Перерахунок коштів від кешбері!

Дописи
76
Реакції
48
Бали
2585
Містер СПРАВЕДЛИВІСТЬ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт!
Хочу нагнути кешбері в суді! Вони наробили "біди" своїми дзвінками та чатами в вайбер, і на мою думку заслуговують на покарання!
-Хтось з ними судився? Який результат?
-Чи надають вони довідку про перерахунок коштів і в якому вигляді?
-чи співпадало з вашою випискою з банку?
Буду вдячний за конкретні відповіді учасників та компетентних і досвідчених юристів.
Дякую!

Всім привіт!
Хочу нагнути кешбері в суді! Вони наробили "біди" своїми дзвінками та чатами в вайбер, і на мою думку заслуговують на покарання!
-Хтось з ними судився? Який результат?
-Чи надають вони довідку про перерахунок коштів і в якому вигляді?
-чи співпадало з вашою випискою з банку?
Буду вдячний за конкретні відповіді учасників та компетентних і досвідчених юристів.
Дякую!
Як на мене,не дуже розсудливо подавати першими до суду на МФО.

Як на мене,не дуже розсудливо подавати першими до суду на МФО.
Дякую за відповідь але був змушений закрити це питання через дії мфо. Зараз є відповідь НБУ про порушенні з боку мфо і хочу використати це як відправну точку тому цікавлять кокретнівідповіді на питання поставлені в описі теми. Дякую!

Дякую за відповідь але був змушений закрити це питання через дії мфо. Зараз є відповідь НБУ про порушенні з боку мфо і хочу використати це як відправну точку тому цікавлять кокретнівідповіді на питання поставлені в описі теми. Дякую!
Я б вам радила скористатися послугами юристів форуму.На головній сторінці їх координати.Все ж таки думка профільного фахівця краще.

Я б вам радила скористатися послугами юристів форуму.На головній сторінці їх координати.Все ж таки думка профільного фахівця краще.
Я створив тему і в описі чітко описав питання для того, щоб отримати чіткі і конкретні відповіді, якщо юристи розуміють про що йдеться і матимуть хоч якийсь досвід з цьому питанні, а не тільки знесення вп і інн (найпростіші справи які робляться по шаблону)вони обовязково дадуть відповідь
Коротко - мфо дох.я нарахували, але якщо копнути глибше то в мене не має зарахувань на ту суму і в ту дату яка вказана в договорі.
Якщо юрист дасть конкретну відповід на питанея це означатиме що він розуміє про що йдеться, в такому випадку і я розумітиму що, юрист компетентний і запропоную йому "заробити" на цій справі надавши дозвіл захищати мене і мої права!
Ви ж не не дозволете захищати вас майстру спорту по шахах а віддасте перевагу майстру спорту по боксу, дзюдо, карате і тп...

Останнє редагування:
Я створив тему і в описі чітко описав питання для того, щоб отримати чіткі і конкретні відповіді, якщо юристи розуміють про що йдеться і матимуть хоч якийсь досвід з цьому питанні, а не тільки знесення вп і інн (найпростіші справи які робляться по шаблону)вони обовязково дадуть відповідь
Коротко - мфо ***** нарахували, але якщо копнути глибше то в мене не має зарахувань на ту суму і в ту дату яка вказана в договорі.

Якщо юрист дасть конкретну відповід на питанея це означатиме що він розуміє про що йдеться, в такому випадку і я розумітиму що, юрист компетентний і запропоную йому "заробити" на цій справі надавши дозвіл захищати мене і мої права!
Ви ж не не дозволете захищати вас майстру спорту по шахах а віддасте перевагу майстру спорту по боксу, дзюдо, карате і тп...
Та я вам просто порадила звернутись до фахівців на форумі.А що робити ваша особиста справа.В будь якому випадку удачі вам.

Містер СПРАВЕДЛИВІСТЬ, полєхче)) битву юристів ви тут навряд чи влаштуєте.. продублюю питання, можете показати відповідь від нацбанки?

Тобто Ви писли в НБУ?
Так! Коли почався терор я писав в НБУ і отримав відповідь що в діях "компанії" присутнє порушення......
Я на них теж накатала в НБУ. Чекаю на відповідь.
Нарахування та виплати взяла зі свого кабінету. Співпадає з тим ,що я оплатила. Вони не приховують інфу(поки що)
Сфотографувала та прикріпила до листа.

Містер СПРАВЕДЛИВІСТЬ, полєхче)) битву юристів ви тут навряд чи влаштуєте.. продублюю питання, можете показати відповідь від нацбанки?
Пишу з телефону а відповідь нбу на компютері тому відповідаю коротко і по суті: в діях мфо є порушення чинного законодавства а саме нарахування пені, підвищених відсотків і вітсотків по верх строку кредиту для захисту своїх прав радимо звернутись до суду.
Я на них теж накатала в НБУ. Чекаю на відповідь.
Нарахування та виплати взяла зі свого кабінету. Співпадає з тим ,що я оплатила. Вони не приховують інфу(поки що)
Сфотографувала та прикріпила до листа.
Дякую за відповідь! Я так само робив. Тому хочу відповідь НБУ використати в суді +додати виписку з банку та свої чеки про сплату

Якщо юрист дасть конкретну відповід
Ви можете звернутись через особисті повідомлення до юристів ,що на форумі.
Я звернулась і отримала відповідь . Тому буду притримуватись рекомендації.
Тому хочу відповідь НБУ використати в суді
Перша подавати до суду не буду ,але грунт готую, на випадок якщо самі подадуть

Останнє редагування:
Ви можете звернутись через особисті повідомлення до юристів ,що на форумі.
Я звернулась і отримала відповідь . Тому буду притримуватись рекомендації.
Так, можу але це не значить що я отримаю відповідь! І якщо отримаю то вона відповідатиме поставленим питанням! Маю надію що юристи відповідаючи підтвердять свою компетентність та професіоналізм не тільки мені а й іншим учасникам форуму. Це їм + а не мені, це їм надається можливісь довести свої вміння! Не булоб НАС " боржників" не булоб необхідності в їхніх послугах.
Чесно, хотілося б подивитись на битву "юристів" які є на форумі і пересвідчетись що заслуговують цього звання, але питання передбачають не "бійню і змагання " а простих відповідей

Останнє редагування:
Так, можу але це не значить що я отримаю відповідь! І якщо отримаю то вона відповідатиме поставленим питанням! Маю надію що юристи відповідаючи підтвердять свою компетентність та професіоналізм не тільки мені а й іншим учасникам форуму. Це їм + а не мені, це їм надається можливісь довести свої вміння! Не булоб НАС " боржників" не булоб необхідності в їхніх послугах.

Чесно, хотілося б подивитись на битву "юристів" які є на форумі і пересвідчетись що заслуговують цього звання, але питання передбачають не "бійню і змагання " а простих відповідей
Вам скучно?Ви думаєте,що зараз юристи почнуть на собі рубашки рвати,щоб вам щось донести???Це ВАМ потрібно,а не їм.

Вам скучно?Ви думаєте,що зараз юристи почнуть на собі рубашки рвати,щоб вам щось донести???Це ВАМ потрібно,а не їм.
Ні!
Мені не "скучно"! Мені не потрібно щось доводити! Мені не потрібно рваних "рубашок". Мені не потрібно бійні! Я б хотів отримати відповіді, поради, якщо це не заборонено правилами форуму. Якщо ви зробили такі висновки то Мені вас шкода! Перечитайте ще раз опис до теми.

Ні!
Мені не "скучно"! Мені не потрібно щось доводити! Мені не потрібно рваних "рубашок". Мені не потрібно бійні! Я б хотів отримати відповіді, поради, якщо це не заборонено правилами форуму. Якщо ви зробили такі висновки то Мені вас шкода! Перечитайте ще раз опис до теми.
IMG_20210522_165925.webpНу якби читала.Якась провокація одна з вашої сторони.Гра на "публіку".

Для тих хто не в ТЕМІ і для новобрибулих: чи надають кешбері довідку про перерахування коштів з презначенням платежу в суд, чи відповідає вона виписці з вашого банку
IMG_20210522_165925.jpgНу якби читала.Якась провокація одна з вашої сторони.Гра на "публіку".
IMG_20210522_165925.jpgНу якби читала.Якась провокація одна з вашої сторони.Гра на "публіку".
Задам питання у відповідь, вам скучно? ви намагаєтесь привернути увагу до себе? ви колектор чи представник мфо, який намагається змінити хід розмови? Чи ви особа яка попала в скрутну ситуацію і намагається вийти з неї з мінімальними втратами і шукає відповіді на питання які допоможуть вам в цій ситуації? як і Я!

Останнє редагування:
Назад
Угорі