Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
Фсьо. Я сьогодні здулась. Ці іроди мене сьогодні пережували і виплюнули. Точніше не вони, на них мені пофіг. Мене доконали люди з мого кола спілкування. Чула Поради що треба рішати проблему, що їх поручителями вписала( ні номеру ні даних не маючи🤦‍♀️), що чого вони мають за мене слухати і все -все-все..Мої аргументи і відповіді- не чуються. Кажу, пишіть скаргу- а воно мені не треба.
І рідні паніки додали, звичайно.
Поревіла, позлилась. Все. Пуста.

Ще й по роботі відмовили. Щось мені здається що через погану КІ. Бо все було добре до перевірки документів.

Фсьо. Я сьогодні здулась. Ці іроди мене сьогодні пережували і виплюнули. Точніше не вони, на них мені пофіг. Мене доконали люди з мого кола спілкування. Чула Поради що треба рішати проблему, що їх поручителями вписала( ні номеру ні даних не маючи🤦‍♀️), що чого вони мають за мене слухати і все -все-все..Мої аргументи і відповіді- не чуються. Кажу, пишіть скаргу- а воно мені не треба.

Ще й по роботі відмовили. Щось мені здається що через погану КІ. Бо все було добре до перевірки документів.
Зато почистите людей зі свого кола спілкування. Я так зробив, набагато легше без них.Такі не потрібні, якщо на вас тиснуть і не чують. Завтра вони можуть бути в такій ситуації...

Тримайтесь ❤️

Зато почистите людей зі свого кола спілкування. Я так зробив, набагато легше без них.Такі не потрібні, якщо на вас тиснуть і не чують. Завтра вони можуть бути в такій ситуації...
Так, я це розумію. Тим паче що тих людей я вже років зо 5 не бачила в не чула. Але сама ситуація з ними вибиває з колії. Наче йдеш, хоч і важко, а тобі ще хтось каміння під ноги кидає.

Тримайтеся ,не падайте духом 💪
Не назвали причину ?
Ні, просто відмова. Коротка і суха. Тому й закрилися такі думки, що саме в цьому причина.

Так, звичайно буду) То просто хвилини слабкості. Знаю, що минеться. Просто зараз це здається реально великою проблемою. Потім- буде в моїй історії як прибацаний період)

Нічого тут страшного.Каміння рано чи пізно закінчиться.Ви побачите хто допомагає, а хто й камні кидає.Життя не закінчується, відкриєте своє ФОП і будете насолоджуватися з посмішкою на лиці.

Нічого тут страшного.Каміння рано чи пізно закінчиться.Ви побачите хто допомагає, а хто й камні кидає.Життя не закінчується, відкриєте своє ФОП і будете насолоджуватися з посмішкою на лиці.
Та я якось і допомоги не прошу. Прошу аби не цькували. Бо провину я і так ношу з собою ( перед близькими людьми).
Життя то звісно триває. Але отакі моменти дають привід гризти себе ще більше. Ех.. тримаємось.

В мене близькі вислухали,поорали...Но одне но, вони потім підтримали і допомогли.А всі остальні пішли в попу.Краще бути самому, ніж з такими які тебе кусають збоку.

нах*р с пляжа таких друзей ( родственников), сегодня вы, а завтра могут быть они!! Ни чего им не обьясняйте, такие не поймут!!
Держитесь, вы справитесь 💪 нужно принять ситуацию

Так, звичайно буду) То просто хвилини слабкості. Знаю, що минеться. Просто зараз це здається реально великою проблемою. Потім- буде в моїй історії як прибацаний період)
Борги не визначають, яка Ви людина.
Мене деякі близькі спочатку сторонилися, наче я чумна. Це дуже бʼє морально. Як не крути.

нах*р с пляжа таких друзей ( родственников), сегодня вы, а завтра могут быть они!! Ни чего им не обьясняйте, такие не поймут!!
Та я її прийняла) але чомусь інші мою ситуацію не сприймають. Точніше сприймають занадто. Тому і таке. Бо всі на перший погляд дуже переживатєльні. Ну мені теж за людину телефонували. Давно було. Я посилала і все. В мене не було думок повчати, журити і розказувати як неправильно вона живе. А тут прям спеціалісти…

Вони ж цього не розуміють, а думають: «Слава Богу, не зі мною це все сталося» 🥺

Так, я це розумію. Тим паче що тих людей я вже років зо 5 не бачила в не чула. Але сама ситуація з ними вибиває з колії. Наче йдеш, хоч і важко, а тобі ще хтось каміння під ноги кидає.
Это им сегодня "друзья" позвонили ?

Борги не визначають, яка Ви людина.
Мене деякі близькі спочатку сторонилися, наче я чумна. Це дуже бʼє морально. Як не крути.
Розумію Вас дуже добре. А ще особливо якщо до цього репутація прям взірцева була, і тут ось таке. Точно прокажонні.

Это им сегодня "друзья" позвонили ?
Ой, та обзвонмли всіх і вся. Собаки. Все більше стає небажання щось їм платити.

Вони ж цього не розуміють, а думають: «Слава Богу, не зі мною це все сталося» 🥺
Та краще б думали так і слали всіх в …ліс)

Меня это только ждёт🥴 тоже за это переживаю, но понимаю что ни чего не исправить((
По телефонной книге прошлись?
Ні, зовсім не по книзі. Телефонували тим людям, яких в мене навіть контактів ніколи не було. Так, знайомі знайомих

Назад
Угорі