Після суду з ЄАПБ наклали арешт на все майно

• Автор теми Автор теми олена 1269
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 147
  • Перегляди Перегляди 11K
Можно договориться и по решению суда можно оплатить до открытия исполнительного производства
договариваться с исполнителем или уже с ЕАпб ?и сколько время до ИП?месяц либо оно может раньше открытся? спасибо!

прошу прощения, если я правильно понял, На меня подали в суд ЕАПБ, сумма не большая 15 из 5 как говорится, юристы говорят 50\50 смысла может и нет боротся....ну так вот я к чему, если не боротся будет суд, после суда будет ВП, и если я правильно понял то у меня месяц для того что бы договорится что бы не блокировали счета? а если я в течение этого месяца сразу заплачу все? или можно выйти на них сейчас и договорится о закрытии?
Місяць дається після винесення рішення для обжалування в апеляції.
Потім воно вступає в силу і стягувач може брати виконавчий лист і подавати на виконавчу.
Тобто місяць це залізно нічого не відкриється

Місяць дається після винесення рішення для обжалування в апеляції.
Потім воно вступає в силу і стягувач може брати виконавчий лист і подавати на виконавчу.
Тобто місяць це залізно нічого не відкриється
вот это я и хотел узнать. По сути я могу договорится и без закрытия счетов выплачивать ИП в опередленные сроки и определенную сумму? или это нереально

вот это я и хотел узнать. По сути я могу договорится и без закрытия счетов выплачивать ИП в опередленные сроки и определенную сумму? или это нереально
Спробувати можно

Пробуйте,але якщо не буде оплати в обумовлений термін
,зразу заблокує. Виконавці на таке погоджуються,дивлячись яка сума боргу.

Тобто, якщо велика 100% відмовлять?
Я не можу сказати чи відмовлять 100 відсотків. Дивлячись що хоче боржник. Якщо просто не блокувать картки,а вираховувать 20 відс. Скількі зможе отримати грошей від боржника за одну оплату?
Чи буде сума оплати більша ніж 20 відс,які він може стягувать. Чи може щось стягнути,крім грошей. За який термін виплатиться борг.... Однозначно,потрібно говорить з виконавцем.

Я не можу сказати чи відмовлять 100 відсотків. Дивлячись що хоче боржник. Якщо просто не блокувать картки,а вираховувать 20 відс. Скількі зможе отримати грошей від боржника за одну оплату?
Чи буде сума оплати більша ніж 20 відс,які він може стягувать. Чи може щось стягнути,крім грошей. За який термін виплатиться борг.... Однозначно,потрібно говорить з виконавцем.
спасибо за отвтет, тогда подожду...пусть все идет самотеком..а после решение суда буду или договариваться или сразу оплачу сумму.

Це відрахуванні з офіційної зарплатні якщо така є.

З арештованих рахунуів виконавець може списувати кошти коли йому заманеться при наявності коштів на них.
Відправляє платіжну інструкцію в банк і той повинен її виконати.

Списується все в межах виконавчого провадження ( основний борг, нагорода виконавцю, витрати по виконавчому )
Приблизно так це виглядає :
Наприклад у вас по виконавчому 20тис боргу... на рахунку у вас образно 5тис.
Виконавець відправить платіжку на 20, а банк спише цих 5... і так поки не погаситься вся сума.
Один рахунок можно зробити видатковим з якого ніякий виконавець не зможе списати гарантованих 14200/місяць... все що вище - спишуть.
Підкажіть,а як зробити цей видатковий рахунок?

Підкажіть,а як зробити цей видатковий рахунок?

привіт питання: "а призначення до судового розгляду 18.09.2024 8:00" це означає що вже сьогодні був суд?чи ще просто розгляд справи? І в Дії та в ЄлСуді ще нічого не має. Дякую за відпровіть

це означає що вже сьогодні був суд?чи ще просто розгляд справи?
Судове засідання. Швидше за все попереднє, а не по суті.
Тобто ймовірно буде ще.
І в Дії та в ЄлСуді ще нічого не має. Дякую за відпровіть
Там може з"явитись і через тиждень

Судове засідання. Швидше за все попереднє, а не по суті.
Тобто ймовірно буде ще.

Там може з"явитись і через тиждень
А як буде вирішуватись час коли воно вступило в силу? З якого моменту точніше?

А як буде вирішуватись час коли воно вступило в силу? З якого моменту точніше?
30 днів з моменту коли буде опубліковано.
[POSTS=50]Наприклад :

1726650561702.webp
[/POSTS]

30 днів з моменту коли буде опубліковано.
*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Все таки прийшов вирок))треба усе повернути..Питання а де мені знайти "Исполнителя" ? Щоб якось домовитись що я готовий заплатити щоб не блокували рахунки.

Все таки прийшов вирок))треба усе повернути..Питання а де мені знайти "Исполнителя" ? Щоб якось домовитись що я готовий заплатити щоб не блокували рахунки.
Щоб домовитись,потрібно до стягувача звертатись,щоб обговорити всі деталі оплати . Або ж якщо вже відкрите ВП,то до виконавця,його можна знайти на АСВП. Але виконавці не дуже охотно йдуть на таке

Щоб домовитись,потрібно до стягувача звертатись,щоб обговорити всі деталі оплати . Або ж якщо вже відкрите ВП,то до виконавця,його можна знайти на АСВП. Але виконавці не дуже охотно йдуть на таке
тільки сьогодні прийшло рішення. Тому ніде ще нічого не має. Ок. А їм просто дзвонити чи писати на пошту?
це воно?

Вкладення

• Знімок .webp
    Знімок .webp
    25 Кб · Перегляди: 82
Коли рішення вступить в силу ( 30 днів мине на апеляцію ) і шарага візьме виконавчий лист, то звернеться до вашого місцевого виконавця.
Швидше всього до приватного ( якщо мова за борги перед шарагами ). Його контакти будуть в АСВП і ЄРБ.
Але домовлятись з виконавцем таке собі. Хіба з стягувачем і то це до тих пір поки не відкрите ВП.

Коли рішення вступить в силу ( 30 днів мине на апеляцію ) і шарага візьме виконавчий лист, то звернеться до вашого місцевого виконавця.
Швидше всього до приватного ( якщо мова за борги перед шарагами ). Його контакти будуть в АСВП і ЄРБ.
Але домовлятись з виконавцем таке собі. Хіба з стягувачем і то це до тих пір поки не відкрите ВП.
вибачте може я запитую дуже прості речі, але це мій перший суд з шарагами..Так бачу що рішення набере законної сили з 20.10.24
Тоді питання я можу за рішенням суда погасити без відома цих Контор?чи мені все рівно треба до них стучатись та просити довідку про закриття?
Ну тобто там є кому за що та скільки, можу я тупо пійти в банк та внести ці кляті гроші на їхній рахунок? дякую за відповідь

Назад
Угорі