Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
Вот читаю Вас и накрывает по-разному... то беру себя в руки и даю установку что справлюсь,а иногда прямо паника..... как представлю звонки родным... мама один раз помогла, но я вляпалась опять...
Узнает перестанет быть мамой наверное.... сейчас все что закрываю, беру справку сразу делаю заявку на блокировку меня в МФо которое закрываю ... лучше хлеб с водой чем эта вся хрень которая кде убило мое здоровье ,из за нервов похудела на 20 кг

Вот читаю Вас и накрывает по-разному... то беру себя в руки и даю установку что справлюсь,а иногда прямо паника..... как представлю звонки родным... мама один раз помогла, но я вляпалась опять...
Узнает перестанет быть мамой наверное.... сейчас все что закрываю, беру справку сразу делаю заявку на блокировку меня в МФо которое закрываю ... лучше хлеб с водой чем эта вся хрень которая кде убило мое здоровье ,из за нервов похудела на 20 кг
Мама завжди буде мамою. Так, скандали , сльози.. не без цього. Але тепер Вам треба самій вигребти. Це в першу чергу для Вас буде корисно. Я теж гребу вдруге. Але перший раз мій пройшов легко, і я закрила все без дзвінків родичам. Тепер все всі знають, бо закопалась у цьому багні по вуха.

Мама Вас любити не перестане. Всі помиляються. Не святі горшки ліпимо, вирулимо 👍

Так Ви ще й 2 раз...мені здається чи люди після першого разу знову хочуть тих яскравих емоцій? Тут є такі що і 4 раз. Всі пишуть як морально важко і знову лізуть, мабуть не можуть вже жити без проблем:(

Так Ви ще й 2 раз...мені здається чи люди після першого разу знову хочуть тих яскравих емоцій? Тут є такі що і 4 раз. Всі пишуть як морально важко і знову лізуть, мабуть не можуть вже жити без проблем:(
нет мама помогла частично я ей просто не сказала сразу весь масштаб,думала остальное получиться самой.... не получилось

Именно из-за того чтоб не было соблазна везде после закрытия себя блокируют,в черный список

нет мама помогла частично я ей просто не сказала сразу весь масштаб,думала остальное получиться самой.... не получилось

Именно из-за того чтоб не было соблазна везде после закрытия себя блокируют,в черный список
Треба було одразу всю правду говорити. Так звісно довіра пропадає. Спробуйте пояснити свої страхи їй.

Ви поки ці закриєте ще десяток нових зявиться.

Мене теж накриває. І це буде мабуть до того моменту, поки останню копійку не виплачу. Але в руки себе намагаюсь брати. Іноді отакі придуркуваті сміхотуни на нервовому, іноді тихо сльози. Не без цього…

Вы прямо на мне крест поставили, итак себя чувствую гавном...
Та ні, просто витрачати час і розмови про блокування це вам нічого не дасть. Краще не брати, або закрити доступ до КІ через УБКІ

Мене теж накриває. І це буде мабуть до того моменту, поки останню копійку не виплачу. Але в руки себе намагаюсь брати. Іноді отакі придуркуваті сміхотуни на нервовому, іноді тихо сльози. Не без цього…
Я, мабуть, видихну, коли почну заробляти нормальні кошти. Щоб оця дурість не тягнулась за мною хвостом. Борги нам для того, щоб зробити своє життя кращим.
Бо якщо ні, то знову буде така ж історія ☹️

Вот когда увидела название темы,так же думала пойти и утопиться повеситься и т.д Потом поняла что мой долг перейти может моим родным....дочке,маме... хотя за мной нет никакого имущества....

Вот когда увидела название темы,так же думала пойти и утопиться повеситься и т.д Потом поняла что мой долг перейти может моим родным....дочке,маме... хотя за мной нет никакого имущества....
Решила что надо побывать расхлёбывать это все....

Ну здрастЄ! Хоч би й дівся той борг. А рідні, а дитина? Ви давайте оті думки геть. І як каже Василь з серіалу - « Напоррррр!»

Ніякого самогубства не буде. Закрили цю тему для себе. Раз і назавжди.

Ви не практикували ніколи медитації?

Я ось шукала інфу про колекторів, і шкода що нема рейтингу по «термоядерності» даних персонажів) типу шкали, від лайтових, до очжОсткіх.

Назад
Угорі