Первая просрочка... не знаю, что делать.

• Автор теми Автор теми Лілія???
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 50
  • Перегляди Перегляди 4K
Перевипустіть карту, на яку брали займ, бо ці будуть гроші тирити. Будуть знімати спочатку 50 грн, потім 100 і т.д.
Так як Ви й казали вчора вже намагалися зняти 50 грн. , і вчора тільки перевипустила написало , що не правильні реквізити, але думаю скоро вони моЮ і нову карту знайдуть. Не варіант міняти банк ,але ж що ж робити туди дитяча пенсія приходить Бідааааа!!!!
Так як Ви й казали вчора вже намагалися зняти 50 грн. , і вчора тільки перевипустила написало , що не правильні реквізити, але думаю скоро вони моЮ і нову карту знайдуть. Не варіант міняти банк ,але ж що ж робити туди дитяча пенсія приходить Бідааааа!!!!
Сьогодні рівно 10 днів слава богу своїх вооружила близьких....навчила говорити завдяки форуму))))

Нову карту вони ніяк знайти не зможуть, так що можете спокійно нею користуватися.

Сьогодні рівно 10 днів слава богу своїх вооружила близьких....навчила говорити завдяки форуму))))
Новую карту не найдут. Деньги могут снимать с карты только на которую вы брали займ или с которой вы его пролонгировали/погашали.

Доброго дня дорожіть!!!! перша просрочка по МФО Кредит плюс в паніці, в дурних думках не знаю, що робити і до кого звертатися!!!!! Просять пролонгувати, але розумію , що не має коштів!!! А інших кредитів вже набралася і так як в замкнутому колі!!!! Не розумію, що робити.
ничего,раслабиться выдохнуть,ничего они вам не сделают когда будет отдадите,не паникуите

ничего,раслабиться выдохнуть,ничего они вам не сделают когда будет отдадите,не паникуите
Та я так уже і налаштувалася спочатку закрию маленькі без просрочок, а потім і до цих дойде діло, єдине збираюся за кордон щоб вони мені всі не напаскудили!!!!! Бо тоді точно з мене не буде чого брати навіть тіла не позакриваю)))

Вже почала То поки що нічого немає на мене
Та я так уже і налаштувалася спочатку закрию маленькі без просрочок, а потім і до цих дойде діло, єдине збираюся за кордон щоб вони мені всі не напаскудили!!!!! Бо тоді точно з мене не буде чого брати навіть тіла не позакриваю)))
Выехать спокойно сможете, напаскудить они здесь Вам не смогут, будут угрожать этим да, но в реалиях езжайте спокойненько.

Назад
Угорі