Підкажіть шукаю підробіток віддалено

• Автор теми Автор теми Татьяна SM
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 55
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
я підзаробляю на яндекс толока, якщо нормально зависти то гроші можна заробити так як я сижу близько дві годинки годинки в день то виходить заробити 3 долари
Это уже куда интересней, и правдоподобней, даже меня заинтересовало

Тоже не плохо, желаю Вам развития)

Если у Вас есть возможность, создайте тему, и поделитесь с людьми , тема зайдет. Тут все чисто))

Что только люди не приду
Тоже не плохо, желаю Вам развития)

Если у Вас есть возможность, создайте тему, и поделитесь с людьми , тема зайдет. Тут все чисто))

Что только люди не придумают) Всё, я отчаливаю... :D
а дійно можна тему створити

Ну схемы есть действительно хорошие, но Вы мне скажите, кто будет делится тем, на что живет? А, может ему денег много и он благотворительностью занимается , не думаю..)
Я буду))В свободное от работы время делаю торты.Обожаю свои две работы.Хороший торт дорого стоит.Училась сама-Ютуб в помощь))Любая женщина умеет готовить.Пока жду ответа от заказчика,тусуюсь на форуме))
И мне польза и учусь *мелочам*))Не все же *тупить* в интернете))

Я буду))В свободное от работы время делаю торты.Обожаю свои две работы.Хороший торт дорого стоит.Училась сама-Ютуб в помощь))Любая женщина умеет готовить.Пока жду ответа от заказчика,тусуюсь на форуме))
И мне польза и учусь *мелочам*))Не все же *тупить* в интернете))
Круто, сама хочу научится торты печь))
але потрібно собі скачати внп бо це тіпа російський сайт але виводити гроші можна через гаманці
Обязательно создавайте тему! Постарайтесь все более детально расписать)) Я позже зайду , гляну))

ДА у меня на пк браузер с ВПН, не поделитесь информацией
заходиш на сайтяндекс толоко ) рееструєшся скачуєш собі додаток їх бо єдеякі завдання шо потрібно виконувати з телефона, заповнюєш інфу про себе і всьо тобі приходять завдання різні типу сортировка фоток провірка тексту на помилкиякесь відео зняти чи фотку всякого дофіга кожного дня просто треба мати час і там сидіти.

Круто, сама хочу научится торты печь))

Обязательно создавайте тему! Постарайтесь все более детально расписать)) Я позже зайду , гляну))

Можно и научить))Конкуренции я точно не боюсь))Там много *подводных камней*,по именно самим заказчикам,рекламе,оплате и т.д.И как группы раскручивают и как пользователей накручивают и как отличить одно от другого))

заходиш на сайтяндекс толоко ) рееструєшся скачуєш собі додаток їх бо єдеякі завдання шо потрібно виконувати з телефона, заповнюєш інфу про себе і всьо тобі приходять завдання різні типу сортировка фоток провірка тексту на помилкиякесь відео зняти чи фотку всякого дофіга кожного дня просто треба мати час і там сидіти.
А с пк это можно делать? а то у меня телефон немного древний

ДА у меня на пк браузер с ВПН, не поделитесь информацией
але коли будеш вводити інфу про себе обовязково вказуй що ти знаеш мови чим більше тим краще бо я як лиш зарееструвалась вказала лиш одну мову то завдання приходило шось 1 завдання на тиждень чекала мани з неба, а потім як пішло зара не встигаювсьо виконувати,
думаю що можна бо раз попалось завдання мені шо потрібно було компютерною мишкою робити

Можно и даже лучше.Но я просто не люблю так))мне нужно руками делать работу.Моторика рук))
Сайт реально такой есть и вроде выплачивают.Жалоб точно не было-не слышала))

Люди хто може підкаже який підробіток віддалено можу набирати текст. Може ще є які варіанти. Скільки шукала в інтернеті і все якийсь розводняк всім треба гарантійний платіж...всі підстраховуються тільки не працівник((( Дякую.
О мне тоже написали с гарантийным платежем, но я сразу в отказ. Да работник всегда в уничиженном положении

Всем спокойной ночи))

Можно и даже лучше.Но я просто не люблю так))мне нужно руками делать работу.Моторика рук))
Сайт реально такой есть и вроде выплачивают.Жалоб точно не было-не слышала))
Вельми вдячний, :hi: Я тоже привык руками работать, но нужно что то и новое пробовать

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі