Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У меня было 9 месяцев просрочки.Друзі, є у когось така велика прострочка у них ?
Наперед усім дякую!
Як закривали? Домовлялись із ними? Тіло велике було?У меня было 9 месяцев просрочки.
В прошлом месяце закрыла.
Написала им на почту.Як закривали? Домовлялись із ними? Тіло велике було?
Тело 6000Написала им на почту.
Что я в Польше и возвращятся не собираюсь.
А , и что у меня 32 кредита.
Ещё и перечислила
Написала или тело или досвиданье.
Согласились.
В лк поменяли сумму.
Я оплатила и пришла смс ,что займ закрыт.
И на почту тоже.
У мене 1400.Написала им на почту.
Что я в Польше и возвращятся не собираюсь.
А , и что у меня 32 кредита.
Ещё и перечислила
Написала или тело или досвиданье.
Согласились.
В лк поменяли сумму.
Я оплатила и пришла смс ,что займ закрыт.
И на почту тоже.
Тело 6000
Те, у кого есть, забыли о ней уже давно. И Вы забудьте. Никто никому ничего не должен. Удачного Вам дня.Друзі, є у когось така велика прострочка у них ?
Наперед усім дякую!
У мене більше рокуДрузі, є у когось така велика прострочка у них ?
Наперед усім дякую!
Велике у Вас тіло? Пишуть, що вони написи почали робитиУ мене більше року
В мою сторону все тихо. У мене з ними довга історія. Мені списати все до тіла, і зробили реструктуризацію, вже давним давно. А до того були пролонгації. Я все чемно платила. Останні вроді тисячі 2, вже точно не пам'ятаю, не заплатила. Було пару смс, дзвінків, але я номер поміняла. Прийшло пару листів. Все, зараз тихо. Давно про них не чулаВелике у Вас тіло? Пишуть, що вони написи почали робити
Як Ви з ними про результати структуризацію домовлялись?В мою сторону все тихо. У мене з ними довга історія. Мені списати все до тіла, і зробили реструктуризацію, вже давним давно. А до того були пролонгації. Я все чемно платила. Останні вроді тисячі 2, вже точно не пам'ятаю, не заплатила. Було пару смс, дзвінків, але я номер поміняла. Прийшло пару листів. Все, зараз тихо. Давно про них не чула
В мене і чоловіка завтра буде 8 міс.Друзі, є у когось така велика прострочка у них ?
Наперед усім дякую!
Виправило - реструктуризацію)))Як Ви з ними про результати структуризацію домовлялись?
А,я не буду,не хочуУ меня было 9 месяцев просрочки.
В прошлом месяце закрыла.
Я вже добре не пам'ятаю як там було. Я вроді писала до них, говорити точно з ніким не говорила. Потім через вайбер списувалась з якимось типом, який ніби то вів мою справу. Я твердо стояла на тому щоб списати проценти, і казала що я пролонгаціями оплатила половину тіла. І якось вони погодились. Плюс сказала що кому б вони не дзвонили, нічого не добються. Або такі умови , або ніякі. Але це все дуже відносно. До того місяця три дзвінків було по 40 в день. Я правда номер поміняла, але включала час від часу. А тепер не знаю, вони не дзвонять і не пишуть. Пару місяців тому прийшло повідомлення на електронку що на борг оформлено пролонгацію, зайшла в особистий а там пише що винесено 3 грн))) не знаю що це. Мені вже всерівно, я їм заплатила те що взяла, а решту їх проблемиЯк Ви з ними про результати структуризацію домовлялись?
80 процентов юристов антиколекторов,и есть скрытые коллекторы. Тонко и скрыто намёк. Выкарабкаться можно,но сложно,и затратно. Скрытая мативатция на проплату.У МФО вкуснее,чем у должников. Рано или поздно любой юрист сталкивается с интересными предложениями. Так что окуратнееДрузі, є у когось така велика прострочка у них ?
Наперед усім дякую!
Це яким боком до теми відношення має?80 процентов юристов антиколекторов,и есть скрытые коллекторы. Тонко и скрыто намёк. Выкарабкаться можно,но сложно,и затратно. Скрытая мативатция на проплату.У МФО вкуснее,чем у должников. Рано или поздно любой юрист сталкивается с интересными предложениями. Так что окуратнее
На такі смішні суми я б навіть не реагував.У мене 1400.
Шаг в право шаг в лево растрел?Це яким боком до теми відношення має?
Та ні?Шаг в право шаг в лево растрел?