Kris's
Форумчанин
- Дописи
- 41
- Реакції
- 62
- Бали
- 308
Kris's не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А де листи?Ось такі листи мені прийшли.. Як бути??
Під скажіть можливо комусь також таке приходило. Це від манівео та бистро займ і ще такі ж по ваша готівочка.
А де листи?
Послухайте будь ласка, ПІДОЗРА може бути винесена тільки у письмовому вигляді, за власноручним вашим підписом, і тільки у кримінальному провадженні!!!Ось такі листи мені прийшли.. Як бути??
Під скажіть можливо комусь також таке приходило. Це від манівео та бистро займ і ще такі ж по ваша готівочка.
Идите в магазин, покупаете мясо, маринуете шашлык, берете данное произведение и используете для разжигания мангала. Пугалки это всеОсь такі листи мені прийшли.. Як бути??
Розтопіть мангал на вихідні, і налийте собі коньячку!!!!Послухайте будь ласка, ПІДОЗРА може бути винесена тільки у письмовому вигляді, за власноручним вашим підписом, і тільки у кримінальному провадженні!!!
А то що вам видвигають пр..рки - це лише хвора уява больних на голову кал..к
Это просто бумажка пугалка от мфо)))Ось такі листи мені прийшли.. Як бути??
Читайте теми по своїх мфо))Ось такі листи мені прийшли.. Як бути??
послать у ***** а бумажки на роспал..!Ось такі листи мені прийшли.. Як бути??
Этот набор слов,отксереный вы считаете пидозрой???Не смешите.Ось такі листи мені прийшли.. Як бути??
мне тоже было! ето вранье!послать у ***** а бумажки на роспал..!
Забыла добавить, мангал разжигать желательно напевая следующую песню: Скінчілось кохання, Скінчілось гімно, я більше не лізу на сайт мфо, я більше не чего не хочу казати, я можу лише з вами в суді розмовляти. ОА ЛА ЛА, мфо геть.Идите в магазин, покупаете мясо, маринуете шашлык, берете данное произведение и используете для разжигания мангала. Пугалки это все
Это пипец, бегите из страныОсь такі листи мені прийшли.. Як бути??
Берёте кг свиного ошейка, соль, перец. Пивко, угли,Дровишки, мангал, любимого человека и вот эти бумажки. Отдаёте их своему МЧ и пусть он их хорошенько так сомнёт, подожжет и между дров закинет. Дальше жарите шашлык)) вкусно, полезно и приятно?Ось такі листи мені прийшли.. Як бути??
Так в поліцію відправляйте за примушення до виконання, за погрози і за присвоєння владних повноважень. А то і домашній арешт у Вас там і від 5 до 10- ти, а гроші заробляти коли)))Ось такі листи мені прийшли.. Як бути??
Оставьте для распалки костра????Ось такі листи мені прийшли.. Як бути??
И ложкой по кастрюлеЗабыла добавить, мангал разжигать желательно напевая следующую песню: Скінчілось кохання, Скінчілось гімно, я більше не лізу на сайт мфо, я більше не чего не хочу казати, я можу лише з вами в суді розмовляти. ОА ЛА ЛА, мфо геть.![]()
А так можно было?Это пипец, бегите из страны