Підкажіть як краще закрити кредити

Это набрались в попытках отыграться? Интересно, чего остановились. Можно же было ещё набрать по идее, дали бы.
Да) В попытках отыграться, в какой-то момент получалось выходить в плюс, а потом все сливалось и казалось, что в следующий раз будет лучше, остановился потому-что заметил насколько я двинулся по этой фигне головой и сколько я бы мог уже всего купить на те деньги что потратил в никуда

А ну тихенько там :кофе:

Шо - ана тоже не ани :rolleyes:
:sarcastic::sarcastic:

Можна я вже скажу...
Да ми всі знаємо що буде...нажаль.Але людина чомусь вирішила,що ми рахуємо її кошти,а не допомагаємо не набратись боргів ще по людях....
І це якщо що,взагалі не смішно.
Кому,як не нам це знати.

Да ми всі знаємо що буде...нажаль.Але людина чомусь вирішила,що ми рахуємо її кошти,а не допомагаємо не набратись боргів ще по людях....
І це якщо що,взагалі не смішно.
Кому,як не нам це знати.
[POSTS=1000]:oops::oops::rolleyes: ... ти це зараз з ким розмовляла :oops:[/POSTS]

Да) В попытках отыграться, в какой-то момент получалось выходить в плюс, а потом все сливалось и казалось, что в следующий раз будет лучше, остановился потому-что заметил насколько я двинулся по этой фигне головой и сколько я бы мог уже всего купить на те деньги что потратил в никуда
а Вы вместе с ТС играли?

Вам дали поради.Просто зрозумійте,ви що місяця платитимете і юристам ,які нічого не робитимуть,і МФО так само вас задовбуватиме.
Тоді смисл цим оплат?
Те що вони вміють промивати мізки,і розказувати,що все буде ......
Ми знаємо.
А ви нам скажете через місяць,що вони зробили.
Обычно мои услуги дорого стоят, но только сегодня и только сейчас колдунья-манунья-шарлатунья готова абсолютно бесплатно ответить на этот вопрос))) абсолютно ничего они не сделали. Прям смотрю не то, что на месяц вперед, картина открылась на пол года ???

Обычно мои услуги дорого стоят
:rolleyes:

1682619414692.webp

Вам дали поради.Просто зрозумійте,ви що місяця платитимете і юристам ,які нічого не робитимуть,і МФО так само вас задовбуватиме.
Тоді смисл цим оплат?
Те що вони вміють промивати мізки,і розказувати,що все буде ......
Ми знаємо.
А ви нам скажете через місяць,що вони зробили.
Це нажаль не виключено?.але най як в мене в 1 на 10000 є хвороба , то найби я була перша кому адвокати допомогли)))
То б було справедливо?
просто Галига все заполнила своими эмоциональными репликами что я подумал что это ее тема ?
Поясніть

Це нажаль не виключено?.але най як в мене в 1 на 10000 є хвороба , то найби я була перша кому адвокати допомогли)))
То б було справедливо?
Нажаль,це просто викачка грошей.
І ви самі ще глибше себе закопуєте.

То б було справедливо
Ніхто Вам зла не бажає але псевдоюристи по кредитам то розвод і кидалово.

Нажаль,це просто викачка грошей.
І ви самі ще глибше себе закопуєте.
У вас багато виконавчих написів?
Ніхто Вам зла не бажає але псевдоюристи по кредитам то розвод і кидалово.
Я такої вірогідності чесно не виключаю,...нажаль. але ж визнайте мій допис гороху наробив ...а коментарів
У вас багато виконавчих написів?

Я такої вірогідності чесно не виключаю,...нажаль. але ж визнайте мій допис шороху наробив ...

Назад
Угорі