Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
Шановні форумчани, маю питання. Чим для мене може вилізти в моїй ситуації офіційне працевлаштування? Бо маю наче непогані пропозиції, але все лише офіційно..
може питання трохи дурнувате, але голова щось зовсім не працює в цьому напрямку..
Якщо в суд подадут і суд виграють ,то буде відрахування з ЗП 20%,більш наче нічого не можу згадати

Шановні форумчани, маю питання. Чим для мене може вилізти в моїй ситуації офіційне працевлаштування? Бо маю наче непогані пропозиції, але все лише офіційно..
може питання трохи дурнувате, але голова щось зовсім не працює в цьому напрямку..
Мені ще здається, це пришвидшить суди. Але це не точно.

Якщо в суд подадут і суд виграють ,то буде відрахування з ЗП 20%,більш наче нічого не можу згадати
я поки теж таке тільки розумію. Просто хочу для себе вияснити Оф зарплатня це плюс чи мінус в такій ситуації)

Мені ще здається, це пришвидшить суди. Але це не точно.
Ось цього б дуже не хотілося.. 🫣

Якщо велике підприємство - нічим, там таких як Ви багато, кредитори дзвонять, відділ кадрів і т.д. ігнорують.
Якщо невеликий колектив, де всі один одного знають і їх рано чи пізно то "вилізе"... "Косо дивитись" і обговорювати "за спиною" точно будуть

Якщо велике підприємство - нічим, там таких як Ви багато, кредитори дзвонять, відділ кадрів і т.д. ігнорують.
Якщо невеликий колектив, де всі один одного знають і їх рано чи пізно то "вилізе"... "Косо дивитись" і обговорювати "за спиною" точно будуть
Мене обговорення за спиною взагалі мало хвилюють. Єдине що роботодавець не питає про наявність кредитів. Я звісно не кажу. Хз яким чином потім це вилізе..але ж нема в трудовому кодексі статті- заборгованість по кредитам, як причини для звільнення)

З мат відповідальністю робота не повʼязана.

І який шанс що мфчмошники дізнаються про мою нову роботу?

Мене обговорення за спиною взагалі мало хвилюють. Єдине що роботодавець не питає про наявність кредитів. Я звісно не кажу. Хз яким чином потім це вилізе..але ж нема в трудовому кодексі статті- заборгованість по кредитам, як причини для звільнення)
Зі свого досвіду - на великому підприємстві краще працювати коли маєш купу боргів.

Не знаю чим може обернутися, але десь півроку працювала у невеликому колективі де директору за 70. "Динозавр" ще той і всіх тримає в "єжових рукавицях"🤯 Звісно, я не відразу дізналась про цей нюанс))) Вирішила не перевіряти його реакцію на лист від виконавчої, сама платила

З мат відповідальністю робота не повʼязана.

І який шанс що мфчмошники дізнаються про мою нову роботу?
Чим більше кредиторів, тим більша ймовірність що хтось з них дізнається

я поки теж таке тільки розумію. Просто хочу для себе вияснити Оф зарплатня це плюс чи мінус в такій ситуації)

Ось цього б дуже не хотілося.. 🫣
У моєму випадку - 1 настирний приватний виконавець, по Привату. Рахунки арештовані, все-одно потрібен 1 видатковий. Мені попався такий, що якби працювала неофіційно - спокою не дав би. Може має знайомих у податковій, Держпраці(місто невелике) і знає які підприємства не офорлюють

Останнє редагування:
Мені треба пояснювальна бригада) простими словами це судом лякають? Бо я многАбукАв погано сприймаю))
Що значить спрощеного? Дякую за відповідь)

«Виходячи з ситуації, що склалася, Ваші дії можуть бути розцінені як умисне оформлення кредиту з метою неповернення. У зв'язку с чим зі сторони ТОВ може бути розпочато процес примусового стягнення боргу через винесення рішення суду в порядку спрощеного позовного провадження, з подальшим відкриттям виконавчого провадження через залучення приватних виконавців!»

Мені треба пояснювальна бригада) простими словами це судом лякають? Бо я многАбукАв погано сприймаю))
Що значить спрощеного? Дякую за відповідь)

«Виходячи з ситуації, що склалася, Ваші дії можуть бути розцінені як умисне оформлення кредиту з метою неповернення. У зв'язку с чим зі сторони ТОВ може бути розпочато процес примусового стягнення боргу через винесення рішення суду в порядку спрощеного позовного провадження, з подальшим відкриттям виконавчого провадження через залучення приватних виконавців!»
та пугалка дефолтная это. нафиг вообще читать эти мусор-смс

Нє, ну то шо я афєріст, то понятно) я це вже з попередніх повідомлень зрозуміла))
Вы манивэо не закрывали? А то они падлы продают через месяц в талион а он отдал на звонилку в афк. Так те на второй день подняли всю мою близкую и далекую родню.
Эх) а денег то нет)

Вы манивэо не закрывали? А то они падлы продают через месяц в талион а он отдал на звонилку в афк. Так те на второй день подняли всю мою близкую и далекую родню.
Эх) а денег то нет)
Не закривала. Вони там вже нарахували Бог зна шо. Що ж.. значить буду чекати. Собаки дикі..

Гроші все одно не зʼявляться по їх дзвінку🤷‍♀️

Не закривала. Вони там вже нарахували Бог зна шо. Що ж.. значить буду чекати. Собаки дикі..

Гроші все одно не зʼявляться по їх дзвінку🤷‍♀️
Это точно. Я думала что мне уже на всех пофиг и уже все привыкли к кредитам. Но эти прям достали всех. Снова нервы и т.д
Кстати какие то шараги, у меня их 20 вычислить не могу, начали звонить далеким родственникам их знакомым, которые меня не знают вообще) пол часа обьясняли что к чему и те ели как то поняли 🤣 Думаю таких звонков было много но люди просто не понимали за кого они говорят и по этому не передавали. Такое ощущение что они лазят по фейсбукам у родственников и смотрят друзей)
Кароче не туда копают))

Это точно. Я думала что мне уже на всех пофиг и уже все привыкли к кредитам. Но эти прям достали всех. Снова нервы и т.д
Кстати какие то шараги, у меня их 20 вычислить не могу, начали звонить далеким родственникам их знакомым, которые меня не знают вообще) пол часа обьясняли что к чему и те ели как то поняли 🤣 Думаю таких звонков было много но люди просто не понимали за кого они говорят и по этому не передавали. Такое ощущение что они лазят по фейсбукам у родственников и смотрят друзей)
Кароче не туда копают))
Єдиний шанс, якщо вони попадуть на "однодумника" і зможете записати бесіду, і надати скаргу в НБУ і багато хто так буде робити...ну і спамити НБУ що б у них АФК завжди були на думці)

Єдиний шанс, якщо вони попадуть на "однодумника" і зможете записати бесіду, і надати скаргу в НБУ і багато хто так буде робити...ну і спамити НБУ що б у них АФК завжди були на думці)
Так хочется справедливо наказать тех кто виновен)) а то не хочу наказать не виновных))

Кароче не туда копают))
У мене так діставали далеких сусідов і їх сусідів mone4you, top1 ( звонили з підміною номера), афк (монейвео) і кредитпромінвест (єгрош) пройшлися лише по рідних тітках і бабусях.

Кароче не туда копают))
Та отож. Наче звикаєш до одного а потім бац! І вилазить новий «чиряк»..

У меня еще такая проблемка что кто то из мфошек вышли на одного родственника который берет трубки и с ними говорит, и они стали его задалбывать, хотя мы предупреждали что бы не говорили с ними но тот хочет их переспорить. А теперь блин звонит и жалуется что мы на него кредит скинули. Вот что с такими делать? 🤬

Назад
Угорі