Доброго дня вчора мені прислали смс на вайбер некій Евгеній Юрійович з Таліону по маніфею що є пропозиція за 1600 остальне спишуть домовлятися, але мені маніфею стільки зробимли гадості що вони н6е вакрті і копійки. і ще прийшло одне смс від них що через мою відсутність плануємо здійснити примусове стягнення заборгованності, у Вас є 2 години для звязку з експертом. монівей продали таліону. як в ціій ситуаціі поступати підскажіть

Доброго дня вчора мені прислали смс на вайбер некій Юрійович з Таліону по маніфею що є пропозиція за 1600 остальне спишуть домовлятися, але мені маніфею стільки зробимли гадості що вони н6е вакрті і копійки. і ще прийшло одне смс від них що через мою відсутність плануємо здійснити примусове стягнення заборгованності, у Вас є 2 години для звязку з експертом. монівей продали таліону. як в ціій ситуаціі поступати підскажіть
Тіло велике і штормили дуже? В мене тільки починається 7 дня прострочки в маніево

зараз нема можливості, але мені маніфею робило колажі, сосідів на ноги поставили

зараз нема можливості, але мені маніфею робило колажі, сосідів на ноги поставили
Чтото я запуталась, манивео или манифою? Так как вторые талиону не продают, меня довире и гарантии продали. Или уже Талики у всех долги скупают??

тоже не могу понять кто - манивео или манифою?
:scratch_one-s_head:
Я ещё не слышала, чтоб манивео коллажи делали, талиуно продают это да, но описанное поведение не характерно для них.
Ну если вас именно Манифою продали талиону, тогда успокойтесь, они коллажи не делают и на тело соглашаются, а то и меньше

Я ещё не слышала, чтоб манивео коллажи делали, талиуно продают это да, но описанное поведение не характерно для них.
я так думаю, что ошиблись с названием. Скорее всего это манивео продали таликам, а те соответственно строчат письма мелким подчерком.
А коллажи скорее всего это проделки манифою

Ну если вас именно Манифою продали талиону, тогда успокойтесь, они коллажи не делают и на тело соглашаются, а то и меньше
Я не переживаю то не я пост створювала

так ведь маніфею і маневео :письмо: разные шаражки, если не ошибаюсь
Совершенно верно. Только никак разобраться не получается ?.
Если Манивео, то понятно, что Талиону продали. А если Манифою, то запутанно все как то

Назад
Угорі