Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
Странное дело, пишу в поиске сообщений на телефоне talion, показывает все смс от Limon и moneyveo, я так понимаю никому они и не продавали, этот talion и есть манивео...

Если по теме, то первый месяц ничего мне не предлагали только оплатить все проценты и тело, сецчас (сегодня) пришло смс, что 2тела... понял, что они постепенно снижают хотелки, да в смс чёткая сумма написана, я жду тела и буду на части пытаться договорится

В мене знайома в епістолярному жанрі там практикувала. То останні півроку ледве на оплату того ж інтернету щоб онлайн бути вистачало. Тупо писала та відсижувала «зміни»

Лише Вам мозок їдять?
Надіслали лист - вимогу. Щоб я заплатила 20 тис. з тіла 10 тис. Нормальні, ні.
Самі це вирішили, самі пропонують. Камон, друзі 🤡

Странное дело, пишу в поиске сообщений на телефоне talion, показывает все смс от Limon и moneyveo, я так понимаю никому они и не продавали, этот talion и есть манивео...

Если по теме, то первый месяц ничего мне не предлагали только оплатить все проценты и тело, сецчас (сегодня) пришло смс, что 2тела... понял, что они постепенно снижают хотелки, да в смс чёткая сумма написана, я жду тела и буду на части пытаться договорится
У мене ще хочуть і хочуть 🫣

Я по ним такої ж стратегії 🥷планую притримуватись.

Надіслали лист - вимогу. Щоб я заплатила 20 тис. з тіла 10 тис. Нормальні, ні.
Самі це вирішили, самі пропонують. Камон, друзі 🤡

У мене ще хочуть і хочуть 🫣
Додіки, блін..

Мені ще селфі про себе нагадали. При чому на інший номер. А так як іноді телефонують по робочім питанням, то беру. Але не спалилась😁 Оресту привіт, шоб ти всрався😆

Я б ще погодилась на 12-13 тис., але не оце. Хоча ж я їм два рази пропонувала за тіло. Неа.
Жадібні, собаки..

Зараз взялася писати всі МФО і мене схопив параліч..
Ще навесні їх було 3 штуки.. потім з роботою стало фігово. З доходу лише ВПО на себе і дитину. Зараз взагалі без роботи.
Сума тіла:
Манивео- 25т
КредитПлюс-25т
Кредит 7-32500
Май кредит - 25т
Слон- 32т
Селфи-35т
Тенго-10000
Амиго-10000
Милоан-10000
Алекс- 6000
Лоан+ - 7000
Старфин 15000
Сан кредит 10000
Ферсткредит 20000
Финсфера 10000
Аванс 20000
Финбар 5000
Панго-10000
ТвояПозика 15000
ФинХ-16000

Крім цього є ще банки. Про них буде трохи пізніше..
Поговорила з батьками. Без подробиць, але щоб знали що можуть телефонувати. Чоловік неофіційний ще не знає..Збираюсь силами як сказати..бо якщо кине, то взагалі без фінансової підтримки залишусь. Але я зрозумію..хоч і важко це буде прийняти.
Єдине що переживаю, що прописана у батьків і не дай Боже хтось прийде..
Щось зараз написала і взагалі накрило, дивлячись на всі ці страшні цифри реально.
П.С. Не наркоманка, не ігроманка, не алкоголічка.
До прострочки закрила Єгроші і КредитКасу. З бітами та іншими криптошарашками не звʼязалась лише тому, що трошки тупенька😁 хоча, воно і так видно..🤦‍♀️
Смотрю мы с вами идём нога в ногу))

Мені ще селфі про себе нагадали. При чому на інший номер. А так як іноді телефонують по робочім питанням, то беру. Але не спалилась😁 Оресту привіт, шоб ти всрався😆

Жадібні, собаки..
Селфі, то сталкери 🤣

Читала що Ви з ними «мило» спілкувалися. Я шось зовсім не маю бажання))

Оце сьогодні прям нагребло. Може магнітні бурі які?
Вони у мене скоро усі перетворяться у суцільну картину Босха 🤣🤣🤣🤣

Зʼїжте солодкого 👍

Трум-Трум, читая вас стільки позитива, іноді здається що вся ця фігня з мфо вам як атракціон, адреналін і т.д.)

Трум-Трум, читая вас стільки позитива, іноді здається що вся ця фігня з мфо вам як атракціон, адреналін і т.д.)
Так то ж нервове. Ще може захисна реакція організму. Око сіпається, сплю погано, нагрібає хвилями. Все це в мене ще до МФО було ( багато близьких мені людей на війні, і різні були моменти).
Адреналін ще той..

Он я трошки понила сьогодні. Але це тут трішки. Та й кому те ниття треба.
Загалом , намагаюсь тримати себе в руках. Бо знаючи себе я можу впасти в люту депресію, а не можна.

Так то ж нервове. Ще може захисна реакція організму. Око сіпається, сплю погано, нагрібає хвилями. Все це в мене ще до МФО було ( багато близьких мені людей на війні, і різні були моменти).
Адреналін ще той..

Он я трошки понила сьогодні. Але це тут трішки. Та й кому те ниття треба.
Загалом , намагаюсь тримати себе в руках. Бо знаючи себе я можу впасти в люту депресію, а не можна.
Я тоже сегодня ныла полдня, после разговора со свекровью, что у них в семье ни когда такого не было и это все я виновата(((

Я тоже сегодня ныла полдня, после разговора со свекровью, что у них в семье ни когда такого не было и это все я виновата(((
Я Вас розумію. Я теж цим виділилася в родині. З часом або зрозуміє( бо зараз на емоціях), ну або буде як буде..

Если нас обсуждают значит мы выше их стоим 🤣🤣 или впереди них всех идем 🤣
мужу говорю что если бы не я, ему столько бы родных никогда бы не звонило в один день. 😆 Вот суть разговора это уже не важно)))☝️

Если нас обсуждают значит мы выше их стоим 🤣🤣 или впереди них всех идем 🤣
мужу говорю что если бы не я, ему столько бы родных никогда бы не звонило в один день. 😆 Вот суть разговора это уже не важно)))☝️
Так увійти вляпалися в сімейну історію точно не планувалось))

Мне когда продали талиону в основном от АФК смс приходят с предложениями

Мне когда продали талиону в основном от АФК смс приходят с предложениями
А мне с угрозами от АФК, маме шлют и родным всем. Что уже все подготовлено к суду, и что мне будет опа 🤗 последний мой шанс))

Назад
Угорі