Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
У меня еще такая проблемка что кто то из мфошек вышли на одного родственника который берет трубки и с ними говорит, и они стали его задалбывать, хотя мы предупреждали что бы не говорили с ними но тот хочет их переспорить. А теперь блин звонит и жалуется что мы на него кредит скинули. Вот что с такими делать? 🤬
Оце головна проблема. Тим звонарям головне знайти вільні вуха. Ось вони і знайшли. Мені за мене на інший номер разів 10 телефонували🫣 але я себе не видала😁 ще й скаргами пригрозила.

Шановні форумчани, маю питання. Чим для мене може вилізти в моїй ситуації офіційне працевлаштування? Бо маю наче непогані пропозиції, але все лише офіційно..
може питання трохи дурнувате, але голова щось зовсім не працює в цьому напрямку..
Може взяти рахунок для ЗП когось з батьків, чи чоловіка. Може би чоловік в якомусь банку відкрив новий рахунок, і ви би його використовували для ЗП. Згадав. Ви не офіційно в браку, то мабуть не можливо

Дочекалась я свою реструктуризацію по майкредит.. на 5 платежів майже по 9 тисяч.. щось дофіга. Мабуть що краще назбирати тіло і писати їм свою пропозицію. З урахуванням того, що пів тіла пролонгаціями сплачено вже.
Якби вони в мене одні були, то може й погодилася б. А так то дуже велика переплата
А скільки у Вас тіло?

Може взяти рахунок для ЗП когось з батьків, чи чоловіка. Може би чоловік в якомусь банку відкрив новий рахунок, і ви би його використовували для ЗП. Згадав. Ви не офіційно в браку, то мабуть не можливо
По правді, сумніваюсь що бухгалтерія взагалі прийме, що зп картка на чоловіка/когось з батьків.

Автор, можна мати офіційну роботу,20% з ЗП виконавцю, якщо хтось дійде до суду і без обмежень у 2 мінімальні ЗП - якщо на роботі ходить готівка. Часто, навіть можна не просити, бухгалтерія і так дасть готівкою. Це сфери - магазини, навіть у великих мережах буває, і сільське господарство (ухиляються від сплати всіх податків)

По правді, сумніваюсь що бухгалтерія взагалі прийме, що зп картка на чоловіка/когось з батьків.

Автор, можна мати офіційну роботу,20% з ЗП виконавцю, якщо хтось дійде до суду і без обмежень у 2 мінімальні ЗП - якщо на роботі ходить готівка. Часто, навіть можна не просити, бухгалтерія і так дасть готівкою. Це сфери - магазини, навіть у великих мережах буває, і сільське господарство (ухиляються від сплати всіх податків)
Та Нє. Чужа картка то не варіант. І готівкою видавати не будуть, бо там все чьотко офіційно та чисто.
Ну що ж. Як буде так буде.

Та Нє. Чужа картка то не варіант. І готівкою видавати не будуть, бо там все чьотко офіційно та чисто.
Ну що ж. Як буде так буде.
Добрий день В мене теж питання з офіційним працевлаштуванням, підкажіть а вони стягують с зепе коли є вимога с суд?Я переживаю більше що будуть дзвонити вимагати гроші на роботі

Добрий день В мене теж питання з офіційним працевлаштуванням, підкажіть а вони стягують с зепе коли є вимога с суд?Я переживаю більше що будуть дзвонити вимагати гроші на роботі
Вище моя відповідь - чим більше кредиторів, тим більша ймовірність що хтось із них буде дзвонити на роботу. Якщо велике підприємство - не факт що Вас відразу згадають, таких там імовірно немало. Поки кредитори дійдуть до суду, виконавчої пройде немало часу.

Якщо невелике підприємство - у деяких в анкеті є питання про кредити, всі особисто знають власника і він може бути... не в захваті і скаже прямо, бо знає кожного працівників.

Вище моя відповідь - чим більше кредиторів, тим більша ймовірність що хтось із них буде дзвонити на роботу. Якщо велике підприємство - не факт що Вас відразу згадають, таких там імовірно немало. Поки кредитори дійдуть до суду, виконавчої пройде немало часу.

Якщо невелике підприємство - у деяких в анкеті є питання про кредити, всі особисто знають власника і він може бути... не в захваті і скаже прямо, бо знає кожного працівників.
Дякую за відповідь
20 людей десь на підприємстві

Вони будуть дзвонити коли буде виконавча вже так?А колектори зараз можуть дзвонити, взяти цю інфу, і вимагати гроші? вибачте що стільки питань

Останнє редагування модератором:
Дякую за відповідь

Вони будуть дзвонити коли буде виконавча вже так?А колектори зараз можуть дзвонити, взяти цю інфу, і вимагати гроші? вибачте що стільки питань
Нажаль, дзвонити почнуть задовго до подачі в суд(( Як проходила навчання на підприємстві, тренерка казала що не дає свій номер новачкам, бо кредитори підлеглих колись її задовбали, коли була керівником групи.
Звісно, оскільки підприємство велике, тєкучка кадрів, над нею було, умовно, ще 5 начальників - і вона не могла просто так звільнити лише із-за дзвінків.

Дякую за відповідь

Може зараз по-іншому, бо телефонний терор як тут пишуть, на початку протермінування, у мене він був в кінці 22-поч.23 рр. Я тоді не працювала.

У вас шараги с договорами, которые составляли до войны. Сейчас по новым договорам подают чаще и выигрывают тоже чаще, судя по отзывам....
да, я с июля 2021 года ничего и никому не плачу и не собираюсь, только в конце 2023 одни подали в суд, и уже год тягомотины, и вот в конце 2024 ещё одни подали, я не переживаю, знаю что всё будет хорошо, самое что приносило не удобство это звонки и смс всем соседям когда я перестала всем и сразу платить, досихпор не понимаю как я попала в эту кабалу, а начиналось всё с 1 организации и займа в 20000 грн😢

Значить так, пройшов місяць протермінувань. Хтось меньше. Все як у всіх: обривають телефон ( поки тільки мені). З деякими пробувала списуватися, точніше йшла на діалог в переписці. Нічо хАрошого не дало.
Манівео не захотіли домовлятися, написали про переуступку Таліон.
Хлопчики з кредит+ та кредит7 іноді пишуть , але про все і одразу ( бажано вчора).
Майкредит висить реструктуризація( пішли вони в велику Ж з нею).
Фінсфера передала БезпекаФінанс- іноді пишуть смс зі стандартним змістом.
Міолан і Ко в пошті малюють штрафи і обривають роботом телефон.
Селфі і Слон прислали по пару імейлів та і всьо.
Є деякі кошти, але буду складати.
Короче- жи-о- па..

Таке питання, Селфі комусь пропонували розбити на частини? Бо прийшла підозрілонамахаловна смс про таку можливість? У кабінет зайвий раз не хочу заходити

Значить так, пройшов місяць протермінувань. Хтось меньше. Все як у всіх: обривають телефон ( поки тільки мені). З деякими пробувала списуватися, точніше йшла на діалог в переписці. Нічо хАрошого не дало.
Манівео не захотіли домовлятися, написали про переуступку Таліон.
Хлопчики з кредит+ та кредит7 іноді пишуть , але про все і одразу ( бажано вчора).
Майкредит висить реструктуризація( пішли вони в велику Ж з нею).
Фінсфера передала БезпекаФінанс- іноді пишуть смс зі стандартним змістом.
Міолан і Ко в пошті малюють штрафи і обривають роботом телефон.
Селфі і Слон прислали по пару імейлів та і всьо.
Є деякі кошти, але буду складати.
Короче- жи-о- па..
Аналогічна ситуація ✊🏻 Я скоро здурію 🤣

Таке питання, Селфі комусь пропонували розбити на частини? Бо прийшла підозрілонамахаловна смс про таку можливість? У кабінет зайвий раз не хочу заходити
Уже два месяца в просрочке, кроме предложения списать 50% нарахувань ничего не приходило. Так что не знаю
Правда просили 5 тыс что бы мне вернуться в график.

Кстати мне стали уже чуть меньше звонить)) Раньше было 200+ звонков а сейчас 100+ 😂

Уже два месяца в просрочке, кроме предложения списать 50% нарахувань ничего не приходило. Так что не знаю
Правда просили 5 тыс что бы мне вернуться в график.
Про повернення до графіку мені теж писали. А це щось новеньке. Ну в їх стандартні посилання у телеграм та Вайбер

Аналогічна ситуація ✊🏻 Я скоро здурію 🤣
Он санкредіт тіло пропонує. Але трошки не до них( зарано пропонують😆, і місяця не пройшло). Їх менеджер Свирид дуже грозив судом

Про повернення до графіку мені теж писали. А це щось новеньке. Ну в їх стандартні посилання у телеграм та Вайбер

Он санкредіт тіло пропонує. Але трошки не до них( зарано пропонують😆, і місяця не пройшло). Їх менеджер Свирид дуже грозив судом
Страшно, очень страшно, мы не знаем что с этим делать 🤣😆

У нього імʼя як з казки 😁
Мені теж писали, що готові за тіло, потім передумали 🤷‍♀️ Я гроші не друкую, зачекають 🤪 На Кріпсі усі гроші пішли 🤣

😆😆😆 вів себе так, наче кидає мене😢 «Між нами нема спільної мови. Бувай! Удачі»
🤣🤣🤣 розхвилювався хлопець

Назад
Угорі