Перше виконавче провадження

• Автор теми Автор теми Ірина 1990
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 96
  • Перегляди Перегляди 7K
Добрий день в мене перше ін, паніка,темно в очах , нотаріус горай,виконавець єфименко, відкрили 3 дні тому .через скільки часу блокують рахунки
Добрий вечір. Мені сьогодні теж прислали виконавчий лист. Теж паніка(( відкрили 2.04. Ви подавали в суд на скасування? Вам щось блокували? Дякую

Добрий вечір. Мені сьогодні теж прислали виконавчий лист. Теж паніка(( відкрили 2.04. Ви подавали в суд на скасування? Вам щось блокували? Дякую
Добрий вечір.Так я подала в суд .Вже на руках є забезпчення позову.Встиг дати постанову після двох тижнів на арешт рахунків,приват блоканув, але на роботу не встиг відправити.чекаю на перше засідання,мене ще й приписали в Києві хотя я ніколи там і не була, ну що ж буду боротись до кінця, платити те що вони хочуть буде за жирно.А ви що будете робити

Добрий вечір.Так я подала в суд .Вже на руках є забезпчення позову.Встиг дати постанову після двох тижнів на арешт рахунків,приват блоканув, але на роботу не встиг відправити.чекаю на перше засідання,мене ще й приписали в Києві хотя я ніколи там і не була, ну що ж буду боротись до кінця, платити те що вони хочуть буде за жирно.А ви що будете робити
Планую судитися, зв'язалась з адвокатом тут. На рахунках нічого не тримаю, от тільки зарплатна карта. Там тої зарплати 1800грн, а борг з 3700 виріс до 26000. Довго їм прийдеться мої 1800 ділити.

Планую судитися, зв'язалась з адвокатом тут. На рахунках нічого не тримаю, от тільки зарплатна карта. Там тої зарплати 1800грн, а борг з 3700 виріс до 26000. Довго їм прийдеться мої 1800 ділити.
Вам від якої компанії

Якби ще знати яке МФО цим займається, вірніше, яке продало мене. Я спочатку всім відсотки платила, може й тіло перекрила. Але не знаю яке мфо зараз хоче так багато

Можете зайти в автоматизовану систему виконавчого провадження і введіть мґсіої дані і там вам все покаже
Я закачала дію і у мене всі постанови є

Можете зайти в автоматизовану систему виконавчого провадження і введіть мґсіої дані і там вам все покаже
Я закачала дію і у мене всі постанови є
МГСІОЇ це що? Голова зовсім не варить(( просто шок і паніка

Ще таке питання. У вас виклик був з'явитись до виконавця? Ви ходили? Дякую
Вибачте свої дані
Дякую

Ще таке питання. У вас виклик був з'явитись до виконавця? Ви ходили? Дякую

Дякую
Я не ходила до нього так як він живе в Києві а я в Львівській області і навіть не дзвонила ,про що з ним говорити

Я не ходила до нього так як він живе в Києві а я в Львівській області і навіть не дзвонила ,про що з ним говорити
Мені просто прийшло з мого району, но я не зможу піти. От думаю що робити далі((

Добрий день в мене перше ін, паніка,темно в очах , нотаріус горай,виконавець єфименко, відкрили 3 дні тому .через скільки часу блокують рахунки
Успокойтесь. Я тоже пережила это. А сейчас это дело принципа. Буду судиться. Плевать на то что я потрачу деньги на суды. Всё равно буду бороться. Сейчас сношу надпись Горая и Финфорс. Что б не случилось всегда выход есть.

Успокойтесь. Я тоже пережила это. А сейчас это дело принципа. Буду судиться. Плевать на то что я потрачу деньги на суды. Всё равно буду бороться. Сейчас сношу надпись Горая и Финфорс. Что б не случилось всегда выход есть.
сначала всех бомбила дорошкевич.щас смотрю всем клепает горай.вижу у него фол последней надежды.

По монетке я летом выиграла по отмене ИП, была нарушена территориальность. А они уже потом опять сделали через местного госисполнителя. Подала в суд, и только на прошлой неделе пришло письмо из суда, отказали
Потрібно було зносити нотаріальний напис, а не виконавче провадження.

Суд з ТОВ "Українські фінансові операції" завдяки Тарасу виграний! Дякую Тарасу, він найкращий. Апеляцію ніхто не подавав, так що все якнайкраще склалося, чого я всім бажаю.

Назад
Угорі