Підскажіть як надсилати кошти з Польші

• Автор теми Автор теми Rejna
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 4K

Rejna

Форумчанин
Дописи
232
Реакції
336
Бали
2725
Rejna не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чоловік збирається на роботу в Польшу.Працював вже там 2 роки тому,тоді гроші переводив через Кредобанк.Зараз думаю можливо є ще якісь банки через які зручно?Хто компетентний ,підскажіть)Карту думаю оформити на доньку,так як в мене прострочки по МФО і Пумі та Альфі.Майже 1.5 року не плачу.ВП не має але все можливо)

Чоловік збирається на роботу в Польшу.Працював вже там 2 роки тому,тоді гроші переводив через Кредобанк.Зараз думаю можливо є ще якісь банки через які зручно?Хто компетентний ,підскажіть)Карту думаю оформити на доньку,так як в мене прострочки по МФО і Пумі та Альфі.Майже 1.5 року не плачу.ВП не має але все можливо)
Як варіант ?
transfergo.com

Всі мої знайомі що в Польщі/Чехії ( а таких дуже багато ) пересилають гроші через даний сайт, дуже швидко все і недорого!
В мене чоловік так пересилає теж. Тому рекомендую.

Всі мої знайомі що в Польщі/Чехії ( а таких дуже багато ) пересилають гроші через даний сайт, дуже швидко все і недорого!
Не знала про такий.Буду пробувати розібратись.Це на карту перекидає чи як?
В мене чоловік так пересилає теж. Тому рекомендую.
Це потрібно щоб чоловік в Польші відкрив карту а я тут і тоді перекидати,так?

Це потрібно щоб чоловік в Польші відкрив карту а я тут і тоді перекидати,так?
Чоловік відкриває карту за кордоном, а ви тут ( я так зрозуміла, що на доньку)

Чоловіку потрібно щоб в Польші відкив?в нього тут теж по кредитах в банках прострочка велика(пумб,ідея,альфа)Не зможуть заблокувати?
Ні до Польщі не доберуться вражі супостати)))

Чоловіку потрібно щоб в Польші відкив?в нього тут теж по кредитах в банках прострочка велика(пумб,ідея,альфа)Не зможуть заблокувати?
В Польщі нехай зробить картку. Її ніхто не заблокує тут.

В мене карта на дочку, в Приваті, я користуюсь без проблем)) спеціально зробили.
Кошти приходять в злотих ?то дивитись в якому банку кращий курс,так?Приват донька сама користується,то певне ще одну не відкриють
В Польщі нехай зробить картку. Її ніхто не заблокує тут.
Можливо ще знаєте,якщо працюватиме неофіційно чи зможе відкрити карту там?

Останнє редагування:
Можливо ще знаєте,якщо працюватиме неофіційно чи зможе відкрити карту там?
Чесно, таке не вкурсі, в любому випадку він ж там буде не сам, можна на місці щось придумати.
Кошти приходять в злотих
Ні, той сайт конвертує у гривню

Це оформляти карту приватбанку потрібно?чи можна інші банки теж?
Любой банк, который позволяет делать swift-переводы. Я думаю, любой банк это сейчас позволяет. Но рекомендую не самый топовый банк, хотя у топовых банков, таких как приват, зачастую отсутствуеь комиссия. Я использую для swift СБЕРБАНК.

Назад
Угорі