії де саме їх шукати ?
Документів на руках не маю так як це все заочно було
В дії можна тільки всю суму сплатити

А що не піде на оплату ?
Ні. Далеко не факт, що виконавець самостійно подасть в банку платіжне доручення на списання коштів в межах провадження.
Простіше зв'язатись з ним будь-яким зручним способом

Я не можу знайти реквізити в дії де саме їх шукати ?
Документів на руках не маю так як це все заочно було
В Дії відкриваєте Ваше виконавче провадження, шукаєте пункт "Постанови", відкриваєте, шукаєте там постанову про відкриття провадження. В цій постанові в тексті будуть реквізити.

Також постанову можна знайти в АСВП. Щоб зайти в АСВП у "Доступ сторін" Вам потрібно номер ВП та ідентифікатор доступу взяти в Дії.

Ще реквізити можна безпосередньо витягнути з Приват24, якщо Ви є клієнтом Приватбанку.

В Дії відкриваєте Ваше виконавче провадження, шукаєте пункт "Постанови", відкриваєте, шукаєте там постанову про відкриття провадження. В цій постанові в тексті будуть реквізити.

Також постанову можна знайти в АСВП. Щоб зайти в АСВП у "Доступ сторін" Вам потрібно номер ВП та ідентифікатор доступу взяти в Дії.

Ще реквізити можна безпосередньо витягнути з Приват24, якщо Ви є клієнтом Приватбанку.
Чи можу я сплатить з чужої картки ?

Так, можете, звісно. Але обов'язково зберігайте квитанцію.
І обов'язково у призначенні платежу при оплаті вказуйте, що це сплата по ВП № *такий-то*.
А якщо я буду потрохи кидати то не подадуть на кримінал чи в розшук ?

У вас вже є відкрите виконавче провадження?)
Так
На 90000 тис від єапаб подали на 4 договори 70 відсотків від суми то відсотки .але суд присудив платити так як мене там не було все пройшло без мене

А ви з юристами консультувались?
Так
Я не знаю як тепер це все зробити глянула в кредитну історію одні колектори по двом договорам нарахували один мільйон я буде шокована ,а якщо вони з цією сумою до суду підуть навіть не знаю що робити

І що він сказав?
Якщо ви не були ніяк повідомлені про суд і не могли відповідно захищатись, то в такому випадку можливо відміняти заочне рішення суду...
а якщо вони з цією сумою до суду підуть навіть не знаю що робити
Не підуть)

І що він сказав?
Якщо ви не були ніяк повідомлені про суд і не могли відповідно захищатись, то в такому випадку можливо відміняти заочне рішення суду...

Не підуть)
Я весь час не в Україні я не могла там бути присутньою

Назад
Угорі