Щоденник Перший день прострочки в Кліккредит

• Автор теми Автор теми NataliYa2023
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 358
  • Перегляди Перегляди 15K

NataliYa2023

Перевірений
Дописи
405
Реакції
518
Бали
1043
NataliYa2023 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім,по своїй дурості заліза в боргову яму,з якої не знаю як вибратись. Дуже великий страх обдзвону рідних. Борг 104 тис. тіло в 30 МФО з відсотками близко 170 тис. Як сніжний ком набігала така сума бо брала кредити на погашення попередніх. Я в відчаї і паніці...бо в декреті,маю двох діток. Підзаробляла в інтернеті,але зараз близька людина після ампутації ноги...потрібен догляд,і двоє дітей ...не маю чим платити взагалі, багато читала тут на форумі. Багато хто пише,що з часом можна розгребтися з боргами,але я дуже переживаю за суди і телефонні дзвінки ((( як МФО себе поводять зараз під час війни? Дуже тероризують рідних?

Доброго дня всім,по своїй дурості заліза в боргову яму,з якої не знаю як вибратись. Дуже великий страх обдзвону рідних. Борг 104 тис. тіло в 30 МФО з відсотками близко 170 тис. Як сніжний ком набігала така сума бо брала кредити на погашення попередніх. Я в відчаї і паніці...бо в декреті,маю двох діток. Підзаробляла в інтернеті,але зараз близька людина після ампутації ноги...потрібен догляд,і двоє дітей ...не маю чим платити взагалі, багато читала тут на форумі. Багато хто пише,що з часом можна розгребтися з боргами,але я дуже переживаю за суди і телефонні дзвінки ((( як МФО себе поводять зараз під час війни? Дуже тероризують рідних?
Будут звонить 200%, учитывая кол-во МФО у вас, но в этом нет ничего страшного.
Вы правы, со временем можно будет закрыть почти все МФО за тело или даже меньше, но это будет нескоро, сначала они будут пытаться выбить с вас все хотелки, оказывая давление на вас и ваше окружение. И когда поймут, что это не работает - начнут идти на уступки.

Будут звонить 200%, учитывая кол-во МФО у вас, но в этом нет ничего страшного.
Вы правы, со временем можно будет закрыть почти все МФО за тело или даже меньше, но это будет нескоро, сначала они будут пытаться выбить с вас все хотелки, оказывая давление на вас и ваше окружение. И когда поймут, что это не работает - начнут идти на уступки.Але контактних осіб я не давала, хіба по закону вони можуть дзвонити тим кого я не вказувала?
Але контактних осіб я не давала, хіба по закону вони можуть дзвонити тим кого я не вказувала?

Не могут, но им все-равно.
Зрозуміла, буду надіятись що не кошмаритимуть, але саме головне мені зараз розробити план дій, а я дуже розгублена і в голові каша. Прийшла на форум за підтримкою і порадами. Бо сама не вивезу все це!

Прийшла на форум за підтримкою і порадами.
Дуже правильне рішення.
Тут ви маєте можливість отримати багато корисної інформації і порад.
І все абсолютно безкоштовно.
А при потребі і кваліфіковану юридичну допомогу від наших юристів і адвокатів.
Все буде добре.
Головне вчасно зупинитись викидати гроші на вітер пролонгаціями, рефінансуваннями і пошуком "рєшатєлєй" які лишень викачають з вас останні кошти.

Зрозуміла, буду надіятись що не кошмаритимуть, але саме головне мені зараз розробити план дій, а я дуже розгублена і в голові каша. Прийшла на форум за підтримкою і порадами. Бо сама не вивезу все це!
План 1 - включаете режим снежинки, маринуете их от нескольких месяцев и больше, в это время потихоньку откладываете деньги, чтобы начать закрывать, когда будут предлагать тело.
Вот и все, родных лучше предупредить, лучше они от вас узнают. Потому что ближайшим точно будут звонить. Поставить всем антиспам и так далее.
Можно много что написать, вы конкретно спрашивайте что именно интересно, попробую ответить.

План 1 - включаете режим снежинки, маринуете их от нескольких месяцев и больше, в это время потихоньку откладываете деньги, чтобы начать закрывать, когда будут предлагать тело.
Вот и все, родных лучше предупредить, лучше они от вас узнают. Потому что ближайшим точно будут звонить. Поставить всем антиспам и так далее.
Можно много что написать, вы конкретно спрашивайте что именно интересно, попробую ответить.
Переживаю що якщо буду мороз ти всіх 30 МФО то хтось з них точно подасть до суду,в мене рідні панікери та і я теж. Боюсь що заберуть майно
Дуже правильне рішення.
Тут ви маєте можливість отримати багато корисної інформації і порад.
І все абсолютно безкоштовно.
А при потребі і кваліфіковану юридичну допомогу від наших юристів і адвокатів.
Все буде добре.
Головне вчасно зупинитись викидати гроші на вітер пролонгаціями, рефінансуваннями і пошуком "рєшатєлєй" які лишень викачають з вас останні кошти.
Робила пролонгації по всім майже,але сума не мала виходить і борг росте(дякую за підтримку

Переживаю що якщо буду мороз ти всіх 30 МФО то хтось з них точно подасть до суду,в мене рідні панікери та і я теж. Боюсь що заберуть майно

Робила пролонгації по всім майже,але сума не мала виходить і борг росте(дякую за підтримку
В суд подать могут любое МФО рано или поздно. Но это будет не сразу, будет всегда возможность закрыть за тело перед этим. Исключение сейчас КРедиткасса, они могут и через 3 месяца подать и на уступки не идти.
В любом случае имущество никто не заберет за долг в МФО.

Не впевнена що по такій кількості МФО зможу зібрати потрібну суму(

Не впевнена що по такій кількості МФО зможу зібрати потрібну суму(
Так не обязательно сразу все закрывать, по мере возможности и желания. Я же не говорю, что вы должны 100к собрать за 3 месяца. Это не быстро будет с ваших кол-вом МФО, но если есть желание - то все закроете.
Вообще рекомендую закрывать от меньших к большим.

В суд подать могут любое МФО рано или поздно. Но это будет не сразу, будет всегда возможность закрыть за тело перед этим. Исключение сейчас КРедиткасса, они могут и через 3 месяца подать и на уступки не идти.
В любом случае имущество никто не заберет за долг в МФО.
Кредит каса в мене в переліку немає, маю борг перед майкредіт,кред7,слон, швидко гроші,алекскредит,аванс,мілоан, селфі,соскредит,качай,фінсфера,просто кредит,монетка,фінбар,кредісенд,євакеш,майбіз,старфін,топ1,аміго,нові кредити,тенго,мікрокеш,pango,finX,монейвео,егроші,клік кредит,смартівей,авіра,клай
Так не обязательно сразу все закрывать, по мере возможности и желания. Я же не говорю, что вы должны 100к собрать за 3 месяца. Это не быстро будет с ваших кол-вом МФО, но если есть желание - то все закроете.
Я зараз в такій паніці,що навіть не знаю як в моїй ситуації заробити ті кошти(
Були думки взяти в борг від приватних інвесторів,але щось мене ця думка зупиняє

Останнє редагування:
Кредит каса в мене в переліку немає, маю борг перед майкредіт,кред7,слон, швидко гроші,алекскредит,аванс,мілоан, селфі,соскредит,качай,фінсфера,просто кредит,монетка,фінбар,кредісенд,євакеш,майбіз,старфін,топ1,аміго,нові кредити,тенго,мікрокеш,pango,finX,монейвео,егроші,клік кредит,смартівей,авіра,клай

Ого зібрали всю колекцію Мілоану(Мілоан, Тенго, Аміго і Панго) це у вас Аміго і Панго ще з 24 лютого 2022 року пролонгуються?

Ого зібрали всю колекцію Мілоану(Мілоан, Тенго, Аміго і Панго) це у вас Аміго і Панго ще з 24 лютого 2022 року пролонгуються?
Ні,аміго і панго це свіжі, останні. Завтра виходжу на прострочку в панго, в аміго27.08 ще по ним не було лонгацій

Паніка дуже поганий мотиватор.
От цього не радив би робити.
Ніяких рефінансувань.
Все вирішити можливо, просто наберіться терпіння і охолоньте розумом.
Я п'ятий рік маю протермінування в купі шараг... і як в перший день їх послав і сказав що не віддам жодної гривні, так воно досі і є.
Жодної розмови, жодної домовленності чи акційних закриттів))
І жодного суда. Принаймі досі.
Тож не панікуйте а помаленьку оцінюйте свої реальні можливості і потреби.
Не ви перша і не ви остання нажаль.

Частных инвесторов не существует, это все развод.
Только под залог недвиги могут дать некоторые, но оно вам 300 лет не надо.

Монетка, Новые Кредиты Егроши самые конченые у вас, так на первый взгляд.

Чи можна їм листа направити що фінтруднощі і заморозити нарахування відсотків?

Частных инвесторов не существует, это все развод.
Только под залог недвиги могут дать некоторые, но оно вам 300 лет не надо.

Монетка, Новые Кредиты Егроши самые конченые у вас, так на первый взгляд.
Клай і Алекскредит теж не подарунок

Чи можна їм листа направити що фінтруднощі і заморозити нарахування відсотків?
Відправляти можна, але це на них не подіє. Просто чекати і закривати по можливості, головне більше не пролонгувати

Назад
Угорі