Перенесення справи до суду в іншому місці

• Автор теми Автор теми Рыбка золотая
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 825

Рыбка золотая

Форумчанин
Дописи
63
Реакції
7
Бали
5065
Рыбка золотая не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора.Маю суд з Фінсферою в Херсоні, 28.10 буде розгляд справи, до цього було підготовче засідання, але в кінці серпня я виїхала з Херсону до іншого міста і закрутившись забула що треба якось попередити суд про це.
Порадьте будь-ласка, чи можливо якось перенести розгляд справи до міста де я зараз тимчасово живу і маю статус внутрішньо-переміщеної особи?

Доброго вечора.Маю суд з Фінсферою в Херсоні, 28.10 буде розгляд справи, до цього було підготовче засідання, але в кінці серпня я виїхала з Херсону до іншого міста і закрутившись забула що треба якось попередити суд про це.
Порадьте будь-ласка, чи можливо якось перенести розгляд справи до міста де я зараз тимчасово живу і маю статус внутрішньо-переміщеної особи?
Вітаю. А на вас через який термін подали вони?

Вітаю. А на вас через який термін подали вони?
Десь через 7-8 місяців, до цього були у них часткові платежі на 7500, при тілі 5200, була дурна платила, перед судом запропонували тіло,але буквально якщо за 2-3 години встигну

суд з фізичною особою, відбувається за проживання.
якщо ви переїхали в інше місце, і маєте офіційне підтвердження цього, наприклад туж довідку ВПО, ви можете написати заяву про перенесення розгляду справи за вашим місцем фактичного проживання. заяву треба направити разом із довідкою ВПО, в якій зазначено, де ви зараз проживаєте

суд з фізичною особою, відбувається за проживання.
якщо ви переїхали в інше місце, і маєте офіційне підтвердження цього, наприклад туж довідку ВПО, ви можете написати заяву про перенесення розгляду справи за вашим місцем фактичного проживання. заяву треба направити разом із довідкою ВПО, в якій зазначено, де ви зараз проживаєте
Підкажіть будь-ласка як написати дану заяву та чи можна її через електронний суд надіслати?
Ого,капець(
Така переплата(
А хочуть 44 к.

Можете будь-ласка підказати як шаблон даної заяви називається в є-суді?
Бо шукала півгодини і не знайшла
1729340363256.webp

Нажаль не пропускає саме цю заяву до Херсонського суду, бо при створенні заяви видає що зараз змінено територіальну підсудність на Одеський суд
А якщо обрати довільну заяву, то пропускає на Херсонський суд

Нажаль не пропускає саме цю заяву до Херсонського суду, бо при створенні заяви видає що зараз змінено територіальну підсудність на Одеський суд
А якщо обрати довільну заяву, то пропускає на Херсонський суд
Херсонський міський суд працює.
1729341427135.png

2 тижні тому подавав документи через електронний суд, до нього.
1729341533885.png

два тижні

1729341427135.png
Так, вже подала заяву, дякую за консультацію.
1729341427135.png

2 тижні тому подавав документи через електронний суд, до нього.
1729341533885.png

два тижні
Підкажіть ще будь-ласка як довго суд розглядає дану заяву та передає документи до іншого суду?
в мене має бути засідання 28.10

Так, вже подала заяву, дякую за консультацію.

Підкажіть ще будь-ласка як довго суд розглядає дану заяву та передає документи до іншого суду?
в мене має бути засідання 28.10
в теорії, 28.10 і повинні розглянути ваше клопотання

в теорії, 28.10 і повинні розглянути ваше клопотання
Підкажіть будь-ласка в теорії вчора мало бути засідання, але ні в є-суді ні в дії ніякої нової інформації, треба чекати ухвалу?

Можливо в когось така сама ситуація як і в мене, то поділюсь результатом.
Клопотання про перенесення суду за підсудністю відхилили, зіславшись на те, що довідка впо не підходить. Вліпили заочне рішення, засідання було 28.10, лише 07.11 завантажили ухвалу та заочне рішення до є суду. Сьогодні вранці побачила. Буду зносити заочку, але ще не знаю що і як.

Можливо в когось така сама ситуація як і в мене, то поділюсь результатом.
Клопотання про перенесення суду за підсудністю відхилили, зіславшись на те, що довідка впо не підходить. Вліпили заочне рішення, засідання було 28.10, лише 07.11 завантажили ухвалу та заочне рішення до є суду. Сьогодні вранці побачила. Буду зносити заочку, але ще не знаю що і як.
без слів((((

Сама в шоці(
Якщо ж не довідка впо, то який тоді документ для них має бути?
Зараз намагаюсь зрозуміти із 30-ти денним терміном на заяву про скасування заочного рішення.
По логіці з 28.10, але рішення з'явилось в є суді лише 07.11

Сама в шоці(
Якщо ж не довідка впо, то який тоді документ для них має бути?
Зараз намагаюсь зрозуміти із 30-ти денним терміном на заяву про скасування заочного рішення.
По логіці з 28.10, але рішення з'явилось в є суді лише 07.11
30 днів з моменту проголошення, або 20 з моменту отримання

Назад
Угорі