Підкажіть по бистрозайму

• Автор теми Автор теми Тарасівна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Полтора года просрочка, предложили закрыть за тело ( 6500 ) а 177798 тысяч спишут. Гарантийный отказались прислать, а я отказалась платить. Всё опять потерялись.
ну какие тысящи ..........
аналогично не каких контактов , там и непонятно за что и кому платить и на основании чего
по 500 грн в день насчитывают и это в карантин !

Три четыре месяца меня дергали, потом пропали, потом прислали смс, но с левого телефона.
Надіюся тоже у мене загубляться.
Полтора года просрочка, предложили закрыть за тело ( 6500 ) а 177798 тысяч спишут. Гарантийный отказались прислать, а я отказалась платить. Всё опять потерялись.
У них апетити ще ті. Невже хтось їм такі суми платить?

Быстрозайм, простозайм у меня вообще затихли конкретно, уже как полгода точно не дают о себе знать

infection, аналогично, еще емейлы смешные слали

Тарасівна, Вот Вам ещё успакойтесь
Screenshot_2020-07-01-19-21-45.webp

Полный игнор и будут просить хоть тело кредита вернуть!

• Подобається
Реакції: Neo
Тіло 5500, просили 20к Просрочка більше 80 днів.. перше були смс, потім електронні листи. Знайшли через місяць маму, почали дзвонити, розказувати що в неї такий то син, що компанія в тяжкий момент надала гроші і т.д. Після ігнору, пішла тяжка зброя. Вже подзвонив до мами слідчий з поліції, після ігнору предложили на 500 грн більше за тіло оплатити?

Nicholas23, ну следователь это их перл.

Nicholas23, ага, то они плохо ищут!?

Тіло 5500, просили 20к Просрочка більше 80 днів.. перше були смс, потім електронні листи. Знайшли через місяць маму, почали дзвонити, розказувати що в неї такий то син, що компанія в тяжкий момент надала гроші і т.д. Після ігнору, пішла тяжка зброя. Вже подзвонив до мами слідчий з поліції, після ігнору предложили на 500 грн більше за тіло оплатити?
Майже той же сценарій. Не реагувала. Сьогодні щось трохи нахлинуло. Дякую всім . Якось легше стало
Nicholas23, ну следователь это их перл.
Якщо би не форум я йому би повірила. ;)

Добрый вечер. Получила сегодня такое смс.

Вкладення

• Screenshot_2020-08-18-19-45-19-107_com.truecaller.webp
    Screenshot_2020-08-18-19-45-19-107_com.truecaller.webp
    67.3 Кб · Перегляди: 33
Криспи, посмотрите темы за сегодня в разделе БыстроЗайм
Много раз уже обсуждалось

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі