Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K

Вкладення

• IMG_8934.webp
    IMG_8934.webp
    34.7 Кб · Перегляди: 109
Не потянут))
А вот и от другого пользователя скрин. Как они назвали ее в эмейле))
Як же вони ненавидять людей, капець 😁 Але це взаємно 🤣 Треба премію для колекторів назвати цим словом 🤣 Та вручати на державному рівні 🤣

А у меня так за вчера)

Вкладення

• Screenshot_2025-01-25-00-36-30-317_com.google.android.apps.messaging-edit.webp
    Screenshot_2025-01-25-00-36-30-317_com.google.android.apps.messaging-edit.webp
    133.5 Кб · Перегляди: 145
Попытаюсь вас успокоить. Вот я представитель фауны 😂 МегаМозг который взяла микрики, сначала взяла когда реально нужны были деньги, потом еще что то а потом начала перекридитовываться. Мой мозг искренне верил что суммы не большие и я с легкостью начну платить и закрывать их со временем. Но в момент когда я дошла до пика, больше никто не давал, а в биты не полезла иза (тупости) 😂😂😂 хотя сейчас понимаю что хоть в этом умна была) то я так де писала список и прозрела. У меня тела вышло на 305 тыс. Я тоже работы особо не имею. Я очень рада что у вас нет эгрошей и топов. Мне сейчас из всех микриков именно топы выносят мозг 🤯 звонки знакомым, пост в фейсбуке о помощи и т.д
Я уже по тихоньку закрыла 70 тыс. Кстати кредит 7 через месяц начнет предлагать за тело. Нервы немного трепают но надо держаться. Даже не думайте о каких то плохих мыслях, все будет ок. Я часто себя успокаиваю что у меня есть детки, здоровые, красивые. Надо жить ради них, родителей. А кредиты по чуть чуть закроются. Держимся
Подскажите, вам предлагают закрыть одной суммой или разбивают на время?

Подскажите, вам предлагают закрыть одной суммой или разбивают на время?
Пока все те кто предлагают тело кредита хотят здесь и сейчас. Алекс кредит предлагал или одним платежом за тело либо с процентами разбить. А так то все хотят всю сумму сразу

Я сьогодні зла. На все і всіх. В першу чергу на себе. Бо переживаю той період, який до цього був мені невідомим. І він неприємний, що найважливіше. Не сиджу. Намагаюсь шукати варіанти дій. День в режимі Соніка з приставки, який не приніс нічого крім витраченої енергії. Бісить.
Роботодавці які вказують одне в оголошенні, я їду витрачаю час , мерзну бо чекаю на них блін, і чую в очі інше( інше місто, інша зп і умови роботи) - сподіваюсь що таким є окремий котел у пеклі.
А ще я зрозуміла що стара. Стара починати щось нове( хоча навички є) Це теж окрема заслуга роботодавців. Ні, я все розумію - всім хочеться аби колектив був плюс-мінус одного віку. Але чи є суттєвою розбіжність у 3 роки при умові що претендент має презентабельний вигляд та відповідає вимогам вакансії?!
Тоді чому не вказувати вікові обмеження одразу..

А мфо.. чекають. Я їм поки нічого не можу запропонувати. Тим кому писала - не погодились. Що ж..

Трошки понила. Буває)

Ще питання по Манівео- після продажу таліонам щось пришлють «офіційно» на пошту чи в смс?

Я сьогодні зла. На все і всіх. В першу чергу на себе. Бо переживаю той період, який до цього був мені невідомим. І він неприємний, що найважливіше. Не сиджу. Намагаюсь шукати варіанти дій. День в режимі Соніка з приставки, який не приніс нічого крім витраченої енергії. Бісить.
Роботодавці які вказують одне в оголошенні, я їду витрачаю час , мерзну бо чекаю на них блін, і чую в очі інше( інше місто, інша зп і умови роботи) - сподіваюсь що таким є окремий котел у пеклі.
А ще я зрозуміла що стара. Стара починати щось нове( хоча навички є) Це теж окрема заслуга роботодавців. Ні, я все розумію - всім хочеться аби колектив був плюс-мінус одного віку. Але чи є суттєвою розбіжність у 3 роки при умові що претендент має презентабельний вигляд та відповідає вимогам вакансії?!
Тоді чому не вказувати вікові обмеження одразу..

А мфо.. чекають. Я їм поки нічого не можу запропонувати. Тим кому писала - не погодились. Що ж..

Трошки понила. Буває)
Тримайтеся ❤️ Ви не стара, навіть не думайте такого. Значить, для Вас є щось інше, краще ✊🏻

Я взагалі постійно потрапляю на брачку та щось таке подібне 😁 Як би не виховання, можливо б з цього щось і вийшло 🤣 ах

Так, Таліон дуже настирний у спілкуванні. Дуже.

Тримайтеся ❤️ Ви не стара, навіть не думайте такого. Значить, для Вас є щось інше, краще ✊🏻

Я взагалі постійно потрапляю на брачку та щось таке подібне 😁 Як би не виховання, можливо б з цього щось і вийшло 🤣 ах

Так, Таліон дуже наступний у спілкуванні. Дуже.
В брачці зараз не так все весело як пишуть в оголошеннях. Знайома працювала до недавна. Я розглядала такий варіант, але розуміючи що крім погризеної совісті я там не отримаю нічого то відкинула цю ідею собакам в будку.

В брачці зараз не так все весело як пишуть в оголошеннях. Знайома працювала до недавна. Я розглядала такий варіант, але розуміючи що крім погризеної совісті я там не отримаю нічого то відкинула цю ідею собакам в будку.
Там як кому щастить. Хто стріми проводить, той і заробляє 🫣

Так, Таліон дуже настирний у спілкуванні. Дуже.
По таліонам- самі Вас знайшли?

Там як кому щастить. Хто стріми проводить, той і заробляє 🫣
В мене знайома в епістолярному жанрі там практикувала. То останні півроку ледве на оплату того ж інтернету щоб онлайн бути вистачало. Тупо писала та відсижувала «зміни»

Я сама написала 😁 Як куку. І почалось 🤣
Лише Вам мозок їдять?

Назад
Угорі