⚖️ Перемога в апеляційному суді над ТОВ "Ейс". Боргу в сумі 60632, 34 грн не існує

Адвокат Артем Кірюшин

Антиколектор онлайн ™️
Юридична компанія
Дописи
243
Реакції
613
Бали
473
Адвокат Артем Кірюшин не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я майже завжди прошу клієнтів не опускати руки у разі " програшу" у суді першої інстанції, але хтось дослухається, хтось - ні.

У даній справі клієнт почув мої аргументи та тепер не жалкує про прийняте ним рішення.

👩‍⚖️ Івано-Франківський апеляційний суд скасував рішення Івано-Франківського міського суду за позовом ТОВ "ФК "Ейс"

Ціна позову - 60,6 тис. грн
Первісний кредитор - Манівео

Івано-Франківський міський суд повністю проігнорував нашу позицію. Ба більше, суд не задовільнив жодної нашої заяви/клопотання.
Із таким нахабством ми не погодились та звернулись до апеляційного суду ✊

Із постанови апеляційного суду:

"Обґрунтованим є рішення, ухвалене на підставі повно і всебічно з`ясованих обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, підтверджених тими доказами, які були досліджені в судовому засіданні.

Рішення суду першої інстанції зазначеним вимогам не відповідає.

Із наведеного слідує, що вимога на момент укладення договору мала би бути визначеною. Тоді як жодної визначеної вимоги у ТОВ «Манівео швидка фінансова допомога» щодо ХХХХХХ на момент укладення Договору факторингу від 28 листопада 2018 року не існувало, і сторони не могли передбачити, що 21 лютого 2023 року цим товариством буде укладено кредитний договір з відповідачем.

Крім того, позивачем не надано суду доказів на підтвердження оплати за договорами факторингу від 28.11.2018 року та 30.10.2023 року.

Відтак, апеляційний суд, дослідивши матеріали справи, дійшов висновку, що у ТОВ «Фінансова Компанія «ЕЙС» відсутнє право на звернення до суду з позовом до ХХХХХХ про стягнення на його користь заборгованості за Кредитним договором №505301351 від 21.02.2023 року, який укладений після відступлення прав вимог за договорами"

До того ж, ЕЙСи мають повернути 2906,64 грн сплаченого клієнтом судового збору.

Справа №344/16953/24. Постанова від 20.01.2025.

Вітаємо нашого клієнта 🥳 🍾
photo_2025-01-29_09-44-47.webp

У меня тоже выигранное дело по компании Ейс, они вернули мне деньги на правовую помощь. Но на сейчас в убки информацию не исправили.

Он сейчас не на форуме, но Вы как бы изложите суть, так сказать, спросите, что интересно. А завтра адвокат Вам ответит
Спасибо Вам. Я хочу что бы они мне исправили запись в кредитной истории)). У меня есть решение суда по сути спора, но на мои просьбы они никак не реагируют... В убки висит долг , в ди решение суда в мою пользу. Вот я и хочу спросить о том может ли адвокат на основании решения суда попросить их закрыть их кредит в бюро кредитных историй)) вот такой вопрос

Останнє редагування:
Вот я и хочу спросить о том может ли адвокат на основании решения суда попросить их закрыть их кредит в бюро кредитных историй)) вот такой вопрос
Так отправьте в убки и все. Или напишите тем с требованием подать свежую информацию в убки

Так отправьте в убки и все. Или напишите тем с требованием подать свежую информацию в убки
Отпрвавил. Они сделали запрос. Компания Ейс не признает апелляцию))). Убки ответили решать с ними... Кредит так и висит в задолженности...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Прекрасно. Пусть идут в кассацию, раз не признают))
Я думаю как-то через суд модно будет это все сделать. Но стоит ли оно того?
Думаю нет)). Пусть висит себе на здоровье. Спасибо за отзыв.

Назад
Угорі