Передаются ли долги банков родственникам

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А що у вас зараз з бізнесом?

Молодец,я долго держалась,честно,очень долго,но все ,сил нет,я в отчаянии,у меня,кроме этого форума нет никого
Так, давайте по порядку. Ваш компаньйон по бізнесу взяв на ваші доки позику куй пойми в кого, а ви тепер комусь щось винні? Це шо за х...????? Так забийте на цього компаньйона і вийдіть напряму на кредитора і переговоріть з ним безпосередньо. Бо виглядає так ніби вас просто ї****ть зі всіх боків, і компаньйон в тому числі, а ви терпить.
МФО нет,есть 5 банков.Кредит брала не я,а компаньон,когда брал - давал мои документы кредитору.Кредитора я в глаза не видела.Все узнаючерез компаньона.Знаю и понимаю что меня развели и развели жестко очень ,но дело не в том,что меня развели,а в том,что выхода нет.
Вихід є завжди. Як мінімум , замість бути дійною коровою, стати на роги і показати характер і впевненість.

МФО нет,есть 5 банков.Кредит брала не я,а компаньон,когда брал - давал мои документы кредитору.Кредитора я в глаза не видела.Все узнаючерез компаньона.Знаю и понимаю что меня развели и развели жестко очень ,но дело не в том,что меня развели,а в том,что выхода нет.
Послухайте хто що брав ,на кого.Вам однозначно в поліцію і писати заяву про шахрайство,в першу чергу на компаньона а потім і на кредитора.Вони вас удвох розвели як сліпе котеня.

Так, давайте по порядку. Ваш компаньйон по бізнесу взяв на ваші доки позику куй пойми в кого, а ви тепер комусь щось винні? Це шо за х...????? Так забийте на цього компаньйона і вийдіть напряму на кредитора і переговоріть з ним безпосередньо. Бо виглядає так ніби вас просто ї****ть зі всіх боків, і компаньйон в тому числі, а ви терпить.

Вихід є завжди. Як мінімум , замість бути дійною коровою, стати на роги і показати характер і впевненість.
Я понимаю что это недо компаньон меня развел,но непонятно как выходить с этой ситуации.

Компаньон брал под процент у знакомого кредитора,на развитие бизнеса сумму 25 000 долларов,это сумма с процентами.
А компаньон что говорит на этот счёт? Я так понимаю 50/50 в доле.

Вы думаете кредитор ей поверит? Кредитор скажет: "А может вы в сговоре были."

А компаньон что говорит на этот счёт? Я так понимаю 50/50 в доле.
У него 35,у меня все остальное.Говорит :"Скажи спасибо,что я сдерживаю кредитора,а так бы тебе и твоим родным уже не понятно чтоби было"

Я понимаю что это недо компаньон меня развел,но непонятно как выходить с этой ситуации.
Вам однозначно звертатися до правоохоронних органів і шукати юриста.Повірте не все так пєчально,як вони вам влили в уші.Не слухайте їхні казки.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі