В мене була така ж ситуація. Брав у Манівео "комфорт" 16000 грн. Перші дві оплати по 3000 грн провів. Потім дві пролонгації по 1000 грн. А далі почалась прострочка. Місяць прострочки Манівео наярював тільки мені. Потім продав борг Таліону. Ті в перший же день влаштували телефонний терор по місцю приписки. Зв'язвувалися із тими людьми, з якими я особисто навіть був не знайомий. Усіх мені близьких я попередив, що можуть телефонувати, тому вони ігнорили їх. Телефонні дзвінки і смс іншим людям тривали 8 днів. Потім писали смс і дзвонили тільки мені. Я ігнорив. Так пройшло 4 місяці, і ось кілька днів тому мені на вайбер написав чувак із "юридичного відділу Таліон", і одразу ж запитав, чи готовий я закрити питання за 9000 грн. Я погодився, але із умовою, що ми ділимо ці 9000 грн на 2 платежі. 4500 я оплачую в п'ятницю, і 4500 - в наступну п'ятницю. Він погодився і обіцяв, що надішле гарантійного листа на електронну пошту. Знаю, що це ризиково, бо можуть киданути. Все ж гарантійний лист повинен бути із мокрою печаткою, але я вирішив ризикнути. Поки чекаю, щоб прийшов гарантійний.
Із власного досвіду - домовлятися із ними першому - беззмістовно. Краще ігнорувати їх і вам, і вашому оточенню. З часом повинні б запропонувати більш-менш нормальні умови оплати.
Правда, читав на форумі, що є люди, у яких прострочка більше, ніж пів року, і ці козли не пропонують нічого. Є й такі, яким виписують виконавчий напис, тому, я так розумію, що кому як попаде.