Підкажіть по-My Wallet. Списали частину боргу

• Автор теми Автор теми Снігурка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 2K

Снігурка

Форумчанин
Дописи
195
Реакції
148
Бали
68
Снігурка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прислали смс що списали частину боргу,пишуть зайти в особ.кабін.для перегляду.Боюсь заходити так як ще жодного разу незаход.після прострочки і більшість пишуть на форумі незаходити так як я неспілкуюсь ніз ким з мфо.Прострочка до 2місяців.Порадьте що робити?

Прислали смс що списали частину боргу,пишуть зайти в особ.кабін.для перегляду.Боюсь заходити так як ще жодного разу незаход.після прострочки і більшість пишуть на форумі незаходити так як я неспілкуюсь ніз ким з мфо.Прострочка до 2місяців.Порадьте що робити?
Мне тоже такое пришло. Думаю, это завликаловка, что б в кабинет зашли.

Мне такое же сегодня пришло,я всеже решил зайти глянуть,и вот что Вам скажу....просрочька 93 дня,проценты действительно списаны ,цифры изменены

Мне списали до тела + процент до просрочки. Я вчера заплатила. Прислали на Мейл, что кредит погашен. -1. Хотя они вроде и не задалбывали сильно

Мне списали до тела + процент до просрочки. Я вчера заплатила. Прислали на Мейл, что кредит погашен. -1. Хотя они вроде и не задалбывали сильно
А яка у Вас просрочка була?.
Бо вони не такі білі і пушисті. Вони розіслали всім моїм друзям у ВК що я шахрайка, вкрала гроші і переховуюсь.

А яка у Вас просрочка була?.
Бо вони не такі білі і пушисті. Вони розіслали всім моїм друзям у ВК що я шахрайка, вкрала гроші і переховуюсь.
Просрочка 4 месяца. Тело 1500. Пролонгации 2 по 200 гривен. Сменила номер и все. Потом прислали на почту предложение о списании. В ЛК зайти не смогла, номера старого уже нет. Прислали номер договора и предложили оплатить через айбокс. Оплатила. На почту пришло извещение, что ваш кредит погашен. Возьмите новый бла-бла-бла.

Мені розослали всій вулиці фото з паспортом, та написали що я офрмив поручителем всіх. Короче проблем наробили

Скільки ви чекали довідку про закриття кредиту ???

Назад
Угорі