Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
скорее всего нет)))Можливо у когось таке було.
На мене мілоан зробили виконавчий напис, від 20.08, працюю офіційно
Продаю зараз своє авто ( не заради них)
Чи переоформлять її у мрео?
А точніше? Я так розумію, що будуть стягувати 20% з ЗП, то арешт на майно теж наклали?скорее всего нет)))
Надо смотреть материалы ип. Обычно сразу выносят постановление об аресте счетов и аресте имуществаА точніше? Я так розумію, що будуть стягувати 20% з ЗП, то арешт на майно теж наклали?
Мені ніякі документи не приходили, на роботі нічого не кажутьНадо смотреть материалы ип. Обычно сразу выносят постановление об аресте счетов и аресте имущества
ну..если на работе есть постановление об удержании из зп, к примеру, то этого достаточно, что бы подать иск в админ суд и отменить ИП. вопрос в сроках, не пропустили ли вы ихМені ніякі документи не приходили, на роботі нічого не кажуть
Хочу йти в суд зносить, а паперів немає
Мені документи мають прийти по місцю реєстрації, я вже і лист туди відправив, тепер чекаюну..если на работе есть постановление об удержании из зп, к примеру, то этого достаточно, что бы подать иск в админ суд и отменить ИП. вопрос в сроках, не пропустили ли вы их
зря вы письмо отправили)) если конечно планируете отменять ИП, а не сносить ИНН(((Мені документи мають прийти по місцю реєстрації, я вже і лист туди відправив, тепер чекаю
Я правильно розумію, якщо на роботу приходить документ, що з моєї ЗП буде стягуватися 20%, то вони мають про це мені сказати?
Виконавцю? Справа в тому, що цим Ви підтверджуєте, що повідомлені про відкриття ВП, і теперь дійсно маєте обмежений час, щоб ініціювати оскарження.вже і лист туди відправив
100% нет,в мрео вы будете в базе ДВС видны,и ничего не сможете сделать пока не решите вопрос.Можливо у когось таке було.
Якщо оплачу відразу весь борг, за скільки часу мене уберуть з єдиного реєстру боржників?100% нет,в мрео вы будете в базе ДВС видны,и ничего не сможете сделать пока не решите вопрос.
Быстро!вы ж через исполнителя платить будетеЯкщо оплачу відразу весь борг, за скільки часу мене уберуть з єдиного реєстру боржників?
Бистро? Це відразу у той же день?Быстро!вы ж через исполнителя платить будете
Ну в тот же или нет вам не скажу все от вашего исполнителя будет зависеть....Бистро? Це відразу у той же день?
як ви дізналися, що у вас напис? На мінюсті дивилися?Можливо у когось таке було.
Виконавець КлименкоНу в тот же или нет вам не скажу все от вашего исполнителя будет зависеть....
да отмените вы производство и не мучайтесь))Виконавець Клименко
Можливо знаєте такого
Можете про нього щось сказати?
Це для мене дуже важливо
Хочу продати авто, домовилися на суботу, часу у мене мало, виходів з ситуації теж, краще заплачу, але зможу переоформитида отмените вы производство и не мучайтесь))
Дивився на єдиному реєстрі боржниківяк ви дізналися, що у вас напис? На мінюсті дивилися?
дякуюХочу продати авто, домовилися на суботу, часу у мене мало, виходів з ситуації теж, краще заплачу, але зможу переоформити
Дивився на єдиному реєстрі боржників
К сожалению не знаю,звоните и договаривайтесь с этим кто там исполнитель...что оплатите, через сколько вам его закроют,у каждого по разному понимаете...Виконавець Клименко
Можливо знаєте такого
Можете про нього щось сказати?
Це для мене дуже важливо