Після суду з ЄАПБ наклали арешт на все майно

• Автор теми Автор теми олена 1269
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 147
  • Перегляди Перегляди 11K
вибачте може я запитую дуже прості речі, але це мій перший суд з шарагами..Так бачу що рішення набере законної сили з 20.10.24
Тоді питання я можу за рішенням суда погасити без відома цих Контор?чи мені все рівно треба до них стучатись та просити довідку про закриття?
Ну тобто там є кому за що та скільки, можу я тупо пійти в банк та внести ці кляті гроші на їхній рахунок? дякую за відповідь
Нема за що вибачатись.
Буде правильним, якщо ви все ж з ними зв"яжетесь і вирішите/узгодите ці питання.
Якщо вирішили закривати до відкриття провадження по добровільній сплаті рішення.
І щоб вони все ж таки вам надали якись паперові гарантії того, що ви закрили борг.
Тобто гарантійний лист або довідку про закриття/відсутність заборгованості.
Щоб в майбутньому не мати "нєжданьчіка" у вигляді того що ви заплатите а вони ще й на виконавчу подадуть на стягнення.
І обов"язково не просто кидати кошти на певний рахунок а з призначенням платежу "згідно рішенння суду" або ж "згідно договору/гарантійного листа"

вибачте може я запитую дуже прості речі, але це мій перший суд з шарагами..Так бачу що рішення набере законної сили з 20.10.24
Тоді питання я можу за рішенням суда погасити без відома цих Контор?чи мені все рівно треба до них стучатись та просити довідку про закриття?
Ну тобто там є кому за що та скільки, можу я тупо пійти в банк та внести ці кляті гроші на їхній рахунок? дякую за відповідь
Доброго вечора. Підкажіть, скільки часу пройшло від початку прострочки кредиту і до суду? І що за шарага з Вами судиться?

ІНВЕСТРУМ, я хз кто це, у мене взагалі шараг десь 5-6 ))
В 2021 році ще брав кредит

Як оказалося вони виграли у мене суд і поставили 40к боргу.(((
Підкажіть будь ласка в кого було і що робити(((

У мене частково задовільнили їх позов. Написав на мило з пропозицією добровільно сплатити частинами. Вони морозились і відкрили ВП. Зараз арешт на все і вираховують 20% з офіційних доходів
А через скільки відали виконавцю ?

Місяць на апеляцію порахуйте
Це вже після апеляції пройшов
Була апеляція ,але присудили все їм платити ,єапб дали два місяці ,потім сказали через виконавця будуть стягувати кошти
Тому і цікаво коли підуть до нього

Це вже після апеляції пройшов
Була апеляція ,але присудили все їм платити ,єапб дали два місяці ,потім сказали через виконавця будуть стягувати кошти
Тому і цікаво коли підуть до нього
Вони з вашої зп самі вираховують? То як?

Практично неможливо. Хіба у виконавця буде дуже чудовий настрій.
Бо це стандартна процедура при відкритті провадження у вигляді арешту нерухомого/рухомого майна і рахунків.
Ну напевне не точно, бо маю в власності ділянку земельну, то поки лише арешт рахунків, землі поки не рухали, чи можливо ще від суми залежить

Ну напевне не точно, бо маю в власності ділянку земельну, то поки лише арешт рахунків, землі поки не рухали, чи можливо ще від суми залежить
Землю можуть виставить на реалізацію за любу суму боргу. Це не єдине житло.

Це залежить від стягувача. Захоче - може примусити виконавця звернути стягнення з ділянки

Назад
Угорі