Передать номер телефону один одному?

• Автор теми Автор теми Nastya_1322
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 619

Nastya_1322

Форумчанин
Дописи
715
Реакції
185
Бали
2625
Nastya_1322 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Передають колекторські контори один одному номери телефонів боржників? Май же ні де не світила номер новий. Прийшло сповіщення що взламали паролі на Гугл аккаунті. Я то бігом все змінила. Але на одному сайті був засвідчений мій новий номер. І вже бігом дзвонять якась контора. Але по розмові я зрозуміла що це просто дзвонили, а не колектори, бо сказали що передадуть інформацію компанії в якій в мене борг, яка це компанія не назвали. Питання в тому чи зараз мій номер почнуть всім передавати? Чи це сугубо хто знайшов у того і залишається?? Я розумію ви напишете встанови антиспам. Але мені саме цей номер потрібний для роботи.
В кого було що дізнавалися номер одні а передавали всім?

Могут передать,могут нет. Непонятно даже какая контора звонила. Говори что незнаешь такую если позвонят.

Могут передать,могут нет. Непонятно даже какая контора звонила. Говори что незнаешь такую если позвонят.
Если будут звонить буду под запись говорит что такую не знаю. И если что писать в НБУ. Кошмар взломать сволочи. Ещё и сразу маму набрали. Уже вроде от всех отстали от моих. Тут опять что ли кошмарить начнут

Если будут звонить буду под запись говорит что такую не знаю. И если что писать в НБУ. Кошмар взломать сволочи. Ещё и сразу маму набрали. Уже вроде от всех отстали от моих. Тут опять что ли кошмарить начнут
Да хрен их знает че у них в голове,не грузись раньше времени

Да хрен их знает че у них в голове,не грузись раньше времени
Уже и в телеграмме быстро по новому номеру нашли. Заблокировала и отключила поиск по номеру. Пипец просто какой то. Хоть бери и опять номер меняй. Успокоилась уже. Все отстали.

Уже и в телеграмме быстро по новому номеру нашли. Заблокировала и отключила поиск по номеру. Пипец просто какой то. Хоть бери и опять номер меняй. Успокоилась уже. Все отстали.
В телеге есть функция запрет поиска по номеру. Я себе поставила, то пока никто не нашел, но у меня там новый номер

В телеге есть функция запрет поиска по номеру. Я себе поставила, то пока никто не нашел, но у меня там новый номер
Я тоже ставила. Буквально до прошлой недели. Ребенок идёт в первый клас. И должны добавить в чат группу класса. То я разблокировала. Там тоже новый номер. Я вообще не могла подумать что кто то новый номер найдет.

Nastya_1322, могли допомогти друзі. У калів був прикол раніше "дайте нам її номер, або чийсь інший і ми від вас відстанемо. Інакше ніяк, бо в нас так система працює."
Багато народу ведуться.

Nastya_1322, могли допомогти друзі. У калів був прикол раніше "дайте нам її номер, або чийсь інший і ми від вас відстанемо. Інакше ніяк, бо в нас так система працює."
Багато народу ведуться.
Мої всі попереджені в принципі. Прийшло декілька днів назад повідомлення від гугла. Що взламали мої аккаунт на деяких сайтах і вказано на яких. Причому сайти такі по типу укр почти. І тільки на одному з перерахованих був між новий номер. Бо я його ні де не залишаю. Але падлюки і тут викрали.
Просто переживаю щоб вони його по кругу не передали і всі телефон не обривали. Одні то таке діло. Поігнорую да пропадуть.

Nastya_1322, не передадуть. Хіба калам на прозвон дадуть з новим номером, а ті десь прошляплять. Хоча наврядчи.

Назад
Угорі