Перші пропозиції

• Автор теми Автор теми Весела Бджілка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 4K
Доброго ранку всім! Вчора прийшов лист від Cashberry з пропозицією акційного списання частини боргу. Заборгованість у сина від 4 - 8 місяців в 20 МФО. Просять 3 12000 грн. тільки2500! Просто тіло. За 8 місяців прострочок по всіх мфо не сплачено нікому. Якщо на початку прострочок, син хотів брати кредит в банку, щоб погасити хоча б частину боргів, то мене почали діставати добряче на роботі. Було багато дзвінків ще й неприємних, грубих, колажі друзям. Дякувати богу, що натрапила на цей форум. Почитала, пояснювала сину, але страх брав своє!!!! Позику в банкі ледве відмовила не брати, не лізти в петлю ще більшу, але і не знала, що позик в мфо так багато!!! Нічого, пережили всі каруселі. Просто син змінив сімку. Приходили листи, липові повістки з усіх контор, попередження про виїздні групи і т.д. Брудних методів у них багато. Ось тепер перша якась реальна пропозиція. А чого ж спочатку включали ***** і не хотіли йти на поступки багато з цих контор! Чи варто було зробити стільки брудної роботи, ганьбити боржників, псувати життя!!! А чи не простіше було би домовлятися зразу?? Ну а тепер, думаю чи варто платити чи послати їх далеко, так як вони нас посилали????? Як думаєте?
Добрый вечер!Я четыре месяца читаю форум и для меня все уже как родные. Только вчера зарегистрировалась.Я точно в такой ситуации как у Вас. Мама должника.Читала вашу историю и видела себя.Вы очень сильная женщина!!!!!Вы меня вдохновили на борьбу с этой "чумой" которая захватила очень многих...На каждом столбу "возьми кредит 200 тыс." Обидно на бездействие наших властей. Я не могла понять куда сын мог потратить такие суммы.У него 26 МФО .Сумму страшно писать. И только благодаря этому форуму я поняла что такое тело, что такое пролонгации. Два года он брал,отдавал, пролонгировал.И все настал такой же момент как и у всех. Мы уже пятый месяц переживаем тоже что было и у Вас. Он был женат,жена сразу подала на развод, уже развели. Так же как и вы вытягиваю его морально, но у самой иногда нет уже сил.Почитаю форум и сразу легче. Я своего сына не оправдываю... очень долго выясняли отношения.И ругались и мирились,а сейчас поддерживаем друг друга. Ищем выход вместе из создавшейся ситуации. У меня так же как и у вас на работе пошли проблемы.Достают меня,звонят мне.Меня знают многие и не могут понять как такое мой сын мог начудить.И так же как и у всех здесь на форуме, многие отвернулись как от прокаженных, а некоторые наоборот поддерживают и говорят что ничего прорветесь. Вот и Вас хочется поддержать.Платить им или нет...и снова я убеждена в том: как Вы решите так и будет ПРАВИЛЬНО. Они столько ваших нервов попортили, что теперь за моральный ущерб они Вам должны. Я Вас очень поддерживаю!

Fgy, нехай мріють далі. Я просто живу, на роботі вже всі знають, що ще боятися? Хіба це вже має значення? Я їм навіть цвілого хліба не дам, не заслужили. Чекаю, як і всі. А знаєте, що вони вибрали погану тактику: думали, що натиснуть гарно на маму, і вона поп'є корвалолу з переляку та почне гасити борги за своє чадо! Шкода, що це спрацьовує в деяких випадках! Але не в моєму!!! Я стала в оборону, але після того як вивчила, почитала, нарила інфу про мфо, щоб знати з чим маю справу! І ось, їх сподівння не виправдалися, чому і бажаю іншим батькам! Ніколи не здаватися!!! Захищати дитину свою завжди!!!

Fgy, нехай мріють далі. Я просто живу, на роботі вже всі знають, що ще боятися? Хіба це вже має значення? Я їм навіть цвілого хліба не дам, не заслужили. Чекаю, як і всі. А знаєте, що вони вибрали погану тактику: думали, що натиснуть гарно на маму, і вона поп'є корвалолу з переляку та почне гасити борги за своє чадо! Шкода, що це спрацьовує в деяких випадках! Але не в моєму!!! Я стала в оборону, але після того як вивчила, почитала, нарила інфу про мфо, щоб знати з чим маю справу! І ось, їх сподівння не виправдалися, чому і бажаю іншим батькам! Ніколи не здаватися!!! Захищати дитину свою завжди!!!
Скажите террор продолжается? Или уже всё пошло на спад?

Мне тоже интересно,как после урядовой.
Написал сегодня письмо с скринами угроз.

Злая пчела, ви велика молодець!!! Я читаю ваші пости і захоплююсь! Бо я навпаки, мама, яка набралась тої ,,зарази,,. Часу ще небагато в мене минуло, тільки два місяці, не набралась ще сили, щоб спілкуватись з тими чм*шниками, не так вихована,як вони ?. Ви підтримали сина, а в мене все навпаки- діти підтримують мене))). Вчора подзвонило якесь чудо моїй подрузі, грозило,що розповсюдить про мене інфу в закладах, де діти вчаться, то донька сказала ,,нехай навіть до Папи Римського пишуть, ти мамо не бери в голову дурного, а в руки важкого???. Прорвемося!!!

Я понимаю почему первые три месяца так давят,у меня отджали хорошие деньги.Первое время я многим компаниям оплатила все со страху.Пеню ,штрафы.А некоторые просто штрафы и пеню,до тела.А потом постепено адоптируешся к этой ситуации)это как прививка в тебя пустили вирус и выробатуется антивирус).Включаются мозги,и страх отходит. И потом решаешь все обдумано.Я бы щас с удовольствием вернула время назад.И неодовала бы НИКОМУ столько денег.Нучтож л0х печальный и все))))(

Дуже радує те, що ви як мама підтримали свого сина. Тому що моі рідні мама і брат відвернулися від мене. Підтримки ніякоі, гірше аніж колектори ведуть себе. Мама навіть виписала мене з будинку, аби я його ніби то на борги своі не пустила. Брат взагалі говорить ти мені ніхто, і проблеми своі вирішуй сама. На даний момент в мене 10 МФО вже півтора року. Воюю з ними як можу. І з допомогою Нацкому і поліціі. Не знаю що буде далі, але надіюсь на краще.

Оце прикол)))((((((
А я на тіло розраховувала))))

Вкладення

• Screenshot_20191001-123357.webp
    Screenshot_20191001-123357.webp
    30.8 Кб · Перегляди: 54
  • Screenshot_20191001-123315.webp
    Screenshot_20191001-123315.webp
    29.9 Кб · Перегляди: 53
Я послала всіх їх далеко!!!Після їхніх методів "по вибиванню боргів" нікому навіть тіло кредиту не оплачу!Тільки суд!Все!
Post automatically merged:

А Ви хочете сказати,що Кешбері відносяться до тих чмошників,які нормально себе поводить?
м*даки ці Кеш бери.Дзвонять всім ,навіть тим кого я не знаю взагалі,розголошують приватну інформацію і вимагають оплату.Написала в міліцію на них,і в кіберполіцію за дзвінки.

Назад
Угорі