Прислали смс що Манивео переступив договір Таліон .... Тіло кредиту 14500, прологації на 16000... Хочуть 11000 розділяють на два платежі... Перший гарантійний потрібно внести до п'ятниці....такої суми немає... Через скільки після продажу вони починають доставати???
[/QUOTE
Мене рік не діставали, а то й більше. Просто час від часу для встряски були дзвіночки, від яких я просто морозилась і схожого типу смс. Рідню та знайомих не чіпали. Нещодавно запропонували (Таліон) погасити за 8500 (Тіло 10000), і розділити на 2 - 3 платежі. Думаю чи погоджуватись чи ще почекати кращої пропозиції)))))

Сьогодні прийшла смс про продаж, і сьогодні запропонували ... Чесно нехочу щоб доставали всіх, я ще після є гроші ледве відійшла...
Честно я их даже не замечаю четыре месяца, только иногда смс ,до тела кредита не дошли!

Мене продали Таліону в травні десь, почали діяти кінець червня- початок липня.
Зразу всіх обзвонили, і тих з ким не спілкувалась 15 років
Тіло 17000 грн, пролонгації не знаю вже і на скільки, в кабінети не захожу, що платила вже не помню
Хотіли 72 тис, коли обзвонювали казали 30 тис хотять))
Грошей немає, платити не буду
Смс не присилають

Мене продали Таліону в травні десь, почали діяти кінець червня- початок липня.
Зразу всіх обзвонили, і тих з ким не спілкувалась 15 років
Тіло 17000 грн, пролонгації не знаю вже і на скільки, в кабінети не захожу, що платила вже не помню
Хотіли 72 тис, коли обзвонювали казали 30 тис хотять))
Грошей немає, платити не буду
Смс не присилають
Вони так і обдзвонюють людей якіх спочатку знайшли, чи з часом притихли?

Прислали смс що Манивео переступив договір Таліон .... Тіло кредиту 14500, прологації на 16000... Хочуть 11000 розділяють на два платежі... Перший гарантійний потрібно внести до п'ятниці....такої суми немає... Через скільки після продажу вони починають доставати???
Звонять дурно кого найдуть Але головне не заходити в лк бо звонять ще більше

Вони так і обдзвонюють людей якіх спочатку знайшли, чи з часом притихли?
Вже зараз звонять тільки батькам, від інших поки що не чула
Значить не звонять вже їм
Не знаю чи надовго.... Але мені вже все рівно..))

Вже зараз звонять тільки батькам, від інших поки що не чула
Значить не звонять вже їм
Не знаю чи надовго.... Але мені вже все рівно..))
Я думаю, що вони помурижили, поняли, що від їхніх дзвінків іншим толку нема, та й забили. В мене теж дзвонять родичам. Хочеться, щоб скоріше це закінчилося

і мене на днях продали ) кому дзвонили не знаю , мені поки ніхто не дзвонив .

тоже сегодня передали после 5 месяцев .....

Вже телефонували???
фиг его знает трубку не беру с того номера , а корме их у меня еще букет мфо , попробывал для проверки оплатить символическую сумму , так сумма меняеться и в ЛК монивео и также равномерно талион показывает тоже самое ...
фиг его знает трубку не беру с того номера , а корме их у меня еще букет мфо , попробывал для проверки оплатить символическую сумму , так сумма меняеться и в ЛК монивео и также равномерно талион показывает тоже самое ...
все тоже самое как и в манивео , не идете на контакт то и доставать не будут , на контакт нужно идти с конкретной целью , если вы готовы как то платить , а просить и умолять ...

все тоже самое как и в манивео , не идете на контакт то и доставать не будут , на контакт нужно идти с конкретной целью , если вы готовы как то платить , а просить и умолять ...
В мене в лк немає нічого лиш пише що ваш договір переусткплено
В мене в лк немає нічого лиш пише що ваш договір переусткплено

Вчора мабудь в них був день продаж. Казали до пятниці заплатити, бо в суботу бригада приїде. Нам якраз треба когось, щоб бараболю докопати)))) Правда договору факторінга із додаткам не удосужились навіть на ел. пошту скинути. Всі важні таки, строгим голосом розмовляють, правда поки що без хамства, тільки з нервами, бо не все так, як ім хотілось би.

Вчора мабудь в них був день продаж. Казали до пятниці заплатити, бо в суботу бригада приїде. Нам якраз треба когось, щоб бараболю докопати)))) Правда договору факторінга із додаткам не удосужились навіть на ел. пошту скинути. Всі важні таки, строгим голосом розмовляють, правда поки що без хамства, тільки з нервами, бо не все так, як ім хотілось би.
Мені теж так казав один, з іншим домовилась на 4 платежі

Доброе утро форумчане!
Я уже тут писала что была просрочка в манивео,грозились звонить по всем всем...писали много гадостей,дозвонились только до мамы вроде,и были посланы...в просрочку вышла 3 сентября...за все это время общалась с ними пару раз,а сегодня прислали смс что продали талиону
Чего ждать от них?

Доброе утро форумчане!
Я уже тут писала что была просрочка в манивео,грозились звонить по всем всем...писали много гадостей,дозвонились только до мамы вроде,и были посланы...в просрочку вышла 3 сентября...за все это время общалась с ними пару раз,а сегодня прислали смс что продали талиону
Чего ждать от них?
Коротко : те же яйца, только в профіль.

Доброе утро форумчане!
Чего ждать от них?
Ну я скажу что талион по жестче будет ) Был кредит в манивео они продали меня через 20 дней просрочки мне не звонили как только продали талиону сразу же звонки были у всех папы мамы соседей даже как то знакомую нашли если ваши родные обо всем знаю боятся вам нечего

Назад
Угорі