Переоформление автомобиля при открытом исполнительном производстве

• Автор теми Автор теми Medoff
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 1K

Medoff

Читач
Дописи
19
Реакції
2
Бали
1760
Medoff не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Можливо у когось таке було.
На мене мілоан зробили виконавчий напис, від 20.08, працюю офіційно
Продаю зараз своє авто ( не заради них)
Чи переоформлять її у мрео?

скорее всего нет)))

А точніше? Я так розумію, що будуть стягувати 20% з ЗП, то арешт на майно теж наклали?
Надо смотреть материалы ип. Обычно сразу выносят постановление об аресте счетов и аресте имущества

Надо смотреть материалы ип. Обычно сразу выносят постановление об аресте счетов и аресте имущества
Мені ніякі документи не приходили, на роботі нічого не кажуть
Хочу йти в суд зносить, а паперів немає

Мені ніякі документи не приходили, на роботі нічого не кажуть
Хочу йти в суд зносить, а паперів немає
ну..если на работе есть постановление об удержании из зп, к примеру, то этого достаточно, что бы подать иск в админ суд и отменить ИП. вопрос в сроках, не пропустили ли вы их

ну..если на работе есть постановление об удержании из зп, к примеру, то этого достаточно, что бы подать иск в админ суд и отменить ИП. вопрос в сроках, не пропустили ли вы их
Мені документи мають прийти по місцю реєстрації, я вже і лист туди відправив, тепер чекаю
Я правильно розумію, якщо на роботу приходить документ, що з моєї ЗП буде стягуватися 20%, то вони мають про це мені сказати?

Мені документи мають прийти по місцю реєстрації, я вже і лист туди відправив, тепер чекаю
Я правильно розумію, якщо на роботу приходить документ, що з моєї ЗП буде стягуватися 20%, то вони мають про це мені сказати?
зря вы письмо отправили)) если конечно планируете отменять ИП, а не сносить ИНН(((
зависит от вашей бухгалтерии и того в каких вы с ним отношениях)) обычно говорят))) как минимум, вы об этом узнаете получив "расчетку" по зарплате, если уже проведут удержание

вже і лист туди відправив
Виконавцю? Справа в тому, що цим Ви підтверджуєте, що повідомлені про відкриття ВП, і теперь дійсно маєте обмежений час, щоб ініціювати оскарження.

100% нет,в мрео вы будете в базе ДВС видны,и ничего не сможете сделать пока не решите вопрос.

100% нет,в мрео вы будете в базе ДВС видны,и ничего не сможете сделать пока не решите вопрос.
Якщо оплачу відразу весь борг, за скільки часу мене уберуть з єдиного реєстру боржників?

як ви дізналися, що у вас напис? На мінюсті дивилися?

Ну в тот же или нет вам не скажу все от вашего исполнителя будет зависеть....
Виконавець Клименко
Можливо знаєте такого
Можете про нього щось сказати?
Це для мене дуже важливо

да отмените вы производство и не мучайтесь))
Хочу продати авто, домовилися на суботу, часу у мене мало, виходів з ситуації теж, краще заплачу, але зможу переоформити
як ви дізналися, що у вас напис? На мінюсті дивилися?
Дивився на єдиному реєстрі боржників

Виконавець Клименко
Можливо знаєте такого
Можете про нього щось сказати?
Це для мене дуже важливо
К сожалению не знаю,звоните и договаривайтесь с этим кто там исполнитель...что оплатите, через сколько вам его закроют,у каждого по разному понимаете...

Назад
Угорі