Первая просрочка... не знаю, что делать.

• Автор теми Автор теми Лілія???
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 50
  • Перегляди Перегляди 4K

Лілія???

Форумчанин
Дописи
96
Реакції
85
Бали
3590
Лілія??? не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня дорожіть!!!! перша просрочка по МФО Кредит плюс в паніці, в дурних думках не знаю, що робити і до кого звертатися!!!!! Просять пролонгувати, але розумію , що не має коштів!!! А інших кредитів вже набралася і так як в замкнутому колі!!!! Не розумію, що робити.

Доброго дня дорожіть!!!! перша просрочка по МФО Кредит плюс в паніці, в дурних думках не знаю, що робити і до кого звертатися!!!!! Просять пролонгувати, але розумію , що не має коштів!!! А інших кредитів вже набралася і так як в замкнутому колі!!!! Не розумію, що робити.
Оффтоп
Тю... Я вже думала пожар...

Миледи поможет рюмочка коньяку. Плесните себе пятьдесят, для начала... :pardon:

Знайшли форум це вже добре.
Заспокійтесь і не панікуйте - це саме основне.
Нічого смертельного не трапилось, навпаки - ви дійшли "відправної точки" і зупинились викидати гроші в нік уди.
Ніяких пролонгацій!
Читайте форум, тут є окремі розділи по кожній мфо.
Перестаньте зовсім спілкуватися по телефону з усіма дзвонилками з мфо, це марнування часу і псування нервів.
Що в ам робити - все є на форумі, 150 раз прописано в різних варіантах, але узагальнює всі варіанти одне - перестаньте
викидати гроші, зупиніться і заспокійтесь. Згодом знайдете оптимальне рішення ситуації під ваш випадок.

остановитесь,хорош кормить дармоедов,отдадите когда будет,они вам ничего не сделают,включаите игнор и живите спокоино

Це майже нічого)) тут є і 15, і 25.. і всі живі та здорові! Головне - не пролонгуйте і ніде більше не беріть!! Не панікуйте, читайте розділи по ваших мфо)) і перестаньте спілкуватись з недолугими по телефону ?

Доброе утро) Пять - это решаемо

Вдохните, выдохните. Все будет хорошо. Главное, остановитесь и не берите больше кредитов. Очень советую предупредить близких родных, закрыть соц.сети и сменить симку.

Смена симки (а точнее временное ее отключение) очень помогает не отвлекаться на сотни негативных звонков и жить своей жизнью.

Вы живы, здоровы и это самое главное.

Тут, на форумі у людей по 35 мфо і в доданок ще й банки.
І нічого - живуть і вирішують поволі...
У вас ще все відносно "лайтово"))
Лиш не думайте десь перекредитовуватись (рефінансуватись")...

Из опыта почти 4х месяцев просрочки по ним : первая неделя после просрочки звонят (Нашли Мама и отца) - были посланы , потом смс.На этой неделе предложили 19 из 36 заплатить (тело 12).Пока вроде мирные.Но по телефону лучше не общаться.Хамовитая дама учит жизни и рассказывает что ломбарды работают круглосуточно)

У всех был первый раз - все выжили (насколько мне известно). Будет шум-гам, будут звонки угрозы, нервотрёпка и бессонные ночи ... Но это всего лишь ваше внутреннее восприятие проблемы. Поверьте, на той стороне все спокойно спят и не мечтают вас достать, но вынуждены, ибо криво работу себе нашли. Самым первым делом - смените сим-карту.

Лілія???, не беріть трубку,буде багато дзвінків,але не потрібно спілкуватись і нічого не пояснювати їм. Ви хвилюєтесь,вони це чують по голосу,і будуть ще більше діставати. 5 МФО це, можна сказати ,немає зовсім.

Лілія???, не беріть трубку,буде багато дзвінків,але не потрібно спілкуватись і нічого не пояснювати їм. Ви хвилюєтесь,вони це чують по голосу,і будуть ще більше діставати. 5 МФО це, можна сказати ,немає зовсім.
Последняя фраза просто окрыляет ) с моими 7ю...

Лілія???, у меня они тоже есть, поначалу пыталась с ними разговаривать, на пару звонков меня хватило. Спустя 2 месяцев просрочки я жива, здорова, звонят они мне или нет - не знаю, антиспам блокирует номера не из телефонной книги. Родные левые номера игнорируют, за остальных не в курсе.
Главное - успокоиться и не разговаривать с ними совсем, смс не читать

Назад
Угорі