Вчора на форумі теж писали про такий гарантійний лист, що теж прислали на почту. Я думаю що можна оплачувати, якщо є така можливість.

А яка у Вас загальна просрочка, що запропонували тіло?
Почти год

Если письмо с мокрыми печатями и все явно прописано, то можете... Если ксерокопия, то не советовал бы .. так же проверяйте чтоб всё было правильно прописано, ФИО, номер договора...
Ну письмо пришло,я прикрепил скриншоты

Сильно доставали Вас дзвінками і Ваших рідних?
Та тишина была,что самое интересное
Та тишина была,что самое интересное
Просто хочу решить этот вопросик ,и тут хорошое предложение поступило

Ну письмо пришло,я прикрепил скриншоты
Якщо прислали, то можна скористатися, я так з ними за пів тіла припинив стосунки, реально закривають, але в кредитному бюро маніки залишають менінгіт вони не спішать видалятися з історії, з ними прийдеться ще повоювати.

Прислали смс що Манивео переступив договір Таліон .... Тіло кредиту 14500, прологації на 16000... Хочуть 11000 розділяють на два платежі... Перший гарантійний потрібно внести до п'ятниці....такої суми немає... Через скільки після продажу вони починають доставати???

Марія - Олександра, интересный ник)
Когда предложили? Ещё и 7 на закрытие предлагать будут)) кому как везёт с ними...

Марія - Олександра, интересный ник)
Когда предложили? Ещё и 7 на закрытие предлагать будут)) кому как везёт с ними...
Сьогодні прийшла смс про продаж, і сьогодні запропонували ... Чесно нехочу щоб доставали всіх, я ще після є гроші ледве відійшла...

Прислали смс що Манивео переступив договір Таліон .... Тіло кредиту 14500, прологації на 16000... Хочуть 11000 розділяють на два платежі... Перший гарантійний потрібно внести до п'ятниці....такої суми немає... Через скільки після продажу вони починають доставати???
Мене 4.07 продали, з 07.07 почали задовбувати мене. Ну, а потім пішли по рідних

Вони і без продажу можуть діставати.... Схожі на ваш нік.....Манівео-Таліон....
У всіх по різному,як кому повезе....Взагалі не дуже діставучі в порівнянні з іншими..

Назад
Угорі