Підозра у шахрайстві!! Що робити?

• Автор теми Автор теми Kris's
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 44
  • Перегляди Перегляди 2K

Kris's

Форумчанин
Дописи
41
Реакції
62
Бали
308
Kris's не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ось такі листи мені прийшли.. Як бути??
Під скажіть можливо комусь також таке приходило. Це від манівео та бистро займ і ще такі ж по ваша готівочка.

Вкладення

• IMG_20200612_155642.webp
    IMG_20200612_155642.webp
    539.5 Кб · Перегляди: 109
  • IMG_20200612_155311.webp
    IMG_20200612_155311.webp
    652.4 Кб · Перегляди: 102

Вкладення

• IMG_20200612_155642.webp
    IMG_20200612_155642.webp
    539.5 Кб · Перегляди: 85
  • IMG_20200612_155311.webp
    IMG_20200612_155311.webp
    652.4 Кб · Перегляди: 57
Під скажіть можливо комусь також таке приходило. Це від манівео та бистро займ і ще такі ж по ваша готівочка.
Послухайте будь ласка, ПІДОЗРА може бути винесена тільки у письмовому вигляді, за власноручним вашим підписом, і тільки у кримінальному провадженні!!!
А то що вам видвигають пр..рки - це лише хвора уява больних на голову кал..к

Идите в магазин, покупаете мясо, маринуете шашлык, берете данное произведение и используете для разжигания мангала. Пугалки это все

Послухайте будь ласка, ПІДОЗРА може бути винесена тільки у письмовому вигляді, за власноручним вашим підписом, і тільки у кримінальному провадженні!!!
А то що вам видвигають пр..рки - це лише хвора уява больних на голову кал..к
Розтопіть мангал на вихідні, і налийте собі коньячку!!!!

Это просто бумажка пугалка от мфо)))

Читайте теми по своїх мфо))
А взагалі, забийте!
Насолоджуйтесь життям!

послать у ***** а бумажки на роспал..!

Kris's, Дайте мені свою адресу, і я вам навіть судову ухвалу Апеляційного суду України пришлю про те: що в діях такого-то громадянина, тобто вас, суд не побачив складу злочину. А якщо серйозно, то складайте все до купи та й буде чим потім розпалювати.

Этот набор слов,отксереный вы считаете пидозрой???Не смешите.

Идите в магазин, покупаете мясо, маринуете шашлык, берете данное произведение и используете для разжигания мангала. Пугалки это все
Забыла добавить, мангал разжигать желательно напевая следующую песню: Скінчілось кохання, Скінчілось гімно, я більше не лізу на сайт мфо, я більше не чего не хочу казати, я можу лише з вами в суді розмовляти. ОА ЛА ЛА, мфо геть. :)

Это пипец, бегите из страны

Берёте кг свиного ошейка, соль, перец. Пивко, угли,Дровишки, мангал, любимого человека и вот эти бумажки. Отдаёте их своему МЧ и пусть он их хорошенько так сомнёт, подожжет и между дров закинет. Дальше жарите шашлык)) вкусно, полезно и приятно?

Так в поліцію відправляйте за примушення до виконання, за погрози і за присвоєння владних повноважень. А то і домашній арешт у Вас там і від 5 до 10- ти, а гроші заробляти коли)))

Оставьте для распалки костра????

Забыла добавить, мангал разжигать желательно напевая следующую песню: Скінчілось кохання, Скінчілось гімно, я більше не лізу на сайт мфо, я більше не чего не хочу казати, я можу лише з вами в суді розмовляти. ОА ЛА ЛА, мфо геть. :)
И ложкой по кастрюле
Это пипец, бегите из страны
А так можно было?
Я хотел, но мне сообщили, что депортируют

Назад
Угорі