romasha1982
Форумчанин
- Дописи
- 61
- Реакції
- 42
- Бали
- 5090
romasha1982 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
12.09 іду в суд. Готую документи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Удачи вам в суде!!! А не подскажите какие документы нужны?12.09 іду в суд. Готую документи.
Перше це клопотання для ознайомлення з матеріалами, а дальше бажано знайти юриста. Тут є хороші спеціалісти, які мені допомагаютьУдачи вам в суде!!! А не подскажите какие документы нужны?
Вы онлайн брали кредит или в отделении?Credit up. 3 роки 23.07.16р. 09.08.19р. подали заяву в суд.
ОнлайнВы онлайн брали кредит или в отделении?
я симку неменял по седняшний деньА вы симку не меняли? Сильно родних доставали? Калам никто не продавал?
Якісь наслідки?У мене 13мфо, просрочка рік
2 года и 1 месяц просрочки)) 10 мфо ничего не платил, и не собираюсь)) последствий ноль и кончено же их и не будет, живу отлично о займах уже 100 лет как забыл
А яку суму нарахували за 3 Роки ?12.09 іду в суд. Готую документи.
Да калам все продают через время.Только все по разномуА вы симку не меняли? Сильно родних доставали? Калам никто не продавал?
35000грн.А яку суму нарахували за 3 Роки ?
Всього 35000? А скільки брали35000грн.
800 грнВсього 35000? А скільки брали
В мне за рік така сума в одній конторці
Я брав 1500 грн, і кожного тижня листи приходять що дають мені останній шанс.800 грн
Я їх зразу в смітник, рідні просто відносяться до цього не дуже добре.Ігноруйте листи. Ви ж за них не розписуєтеся? Значить лист не приходив. Це моя точка зору.
В мене такаж ситуація була. Старався, щоб рідні не бачилиЯ їх зразу в смітник, рідні просто відносяться до цього не дуже добре.
Головне сильно не забивати цим голову і все.В мене такаж ситуація була. Старався, щоб рідні не бачили