Перший лист щастя

• Автор теми Автор теми Тихон
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 681

Тихон

Форумчанин
Дописи
37
Реакції
6
Бали
5065
Тихон не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день. Хочу подякувати форуму і всім форумчанам за те що ви є.Коли дуже накотить читаю форум і трішки заспокоююсь.Змінила номер телефону стало легше,хоч без цих дзвінків та смс.За ці неділі було дуже багато всього- Манібум дзвонили на роботу(майже з перших днів просрочки) там сказала що шахраї наче повірили.До сестри дзвонять часто ,але вона з ними спілкується. На днях до неї дзвонив якийсь Колян(може хтось знає з якої МФО). А сьогодні Манивео прислало листа. От тепер трохи хвилююсь,що далі. Може комусь такий приходив?Дякую.

Вкладення

• 7C0F3592-6AB5-4E97-9F2D-C15D6107D975.webp
    7C0F3592-6AB5-4E97-9F2D-C15D6107D975.webp
    284.4 Кб · Перегляди: 47
Добрий день. Хочу подякувати форуму і всім форумчанам за те що ви є.Коли дуже накотить читаю форум і трішки заспокоююсь.Змінила номер телефону стало легше,хоч без цих дзвінків та смс.За ці неділі було дуже багато всього- Манібум дзвонили на роботу(майже з перших днів просрочки) там сказала що шахраї наче повірили.До сестри дзвонять часто ,але вона з ними спілкується. На днях до неї дзвонив якийсь Колян(може хтось знає з якої МФО). А сьогодні Манивео прислало листа. От тепер трохи хвилююсь,що далі. Може комусь такий приходив?Дякую.
Это смешная пугалочка! ;) Приходило всем!!!

Стандартна шняга. Присилають всім.

Ну Вы же сами знаете, что маме говорить. Может ей сестра Ваша мозг моет? Слушает Коляна сегодня, Марфу с Глашей завтра и т.д.
Морозьтесь и дальше. Лечение не сразу дает плоды. Но больных попустит, однозначно.

От тепер трохи хвилююсь,що далі.
та нічого. залиште до весни - буде чим розпалити костер на шашличках :)
далі будуть дзвонити и чимось лякати, шукати ваші слабкі місця, якщо будете з ними розмовляти. самий кращий варіант НЕ РОЗМОВЛЯТИ з ними, так спокійніше

Этих писем от мфошек пришло уже куча целая и договора факторингу и от привата и от банком и третейским судом швыдко гроши пугало и имущество забрать у меня и у всех родных и птсьма
Этих писем от мфошек пришло уже куча целая и договора факторингу и от привата и от банком и третейским судом швыдко гроши пугало и имущество забрать у меня и у всех родных и птсьма
И письма соседям писали и звонят соседям и сестре на работу -но уже как полгода мы бойцы и ждём этих каллов в гости и уже соседей предупредили чтобы помогли поймать этих придурков.Вот так и живем

Это смешная пугалочка! ;) Приходило всем!!!
Дякую
та нічого. залиште до весни - буде чим розпалити костер на шашличках :)
далі будуть дзвонити и чимось лякати, шукати ваші слабкі місця, якщо будете з ними розмовляти. самий кращий варіант НЕ РОЗМОВЛЯТИ з ними, так спокійніше
Я й не розмовляю,номер змінила.Це в мене сестра з ними спілкується. То в неї до 60телефонних дзвінків.

Тихон, сколько у Вас просрочка?
Три неділі
16.12 буде місяць,а по деяких 6-10 днів
Ну Вы же сами знаете, что маме говорить. Может ей сестра Ваша мозг моет? Слушает Коляна сегодня, Марфу с Глашей завтра и т.д.
Морозьтесь и дальше. Лечение не сразу дает плоды. Но больных попустит, однозначно.
Дякую

Назад
Угорі