Підкажіть як краще закрити кредити

Ви чомусь усі починаєте хаміти. Ми всі тут в однакових умовах . Усі в кредитах є були чи ще щось. Всі кошти з МФО потратили перші а тепер випутуєсось. Стосовно мого питання. Перестаньте рахувати чужі гроші. А по друге ми всі тут трохи придурковати))) кредити ж узяли

Дід, та не, ты всегда вне подозрений.
Галига, просто странно то, что Вам отвечают, советуют, но видимо, Вы хотите прочитать исключительно то, что хотите прочитать и все остальное не интересно или неправильно.

Доброго дня, потрапив у таку ситуацію через лудоманію, прострочок нема, але не можу сплатити все окрім як постійно пролонговувати, зараз хочу вирішити цю проблему, але не знаю як поступово це закрити, хоча б і с простроченнями.
money4you - тіло 1500 до оплати приблизно 2.5
avira - 3000, до оплати 4.500
cly - 3000, до оплати 4.500
clickcredit 4000 до оплати 7000
selfiecredit - 2000
mycredit 5500 до оплати 7400
finsfera 1500 до оплати 2097
egroshi 5000 до оплати приблизно 7500
novicredity 3000 до оплати 4500
moneyveo 5000 до оплати приблизно 7500
Які будуть поради, дуже не хочеться щоб інформація про це потрапила на роботу, родичів немає у країні, наврядчи дозвоняться окрім як в вайбер(і то буде дуже важко). Дякую за будь які поради
Это набрались в попытках отыграться? Интересно, чего остановились. Можно же было ещё набрать по идее, дали бы.

Доброго дня, потрапив у таку ситуацію через лудоманію, прострочок нема, але не можу сплатити все окрім як постійно пролонговувати, зараз хочу вирішити цю проблему, але не знаю як поступово це закрити, хоча б і с простроченнями.
money4you - тіло 1500 до оплати приблизно 2.5
avira - 3000, до оплати 4.500
cly - 3000, до оплати 4.500
clickcredit 4000 до оплати 7000
selfiecredit - 2000
mycredit 5500 до оплати 7400
finsfera 1500 до оплати 2097
egroshi 5000 до оплати приблизно 7500
novicredity 3000 до оплати 4500
moneyveo 5000 до оплати приблизно 7500
Які будуть поради, дуже не хочеться щоб інформація про це потрапила на роботу, родичів немає у країні, наврядчи дозвоняться окрім як в вайбер(і то буде дуже важко). Дякую за будь які поради
Спочатку вирішить питання зі своєю ігроманією, а потім вже думайте за кредити, бо буде замкнутий круг.
Ви чомусь усі починаєте хаміти. Ми всі тут в однакових умовах . Усі в кредитах є були чи ще щось. Всі кошти з МФО потратили перші а тепер випутуєсось. Стосовно мого питання. Перестаньте рахувати чужі гроші. А по друге ми всі тут трохи придурковати))) кредити ж узяли
Фу какой хам!
Возможно Вы и «прыдурковатый», но мы нет! И действительно иногда очень дельные советы дают.
Люди тратят на Вас свое время, советуют, а Вы их называете «прыдурковатыми»!
Очень не красиво. Я возмущена.

Останнє редагування:
Спочатку вирішить питання зі своєю ігроманією, а потім вже думайте за кредити, бо буде замкнутий круг.

Фу какой хам!
Возможно Вы и «прыдурковатый», но мы нет! И действительно иногда очень дельные советы дают.
Люди тратят на Вас свое время, советуют, а Вы их называете «прыдурковатыми»!
Очень не красиво. Я возмущена.
Роби добро і кидай його в воду

Это он? Думала это девушка
Я провела расследование ?️‍♀️ это действительно она! Ну значит, хамка, а не хам ?
Ну плохой день у человека. Лохонулась с 15 тыс, вас от и отзывается))
Тож не мы лоханули ее на 15 кусков) так что по сути, очень риторично выходит…ответ на вопрос, кто тут прыдурковатый напрашивается прям сам ?

Якби не я про що б говорили)))
Вам дали поради.Просто зрозумійте,ви що місяця платитимете і юристам ,які нічого не робитимуть,і МФО так само вас задовбуватиме.
Тоді смисл цим оплат?
Те що вони вміють промивати мізки,і розказувати,що все буде ......
Ми знаємо.
А ви нам скажете через місяць,що вони зробили.

Тихенько,дівчата,не сваріться :ahaha:
А ну тихенько там :кофе:
Шо - ана тоже не ани :rolleyes:
:sarcastic::sarcastic:
А ви нам скажете через місяць,що вони зробили.
Можна я вже скажу...

Назад
Угорі