perfectstranger
Форумчанин
- Дописи
- 144
- Реакції
- 120
- Бали
- 913
perfectstranger не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Зараз взялася писати всі МФО і мене схопив параліч..
Ще навесні їх було 3 штуки.. потім з роботою стало фігово. З доходу лише ВПО на себе і дитину. Зараз взагалі без роботи.
Сума тіла:
Манивео- 25т
КредитПлюс-25т
Кредит 7-32500
Май кредит - 25т
Слон- 32т
Селфи-35т
Тенго-10000
Амиго-10000
Милоан-10000
Алекс- 6000
Лоан+ - 7000
Старфин 15000
Сан кредит 10000
Ферсткредит 20000
Финсфера 10000
Аванс 20000
Финбар 5000
Панго-10000
ТвояПозика 15000
ФинХ-16000
Крім цього є ще банки. Про них буде трохи пізніше..
Поговорила з батьками. Без подробиць, але щоб знали що можуть телефонувати. Чоловік неофіційний ще не знає..Збираюсь силами як сказати..бо якщо кине, то взагалі без фінансової підтримки залишусь. Але я зрозумію..хоч і важко це буде прийняти.
Єдине що переживаю, що прописана у батьків і не дай Боже хтось прийде..
Щось зараз написала і взагалі накрило, дивлячись на всі ці страшні цифри реально.
П.С. Не наркоманка, не ігроманка, не алкоголічка.
До прострочки закрила Єгроші і КредитКасу. З бітами та іншими криптошарашками не звʼязалась лише тому, що трошки тупенькахоча, воно і так видно..
![]()
в першу чергу закривайте фінбар, санкредит, аванс, старфін тому, як вони з великою вірогідністю продадуть кредити до єапб, це ж стосується і майкрєдіт. з єапб буде майже неможливо в вашому випадку вигідно домовитись. перші 4 перед продажем пропонують закритись за тіло. це десь 4-5 місяців треба буде збирати кошти доки вони запропонують.
Манівео можут за півтіла, я там закривав так.
Панго - Тенго - Аміго також дуже важкі, хоча перед продажем пропонують тіло + пару тисяч зверху.
По тим, які у вас, я би в першу чергу саме закривав ці - Тенго/панго/аміго + Сан/аванс/фінбар/старфін і майкредіт
Манівео можна почекати.
Інші не скажу, не мав досвіду.
Але перші 8, про які написав - обов’язково намагайтесь з ними вирішити в першу чергу, бо продають до єапб, а єапб це майже постійні позивачі в судах.