Перші рішення суду на користь CASHBERRY щодо стягнення боргу ухвалено. Кому такое присылали?

• Автор теми Автор теми Neprobitiy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 53
  • Перегляди Перегляди 4K
Перші рішення суду на користь CASHBERRY щодо стягнення боргу ухвалено. Строк винесення рішення до 1-го міс. Ваша справа наступна. Копію позовної заяви сьогодні направляємо за адресами реєстрації та роботи. Борг 5 490,00 грн. Тел.0632345192
Щойно прислали таке ж, от тільки прочитала і відразу сюда ))))) ну що тут можна сказати? Я вже напудила в штани...від сміху ???????

Перші рішення суду на користь CASHBERRY щодо стягнення боргу ухвалено. Строк винесення рішення до 1-го міс. Ваша справа наступна. Копію позовної заяви сьогодні направляємо за адресами реєстрації та роботи. Борг 5 490,00 грн. Тел.0632345192
Як ваша?Мені прислали,що моя наступна???

Мне точно также

Мені ще й робот телефону сьогодні з такими ж повідомленнями. Тільки "копії вже відправлені"

И мне такое. Вчера смс, сегодня какие-то звонки от кешберри. Новая фишка что-ли у них

Я написала в кешбері. Запропонувала повернути тіло +1500 грн. І о чудо! Вони погодились

Я написала в кешбері. Запропонувала повернути тіло +1500 грн. І о чудо! Вони погодились
Пока не выясните механизм закрытия договора с гарантией, не платите ни копейки. Очень много людей уже пострадали от своей наивности.

А я вже думала, що і їм у відповідь треба написати, що відбувся суд, такого то числа, номер і рішення : ви мені винні 100 000 грн. моральної шкоди і т.д.

Вообще-то они сами предлагают за тело закрыть. Сколько у Вас просрочка?
72 дні
Пока не выясните механизм закрытия договора с гарантией, не платите ни копейки. Очень много людей уже пострадали от своей наивности.
В особистому кабінеті суму змінили на тіло
Post automatically merged:

Вообще-то они сами предлагают за тело закрыть. Сколько у Вас просрочка?
72 дні. Самі не пропонували. Але я в принципі згодна вернути те що брала. Зявилась можливість, то вирішила повернути

Пиздешь и провокация

72 дні

В особистому кабінеті суму змінили на тіло
Post automatically merged:

72 дні. Самі не пропонували. Але я в принципі згодна вернути те що брала. Зявилась можливість, то вирішила повернути
В том то и дело,что меняют как им удобно в личном кабинете. Я бы проконсультировался с юристом.

Они сами собрались , сами провели суд, сами вынесли решение))))

Пусть засунут себе в дупло все эти решения вместе с копиями. Так им и скажите.
А мне сегодня прислали с утра, что -бы я проверяла в почтовом ящике, чи пришло мне от нотариуса "про стягнення боргу моего майна от "Swizo". Буду целый день бегать к ящику, что -бы не дай Бог его не забрали другие! Ой и смех и грех!!

Шутка хорошая, а вот люди работающие в Кешбери- нет. Позвоните на 1545 (урядова линия, бесплатно с мобильного), пожалуйтесь на все недочёты этой компании (телефонный терроризм и ввод в заблуждение).
Одним звонком вы можете решить все проблемы с Кэшбери.

Вам юрист скажет попросить у них письмо-гарантию с мокрой печатью. И вообще это правильно.
Попросила в кешбері гарантійний лист, а мені у відповідь сказали, що гарантія це сума 9500 в лк замість 17500. І що я просто тягну час

Назад
Угорі