Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
У нього імʼя як з казки 😁
Мені теж писали, що готові за тіло, потім передумали 🤷‍♀️ Я гроші не друкую, зачекають 🤪 На Кріпсі усі гроші пішли 🤣

🤣🤣🤣 розхвилювався хлопець
Бо він казковий …) я сподіваюсь що таке ще раз тижні за 2 запропонують.

Не растраивайтесь, таких мужчин ещк целый вагон 🤣🥲🥹
Ооо, так)😆особливо з моєю кількістю контор🤦‍♀️

Бо він казковий …) я сподіваюсь що таке ще раз тижні за 2 запропонують.
Я все не можу забути вчорашню історію, яку форумчанка написала. Про менеджера Кредит7 чи Фінсфери, який писав про хлопчика - сироту з прифронтового міста, який за день зібрав 45 тис.та закрив борг 🤣 і за людей, які збирали 60 тис. за пару годин 🤣 Оце казкарі 🤣

Я все не можу забути вчорашню історію, яку форумчанка написала. Про менеджера Кредит7 чи Фінсфери, який писав про хлопчика - сироту з прифронтового міста, який за день зібрав 45 тис.та закрив борг 🤣 і за людей, які збирали 60 тис. за пару годин 🤣 Оце казкарі 🤣
Так, та історія гідна екранізації як мінімум Крістофером Ноланом) такий сюжет пропадає😂

Я це уявила і мені погано 🤣 Треба і Свирида запросити 😁
В мене вже трійка головних героїв є. Включно з ним. Є ще ВіктОр та Женьок. ВіктОр істинний француз, судячи з спілкування. А Женьок то як третій син у царя😆

Вони мені як пишуть, то я так собі їх і уявляю. Так легше проходить сеанс безглуздо витраченого часу.

В мене вже трійка головних героїв є. Включно з ним. Є ще ВіктОр та Женьок. ВіктОр істинний француз, судячи з спілкування. А Женьок то як третій син у царя😆

Вони мені як пишуть, то я так собі їх і уявляю. Так легше проходить сеанс безглуздо витраченого часу.
🤣 Це геніально 🤣

Я все не можу забути вчорашню історію, яку форумчанка написала. Про менеджера Кредит7 чи Фінсфери, який писав про хлопчика - сироту з прифронтового міста, який за день зібрав 45 тис.та закрив борг 🤣 і за людей, які збирали 60 тис. за пару годин 🤣 Оце казкарі
Мне тоже менеджер предлагал годные варианты с кредит 7 🤣

Вкладення

• IMG_8933.webp
    IMG_8933.webp
    194.3 Кб · Перегляди: 84
Та ні 🤣 Ми перепозичимо у хлопця-сироти чи у людей, які знаходять 60 тис.грн. за годину 🤣
Хотела предложить что бы мне они одолжили деньги что бы закрыть их кредит 😆🤣 я отдала бы, честно 😅

Хотела предложить что бы мне они одолжили деньги что бы закрыть их кредит 😆🤣 я отдала бы, честно 😅
Менеджер би тоді це прохання передав не спеціалісту, а самому директору контори 🤣

Назад
Угорі