Перерахунок коштів від кешбері!

Для тих хто не в ТЕМІ і для новобрибулих: чи надають кешбері довідку про перерахування коштів з презначенням платежу в суд, чи відповідає вона виписці з вашого банку

Задам питання у відповідь, вам скучно? ви намагаєтесь привернути увагу до себе? ви колектор чи представник мфо, який намагається змінити хід розмови? Чи ви особа яка попала в скрутну ситуацію і намагається вийти з неї з мінімальними втратами і шукає відповіді на питання які допоможуть вам в цій ситуації? як і Я!
Я бачу ви дуже нервуєте.А в такій манері спілкування,як ви спілкуєтесь,вам ніхто не допоможе.Трішки збавте обороти.Коли в мене є питання,в яких мені потрібна консультація юриста,я звертаюсь безпосередньо до фахівця,і все вирішую.От і все.І ще ,вам безкоштовна порада,почитайте розділ про Кешбері.Здається ніхто ще і ніколи від них нічого не отримав.Але ви можете спробувати.Вперед?

Містер СПРАВЕДЛИВІСТЬ постарайтесь розставляти коми, коли щось пишете)
Розставляю так як вважаю за потрібне, але коми це не головне - є ще крапки, тире, знаки оклику і знаки питання, двокрапки, крапки з комою, три крапки та ін. але це не контрольна робота з Украхнсько мови а форум де СПІЛЬНИМИ зусиллями люди борються з несправедливістю!!! Допомагають одне одному!!!!! Дають поради!!! А не перевіряють на помилки
Я бачу ви дуже нервуєте.А в такій манері спілкування,як ви спілкуєтесь,вам ніхто не допоможе.Трішки збавте обороти.Коли в мене є питання,в яких мені потрібна консультація юриста,я звертаюсь безпосередньо до фахівця,і все вирішую.От і все.І ще ,вам безкоштовна порада,почитайте розділ про Кешбері.Здається ніхто ще і ніколи від них нічого не отримав.Але ви можете спробувати.Вперед?
Я?... Нервую?.... Та ні, мені здається що ви нервуєте і починаєте писати х*р-зна-шо! А не по темі і поставленим питанням!

Розставляю так як вважаю за потрібне, але коми це не головне - є ще крапки, тире, знаки оклику і знаки питання, двокрапки, крапки з комою, три крапки та ін. але це не контрольна робота з Украхнсько мови а форум де СПІЛЬНИМИ зусиллями люди борються з несправедливістю!!! Допомагають одне одному!!!!! Дають поради!!! А не перевіряють на помилки

Я?... Нервую?.... Та ні, мені здається що ви нервуєте і починаєте писати ***-зна-шо! А не по темі і поставленим питанням!
Я вам дала доволі гарну пораду,звернутись до юриста ,а ви просто вирішили на фоні хамства виділитись.Гарного дня вам.Відповідати більш не треба.Не вважаю доречним.

Так, можу але це не значить що я отримаю відповідь! І якщо отримаю то вона відповідатиме поставленим питанням! Маю надію що юристи відповідаючи підтвердять свою компетентність та професіоналізм не тільки мені а й іншим учасникам форуму. Це їм + а не мені, це їм надається можливісь довести свої вміння! Не булоб НАС " боржників" не булоб необхідності в їхніх послугах.

Чесно, хотілося б подивитись на битву "юристів" які є на форумі і пересвідчетись що заслуговують цього звання, але питання передбачають не "бійню і змагання " а простих відповідей
Судя из того что Вы пишите, без обид, но очень сомневаюсь в Вашей компетентности оценивать уровень юристов! Это во первых. Во вторых, насчёт подачи первыми в суд на мфо с такими аргументами как у Вас, уже много раз писалось на форуме. Мой Вам совет, изучите сперва информацию изложенную на данном ресурсе !

Так, можу але це не значить що я отримаю відповідь! І якщо отримаю то вона відповідатиме поставленим питанням! Маю надію що юристи відповідаючи підтвердять свою компетентність та професіоналізм не тільки мені а й іншим учасникам форуму. Це їм + а не мені, це їм надається можливісь довести свої вміння! Не булоб НАС " боржників" не булоб необхідності в їхніх послугах.

Чесно, хотілося б подивитись на битву "юристів" які є на форумі і пересвідчетись що заслуговують цього звання, але питання передбачають не "бійню і змагання " а простих відповідей
спасибо за предоставленную возможность))) :facepalm: :facepalm:
пожалуй откажусь)))

Тепер сюди мало хто захоче зайти?
Я зашла.) И ухожу.)
FB_IMG_1619272196246.webp

Містер СПРАВЕДЛИВІСТЬ, Ну ви подасте, його скоріше за все передадуть на розгляд до суду за місцем знаходження Кешберрі, суддя не візьме до уваги відповідь НБУ ну і поставить - виплатити все, потім доведеться тратитися на апеляційні касаційні іт.д. інстанції. І не факт що щось із вироків буде краще.

Містер СПРАВЕДЛИВІСТЬ, Ну ви подасте, його скоріше за все передадуть на розгляд до суду за місцем знаходження Кешберрі, суддя не візьме до уваги відповідь НБУ ну і поставить - виплатити все, потім доведеться тратитися на апеляційні касаційні іт.д. інстанції. І не факт що щось із вироків буде краще.
Можливий і такий розвиток подій.
Дякую вам за коментар!

Дякую вам, містер тарас, за вашу відмову довести що ви компетентний юристо-адвокат!
Ви би до нього звернулись щоб пораду дав іншим чином,а не в такій формі.Собі репутацію на форумі вже спортили.Вивчайте добре всю інформацію на форумі уважніше.

Ви би до нього звернулись щоб пораду дав іншим чином,а не в такій формі.Собі репутацію на форумі вже спортили.Вивчайте добре всю інформацію на форумі уважніше.
З інфою на форумі я вже ознайомився. Відповідей на поставлені питання, навіть віддалено не отримав.. і звертався я до спільноти а не до тарас особисто

З інфою на форумі я вже ознайомився. Відповідей на поставлені питання, навіть віддалено не отримав.. і звертався я до спільноти а не до тарас особисто
На мою думку НБУ прислали вам листа,як пораду,що в суді вам взагалі не допоможе.Яка вас в них просрочка?....їх ви не накажете ніяк,це вам кажу я з власного досвіду,ставили сусідку на прозвін,і стверджували ,що вона в них боржник.....хочете з ними вирішити питання?чекайте коли запропонують закрити кредит,заплативши тільки тіло......не марнуйте свій час.

На мою думку НБУ прислали вам листа,як пораду,що в суді вам взагалі не допоможе.Яка вас в них просрочка?....їх ви не накажете ніяк,це вам кажу я з власного досвіду,ставили сусідку на прозвін,і стверджували ,що вона в них боржник.....хочете з ними вирішити питання?чекайте коли запропонують закрити кредит,заплативши тільки тіло......і марнуйте свій час.
Так ТС уже закрив,хоче переплату вернути.

Назад
Угорі