Перерахунок коштів від кешбері!

Все не читала.Тут тільки юрист допоможе і після вивчення документів.
Я ще раз перечитала.Чи не закрив,а пролонгував довго.Короче,хай як хоче.Йому порадили звернутися до юриста ,щоб допоміг,вивчив ситуацію і порадив.Але ні,ми ж тільки на сміхаємось.То далі сам розбереться.Дорослий уже.

Все не читала.Тут тільки юрист допоможе і після вивчення документів.
Вот в этом и проблема, что не читали. Вы не уловили главного, автор сперва хочет чтоб ему юристы помогли, все по полочкам разложили, а потом , может быть, если его устроит , он предоставит документы. Но К сожалению так это не работает.

На мою думку НБУ прислали вам листа,як пораду,що в суді вам взагалі не допоможе.Яка вас в них просрочка?....їх ви не накажете ніяк,це вам кажу я з власного досвіду,ставили сусідку на прозвін,і стверджували ,що вона в них боржник.....хочете з ними вирішити питання?чекайте коли запропонують закрити кредит,заплативши тільки тіло......не марнуйте свій час.
Дякую. По кредиту заплатив і закрив це питання, але враховуючи відповідь нбу і віді мфо хочу оскаржити їхні нарахування

Містер СПРАВЕДЛИВІСТЬ, довідку Кешбері вам наврядчи дадуть
Вот в этом и проблема, что не читали. Вы не уловили главного, автор сперва хочет чтоб ему юристы помогли, все по полочкам разложили, а потом , может быть, если его устроит , он предоставит документы. Но К сожалению так это не работает.

Конечно....как можно советовать не видя документов

Останнє редагування:
А як юрист може "розложити" не бачив ши документи?Чи у нас є ясновидящі юристи??

Недостойное поведение
Нажаль ти, тєло, невловило суті, я не прошу розкласти по поличкам я не прошу зробити за мене всю роботу я не прошу скластипозов а прошу відповісти на питання в описі теми які аж ніяк не вплинуть поки кваліфікований адвокат не складе і не подасть до суду позов

-Хтось з ними судився? Який результат?
-Чи надають вони довідку про перерахунок коштів і в якому вигляді?
-чи співпадало з вашою випискою з банку?
На ці питання Вам залюбки надасть відповіді реєстр судових рішень, пане Сергій))

Дякую. По кредиту заплатив і закрив це питання, але враховуючи відповідь нбу і віді мфо хочу оскаржити їхні нарахування
Вам нужно документы показать юристу.Меняйте тон.?...Зайдите на форум с компа.И скинте документы,может вам и помогут,только данные свои затрите,если не в личку будете скидывать.

Нажаль ти, тєло, невловило суті, я не прошу розкласти по поличкам я не прошу зробити за мене всю роботу я не прошу скластипозов а прошу відповісти на питання в описі теми які аж ніяк не вплинуть поки кваліфікований адвокат не складе і не подасть до суду позов
Ну наконец-то) думаю Вам надо остыть пару дней. Как раз у Вас будет время, изучить форум и найти ранее изложенную информацию .

Розставляю так як вважаю за потрібне, але коми це не головне - є ще крапки, тире, знаки оклику і знаки питання, двокрапки, крапки з комою, три крапки та ін.
Дефіз
а форум де СПІЛЬНИМИ зусиллями люди борються з несправедливістю!!!
А хто ж тоді це написав ?
"Привіт! Моя порада, не шукай відповіді на свої питання тут, на форумі. Більшість зацікавленні в флуді, насмішках, наданні безрезультатних порад і тп."

Слушайте Вы Тело! Ищи по месту жительства юриста и задавай ему свои вопросы, раз форум тебе не помогает.

Староват я стал, чтоб сдавать еще один экзамен в области права и/или доказывать свою компетентность)
Всім привіт!
Хочу нагнути кешбері в суді! Вони наробили "біди" своїми дзвінками та чатами в вайбер, і на мою думку заслуговують на покарання!
-Хтось з ними судився? Який результат?
-Чи надають вони довідку про перерахунок коштів і в якому вигляді?
-чи співпадало з вашою випискою з банку?
Буду вдячний за конкретні відповіді учасників та компетентних і досвідчених юристів.
Дякую!
Как юрист, исходя из предоставленных материалов и документов, учитывая сложное техзадание, путем глубочайших умозаключений, руководствуясь выводами Дискуссионного юридического клуба "Поможем всем!" после постановки вашей задачи, на основании четкой и нечеткой логики, даю ответы на ваши вопросы:
1) Судились. Результаты разные.
2) Вы о какой справке вообще? Вопрос отправлен в юракадемию на рассмотрение высочайшей коллегии.
3) Что совпадало? Размер? Формат? Качество бумаги? Уточните, у нас компьютеры от такого вопроса зависают.
Общий ответ по постановке - да/нет/хз (выберите нужное).

Назад
Угорі