Підскажіть, що робити!!!? Залишилась без роботи

• Автор теми Автор теми Lana Parker
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Lana Parker

Читач
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
Lana Parker не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім! Склалась така ситуація, що я взяла 4 кредити в МФО. Неочікувано закрили заклад, в якому я працювала, відповідно немаю чим навіть пролонгувати кредити. Дзвонять, я не піднімаю трубку, дузям погрожують.Підкажіть, як себе поводити, бо розумію , що не маю змоги проплачувати поки не знайду нову роботу.

Доброго дня всім! Склалась така ситуація, що я взяла 4 кредити в МФО. Неочікувано закрили заклад, в якому я працювала, відповідно немаю чим навіть пролонгувати кредити. Дзвонять, я не піднімаю трубку, дузям погрожують.Підкажіть, як себе поводити, бо розумію , що не маю змоги проплачувати поки не знайду нову роботу.
Как обычно у всех,читайте форум,там есть как себя вести ,доставать будут ,4 это мало можно справиться с вас же ни20 и ни 30 МФО.

• Подобається
Реакції: Neo
Пролонгувати їх однозначно не варто .Не вздумайте зараз брати в інших,щоб пролонгувати ці!!!!Цього робити категорично не можна!!Які саме у Вас мфо і чи були пролонгації?Чи платили їм щось вже?

Головне не беріть нові кредити, а 4 повірте це дурниця. Не маєте грошей - не платіть
Будете мати лишні гроші і бажання - тоді можете домовитися, а про їхні пені і штрафи забудьте.

Головне не беріть нові кредити
chto-takoe-respekt.webp

Тут вже писали вище головне не беріть нові кредити, але я ще доповню і ні в якому разі не позичайте у друзів,знайомих!!!Не лізте ще в більші борги із за цих чмошників.

Пролонгувати їх однозначно не варто .Не вздумайте зараз брати в інших,щоб пролонгувати ці!!!!Цього робити категорично не можна!!Які саме у Вас мфо і чи були пролонгації?Чи платили їм щось вже?
ШГ -2000 тіло, Kredit Kasa -2000 тіло, Dinero -2800 тіло, my kredit -1000 тіло. Не пролонговувала взагалі ніде. Протермінування у всіх приблизно 2 тижні.

Останнє редагування:
ШГ -2000 тіло, Kredit Kasa -2000 тіло, Dinero -2800 тіло, my kredit -1000 тіло. Не пролонговувала взагалі ніде. Протермінування у всіх приблизно 2 тижні.
тю, у вас такая мелочевка..мне бы ваши проблемы. тут почти у всех тела по 150 тыс))) не переживайте все наладится главное не берите больше кредитов

Lana Parker, Друзьям-не реагироватьВам -забыть и жить,и радоваться жизни!Мой совет!

Какие у вас пустяки по мфо, тут 135 000+с просрочками, и не паникую

Всі окрім ШГ (не маю їх) зупинили нарахування відсотків через місяць на позначці 160-190% тіла.КредитКаса сама активна, проте в моєму варіанті не агресивна зовсім.Дінеро і МайКр запропонували реструкт.Проте реструкт на всю суму мені зовсім не цікавий.
В Вашому варіанті (ІМХО) - будуть кошти і якщо маєте бажання - закривайте на своїх умовах і по гарантійному (все ж вже просрочки пішли - аби потім не виникало ніяких питань).Суми у Вас дуже маленьки і контор мало - я би закрив, щоб не борсатись в цьому багні.
Лиш не пролонгуйте і не рефінансуйте ні в якому разі!!!Удачі Вам!

Це дрібниці..Знайдете роботу,тоді будете поступово вирішувати. Зараз Вам головне не лізти далі в борги.

Картку в Банку на який вам займ вислали - переоформіть - або навіть закрийте рахунок повністю, щоб в негативний баланс вам не забили.

Закройте карту,Динейро будет все время лезть в карточку снимать деньги без вашего согласия,
Закройте карту,Динейро будет все время лезть в карточку снимать деньги без вашего согласия,
Это у них прописано в договоре,почитайте договор если он у вас есть

Та у вас взагалі мелочі))не партесь.Як буде можливість закривайте на своїх умовах. Тіло і максимум 50%

тю, у вас такая мелочевка..мне бы ваши проблемы. тут почти у всех тела по 150 тыс))) не переживайте все наладится главное не берите больше кредитов
Все ваши комментарии про мистер мэн,выложили мне в Вайбере,эти уpoды лазят везде,Карелия,были ваши комментарии по поводу их какие они притырки,выложили все,хвастались.

Якщо вас це втішить, я б хотіла бути на вашому місці(по МФО):)

Лично из собственно опыта скажу. Пролонгировать можно максимум - это один раз, а все остальное - это уже перебор.

Все ваши комментарии про мистер мэн,выложили мне в Вайбере,эти уpoды лазят везде,Карелия,были ваши комментарии по поводу их какие они притырки,выложили все,хвастались.

Чем хвастались? Тем, что мы им, защеканам, ниxepа не платим а стебаемся не хуже ихнего на форуме?)))
В рот им ноги.Пусть внуков своих теми скринами пугать будут.Если дотягнут до внуков)

Чем хвастались? Тем, что мы им, защеканам, ниxepа не платим а стебаемся не хуже ихнего на форуме?)))
В рот им ноги.Пусть внуков своих теми скринами пугать будут.Если дотягнут до внуков)
Хвастались тем ,что их боятся и все оплачивают,они ставят людей на ночной прозвон об этом писали сами форумчане они выложили скрины,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі