Передаются ли долги банков родственникам

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Не щемить ТС, вона і так в шоці
Я не щемлю,просто не люблю,коли люди пишуть неправду,а взамін хочуть підтримки.
Якось так.
Забагато мутних і неправдивих моментів у дописах ТС.

Я не щемлю,просто не люблю,коли люди пишуть неправду,а взамін хочуть підтримки.
Якось так.
Забагато мутних і неправдивих моментів у дописах ТС.
потім все взнаємо. ну що, вчетверте ВАС просити?

Anna1208, нік змінили і історію теж?
Судячи з Ваших дописів у Вас вже мінімум рік немає бізнесу...
І що то за такий ресторан в Харкові,де аж 60!!! осіб Ви забезпечували роботою?
Вибачте,але я чомусь Вам не вірю.Я намагаюся логіку знайти всьому тому,що Ви пишете...але чи я тупа,чи лижі мої не їдуть?‍♀️
Ну і компаньйон-твapb із зв'язками свого часу був Вам "вигідним" для ведення бізнесу.
Ну не вірю я,що просто чужий дядька із зв'язками просто погодився вести з Вами бізнес.
Забагато мутних моментів у Вашій історії...
Тоді і був лохдаун. Ресторани то закривали, хто міг , то ще на виніс якось працювали.
Може і не було тоді доходу, влізла ТС в кредити.

Если бы у нас у всех все было ок,нас бы тут на форуме никого не было бы.так что у всех у нас есть свои проколы,у кого меньше ,а у кого-,то больше

ну от тримайте себе в руках. не займайтесь провокаціями
Я висловлюю свою думку.Ну не винна я що моя думка Вам не подобається.
Просто склалося таке враження,що отой компаньйон чи не колишній чоловік ТС??

якщо б ВИ були уважні, ВИ б прочитали, що вже таке питання задавалося, і ТС на нього відповіла. Не будьте Омельком з конопель

якщо б ВИ були уважні, ВИ б прочитали, що вже таке питання задавалося, і ТС на нього відповіла. Не будьте Омельком з конопель
Я читала тему уважно?І всі попередні дописи ТС перечитала,і ой як дуже багато плутанини в тому всьому.
Ну,кароч мені однаково.Її життя,її вибір...
Все,все...Я спокійна?

Я читала тему уважно?І всі попередні дописи ТС перечитала,і ой як дуже багато плутанини в тому всьому.
зверніть, будь ласка, на все, що я написав ВАМ вище. і якщо ВАМ не важко, зробіть для себе хоч якийсь, мінімальний висновок

Все,все...Я спокійна?
Мне кажется что Вам нужно не на этом форуме сидеть,а писать детективы.Какие мутные моменты????О чем Вы???Зачем Вы пишете весь этот бред и подозрения?Мне Ваши подозрения до ж.пы.Я задаю людям вопросы,может кто-то компетентен в них и сможет мне помочь или же поддержать .Я здесь не для того,чтоб доказывать кому то что-то.Вы - яркий представитель "нашего" украинского менталитета : "люди казали","тут что-то не чисто"," компаньон бывший муж" - бред.Не пишите в моей теме,и так хреново ,еще и Вы с тупыми комментами.Заранее спасибо.
Кстати,Вашего мнения здесь никто не спрашивал.

Все,все...Я спокійна?
И до ж.пы спокойная Вы или нет."Перечитала дописы" - почитайте на ночь.Я совета у нормальных людей спрашиваю,мне тут детектив не нужен,я совет спрашиваю,как выйти или не выйти с ситуации.потому что если мы на форуме - то мы все в шатком положении.Фу,мне тошнит от таких как Вы .У меня родственники такие же,вместо поддержки - упреки.Так себя ведут недалекие "люди".

• фейспалм
Реакції: Neo
Anna1208, я розумію, що емоції, але дотримуйтесь правил форуму! Давайте спілкуватися взаємоввічливо!

Anna1208, нік змінили і історію теж?
Судячи з Ваших дописів у Вас вже мінімум рік немає бізнесу...
І що то за такий ресторан в Харкові,де аж 60!!! осіб Ви забезпечували роботою?
Вибачте,але я чомусь Вам не вірю.Я намагаюся логіку знайти всьому тому,що Ви пишете...але чи я тупа,чи лижі мої не їдуть?‍♀️
Ну і компаньйон-твapb із зв'язками свого часу був Вам "вигідним" для ведення бізнесу.
Ну не вірю я,що просто чужий дядька із зв'язками просто погодився вести з Вами бізнес.
Забагато мутних моментів у Вашій історії...
Конечно,здесь же все пишут: Меня зовут Артем,зарегистрирован как ФОП Сидоров ,держу ресторан "Кукушка".Вы серьезно?Бред...
Anna1208, я розумію, що емоції, але дотримуйтесь правил форуму! Давайте спілкуватися взаємоввічливо!
Вспылила,не пойму почему по правилам форума таких как она не блокируют!Я же сюда пришла с горем,а не спросить в какой ночной клуб мне посоветуют сходить.!

Всем нормальным людям спасибо за совет и поддержку!
Нет,давайте придумаем лучше,пусть компаньон будет не моим мужем,а мужем моей лучшей подруги,котороготя отбила и сделала своим компаньоном,вот так интересней.Господи....слов больше нет.Больше не реагирую на этот бред.

Останнє редагування:
Вспылила,не пойму почему по правилам форума таких как она не блокируют!Я же сюда пришла с горем,а не спросить в какой ночной клуб мне посоветуют сходить.!

Всем нормальным людям спасибо за совет и поддержку!
Кожний має право висловити свою думку, але в коректній манері.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі