Памагити,дэбилы наступают

• Автор теми Автор теми Страшилка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 346
  • Перегляди Перегляди 9K
Вы ей объяснили, на форум пригласили, она не хочет, ну и флаг ей в руки, пусть маму слушает, а то потом ище окажется что вы во всем виноваты
100% я крайняя буду
Прикольно,подруга сама все знає за мфо,на форумі їй немає сенсу реєструватися,читати інформацію,а ми повинні все покинути і рятувати Вашу подругу?
Чи я щось не так зрозуміла?
Ви повинні робити що хочете,а не писати мені з притензіями)
Я запитала
Хто хоче відповідає,хто хоче йде мимо
Я про на грудь принять с подругой,можно и маму подключить, типа успокоительное.насчет позора это - чепуха
Якби не бейбік в животі я б без подруги вже сама прийняла??

100% я крайняя буду

Я запитала
Вот именно, поэтому в таких случаях лучше не трогать человека, ну не хочет он помощь принимать и слышать вас

Вот именно, поэтому в таких случаях лучше не трогать человека, ну не хочет он помощь принимать и слышать вас

Парадокс,звонить просить о помощи,а помощь не хочет принимать

Какая полиция
Там мама орет что в хороших отношениях с Головой МВД нашего района...это же такой позор?
То їхні проблеми.Від нас,що саме хочете почути?
Чи які дії очікуєте?
Вам тут написали не одну толкову пораду,але чомусь у Вас на все знаходиться заперечення!

Страшилка, у меня один вопрос, а что за факультет у Вашей подруги?
Міжнар
То їхні проблеми.Від нас,що саме хочете почути?
Чи які дії очікуєте?
Вам тут написали не одну толкову пораду,але чомусь у Вас на все знаходиться заперечення!
Ви щось собі накрутили)Я пояснюю людям ситуацію,коли мене запитують чому на форум не привела)
Ще раз повторюсь,я дякувала людям,які допомогли і виділили час,хто не хотів не читав і не засуджував
Щасливо

Я запитала
Я Вам написала свою думку,яку маю право виразити,подобається це Вам чи ні.
"Спасение утопающего-дело рук самого утопающего!"

Таке відчуття,що в нас тут є чарівна паличка і ми зараз всі дружно нею помахаємо і проблема розсосеться,при цьому виновники цієї проблеми і пальчиком не поворохнуть!
Не бачу нічого смішного.

Таке відчуття,що в нас тут є чарівна паличка і ми зараз всі дружно нею помахаємо і проблема розсосеться,при цьому виновники цієї проблеми і пальчиком не поворохнуть!

Не бачу нічого смішного.
Есть и такие люди. которые хотят что все сделали за них, а потом есть что не так, так ище и виноваты остаемся

Не бачу нічого смішного.
Я перепрошую)я форумчанин хочу пишу,хочу ні...вам треба бачу десь злість викинути,то будь ласка
Прикольно,подруга сама все знає за мфо,на форумі їй немає сенсу реєструватися,читати інформацію,а ми повинні все покинути і рятувати Вашу подругу?
Чи я щось не так зрозуміла?

Не смійтеся,мені смішно)))
Ну если не хочет принимать, тогда это ее проблемы, может она ждала от вас другой помощи, что вы ей денег дадите закрыть мфо
Я свои не закрыла то её точно не закрою

Не бачу нічого смішного.
Почему вы так резко?

Я перепрошую)я форумчанин хочу пишу,хочу ні...вам треба бачу десь злість викинути,то будь ласка

Не смійтеся,мені смішно)))
От тiльки яка мета Вашоi писанини?Для чого нам iнфа про подругу,якa разом зi своею мамою розумнiша за всiх?

Вот, точно... Тоже про это думала. Приходят, плачут. Когда говоришь, что делать :"не мне это не подходит, я и так всё знаю, это не поможет"
Чё спрашивал тогда, не понятно??

Назад
Угорі